I don't know

Hejsan!

Kom hem från Skurup för ett litet tag sedan efter en rätt härlig träning faktiskt. Sedan har jag inte hunnit med så mycket mer än skolan där det var lite anorlunda idag. Det är nämligen så att vi har folk från young americans på vår skola. Som lär oss danser och vi sjunger osv. Men vet inte riktigt var jag tycker om det än, det kändes som att skoldagen aldrig skulle ta slut. Ska iallafall dansa och sjunga imorgon också och på Fredagkväll så håller vi en Show tillsammans med dom.

Hörs imorgon, för nu somnar jag när som hellst.

All I need

Nej nu måste jag verkligen ta tag i allt och göra vad jag ska, så jag slipper gå runt och tänka på det. Hade varit riktigt härligt om jag hade fått gjort allting som jag egentligen borde göra och speciellt med pluggandet. Tänker alltid att jag ska plugga och skriver det sedan här men sedan slutar det med att jag fastnar på t.ex. facebook istället, vilket inte alls är bra efter som att jag inte har så mycket tid till att plugga så måste jag göra det när jag har chansen.

Nog om det. Kom precis hem från stan. Drog dit efter skolan och hade allmänt trevligt. Kollade i lite affärer och fikade. Trevligt! Så nu känner jag mig redo för lite pluggande. Har massor att göra i skolan just nu, så tänkte i alla fall försöka lite med min Engelska.

Hörs sen!


'

Helgen har varit rätt bra faktiskt. Men orkar inte riktigt skriva om den. Nu är jag i alla fall hemma från matchen. Det var seriefinal som sagt, så såklart så skulle dom åka dit med sitt a-lag istället. Men trots det så får jag erkänna att vi var mycket bättre men det blev ändå bara oavgjort. Dom har en match kvar så vi får se hur den går.

Mer än så har jag inte att säga för jag är inte alls på bra humör. Ingenting känns rätt och jag har inte lust till något alls.
Så vi hörs någon annan dag istället!

gårdagen/dagens;

Här kommer gårdagen och dagens look!








fredag och helg!

Fredagen är äntligen här och det ska bli sjukt härligt med helg. Planerna är inte riktigt klara än men imorgon blir det antagligen en runda till Danmark och på Söndag så spelar jag ju match. Sen på kvällarna så ska jag såklart hitta på något trevligt med mina vänner. Får se hur det blir helt enkelt.
Matchen på Söndag är jäkligt viktig, efter som att det är seriefinal, sjukt spännande kommer det att bli. Vi har fördelen efter som att det räcker för oss om vi spelar lika och vi kan kanske förlora också beroende på hur deras andra match går. Men trots det så måste vi ju kämpa, det är ju seger som gäller.
Hörs strax igen!

idrottsdag

Här sitter jag även om jag egentligen måste sticka när som hellst. Har ingen lust alls till att träna idag. Det hade varit lagom härligt att ligga i min varma säng och kolla på film. Skönt att träningen är tidig i alla fall och som sagt så har jag ingen fotboll efter så jag är hemma redan vid 7 idag, men just nu så känns som som en evighet tills dess.

Skoldagen idag kändes helt meningslös. Först gym i 2 timmar och där var bara såna biffar som kollade på oss och undrade vad fan vi gjorde där. Sedan hade vi lunch i en timme och efter det så spelade vi fotboll i två timmar. När vi har så mycket att göra så måste vi lägga en hel dag på detta.

Nu ska jag sluta snacka och dra på mig träningskläder och dra iväg. Hörs sen!

förbereder mig mentalt..

Hallå ja!
Förbereder mig mentalt inför morgondagen. För imorgon har vi idrottsdag och då ska jag alltså först träna på gym i 3 timmar på förmiddagen och sedan på eftermiddagen så ska jag spela fotboll i två timmar och sedan blir ju inte saken bättre av att jag har innebandy träning efter skolan. Som tur var så fick jag i alla fall sms för en stund sedan om att fotbollsträning var insälld imorgon, annars skulle jag tränat fotboll efter innebandyn. Då hade jag lika bra kunnat ringa och förboka en ambulans för det hade jag inte klarat.
Skönt att jag har en timme sovmorgon imorgon i alla fall, den timmen gör vääldigt mycket för mig.




dagens look;


Sprungit runt såhär idag!
Nu ska jag plugga så kanske jag kan belöna mig med en film sen. Ska bli sjuk härligt med en kväll utan träning då jag får tid till att plugga och sedan måste jag även städa mitt rum. Inte sådär jätte kul, men det är ett måste nu, har skjutit upp på det väldigt länge.

semester


Kan inte förstå att om 3 dagar hade jag kunnat befinna mig i Turkiet. Men nej, så blir det ju inte.
Sjukt härligt hade det i alla fall varit, dessutom är det ju inte helt fel att där är 40grader där...

saknaden finns där, varje dag..

Hallå ja!

Bra dag idag, för vi slutade redan 11.20 vilket är riktigt härligt. Drog in till stan som vanligt och satte oss och fikade på systrar och böner och sedan sprang vi snabbt och fixade några småsaker. Sedan drog jag och Sofia hem till mig. Pluggade med en inlämningsuppgift och sedan drog jag iväg till träningen och ja nu sitter jag här och ska alldeles strax krypa ner i sängen och sova gott.

Ha det bra!


hänger inte med

Tjena!

Kan berätta att det var väldigt kallt och blött att kolla på fotboll innan. Så jag och Sofia for hem till mig efter och satte oss vid brasan och sen satte vi oss och kolla på film med filtar. Hösten kan faktiskt vara rätt mysig ibland.
Nu är jag väldigt trött, så jag ska bädda rent i sängen och kanske sätta igång tvn och se hur valet går? Sen ska jag lägga mig.

Godnatt!


match

Godmorgon!

Ska sticka iväg och spela innebandymatch nu, med det nya laget. Eller jag har ju inte bestämt mig än, så det blir en provspelning om man kan säga så.
Sen ska jag hem snabbt och duscha och sen in till Trelleborg med Sofia och se tff.

Hörs sen!

tjena kexet

har ätit gott och nu kollar vi på film, rätt mysigt men jag är lite uttråkad så jag funderar på om jag ska orka pallra mig till sofia's place.

Förövrigt så har jag värsta shoppinglusten, men jag kan inte handla så mycket som jag vill fören jag har hittat ett jobb. Vilket är ett måste om man heter Jenni efter som att mina pengar från i sommras börjar rinna iväg och om jag ska kunna överleva vintern så behöver jag mer pengar.

Nog om det för du ska jag sätta mig vid filmen igen som jag föresten redan har sett och fundera på om jag ska iväg eller inte.

Hoppas ni har en bra lördag!



ja tack!



Lite nya ringar hade inte suttit helt fel men behöver man spara så behöver man!


gårkvällens look


Gårkvällens look + klackaskor


bra start

Godmorgon!

Sov till någon gång efter två idag och det behövde jag! Steg upp och gjorde en skit god frukost som bestod av plättor, varma hallon och grädde. Riktigt gott!

Gårkvällen var rätt skoj faktiskt men det sliter lite på en så jag är tveksam på om jag orkar hitta på något ikväll eller om jag ska stanna hemma och ta det lungt tillsammans med pappa, ulrik och sanna. Får helt enkelt se senare. Har lite att fixa nu.

Hörs sen!




Hejsan! Har haft strömavbrott och har dä...

Hejsan! Har haft strömavbrott och har därför inte kunnat skriva idag. Nu håller jag på att göra mig i ordning för strax drar jag iväg till caroline med andra egna vänner och senare ikväll så drar vi till strandbaden och dansar loss, Hehe. Ha en fin fredag!


din blick

Hallå ja!

Kom hem för en liten stund sedan efter en dag som har bestått av samma som alla andra dagar vilket är skola och sedan små runder i stan och fika. Och alldeles strax ska jag ge mig iväg och träna fotboll. Får hoppas att vi inte blåser bort under träningen i alla fall.

Imorgon är det Fredag och helg, vilket ska bli sjukt härligt. Är helt slut och träningsvärk har jag och skolböckerna vill jag inte ens se. Men man ska ju inte klaga!

Nu får jag sätte igång med allt som jag måste ha gjort innan jag sticker.
Ha det bra!


ONSDAG

Hejsan!

Kom precis hem från skolan och nu sitter jag och väntar på att pastan ska bli klar. Om ungefär en halvtimme så drar jag iväg och hämtar Charlotte. Sen ska vi provträna i ett nytt innebandy lag, vårt gamla la ner för ungefär 3 månader sedan så båda känner för att börja igen. Efter det så sticker jag direkt iväg och tränar fotboll.
Hur jag nu ska klara detta med min träningsvärk, är en annan historia!

Tänkte skriva, hörs ikväll. Men det gör vi nog inte för jag flyger nog direkt ner i sängen och sover.
Ha det bra!

nytt;


till ingen nytta

Hejsan!

Är smått irriterad idag faktiskt. För när vi har idrott i skolan så brukar läraren låsa till vårt omklädningsrum men idag så måste hon ha glömt det för när jag kom till stan och skulle fika, så var mina pengar borta? Jag är helt säker på att dom var där för jag hade själv stoppat ner dom där precis innan idrotten. Så antagligen smög någon sig in där och tog dom. Som tur var så var det bara 60kronor, annars hade jag blivit riktigt förbannad. Men ändå, hur får man idéen och varför gör man ens något sånt?

Efter skolan så drog jag då som sagt till stan. Shopping, häng och fika stod på schemat och det blev det också, kanon! Ikväll har jag försökt plugga lite, men efter en stund så fasnar man vid facebook istället, vilket inte är helt okej!

Hörs snart igen, då jag bara tänkte slänga in en bild lite snabbt på vad jag köpte idag, för sen måste jag sova!


Dagens;




Dagens look, inget speciellt men tänkte att jag skulle lägga ut det ändå.
Nu drar jag på träning, egentligen ingen lust men vad gör man inte för laget.

awsome

Riktigt härlig Måndag idag. Vi slutade redan halv 12 idag och då drog jag och några vänner in till stan för att fika. Nu är jag hemma och är redo för några timmars pluggande. Har SO och engelska som måste göras denna veckan! Sedan sticker jag iväg för att träna ikväll.
Alltså som vanligt, egentligen är vardagarna rätt tråkiga för vad gör man egentligen? Skola, plugga, träna, hänga i stan, fotboll och umgås lite snabbisar. Ja det är väl så vardagen ser ut om man ska vara kortfattad.

Nej nu får jag sätta igång, ska vara duktig idag!



en helt vanlig söndag

Hejsan!

Tänkte berätta lite snabbt om helgen. Det blev ingen lat fredag framför idol som jag sa utan istället så befann vi oss på 18års fest. Igår så drog vi hem till Sofia och skulle ha filmkväll och nu så har jag precis kommit hem från Skurup. Nu vet jag inte riktigt om jag ska städa eller plugga men lite senare tänkte jag i alla fall möta upp ebba för att promenixa en runda. En helt vanlig söndag helt enkelt!

Ha det så bra!


du stod på dig

Hejsan!

Inga kommentrarer alls om dagen faktiskt! Men nu efter lite fredagsmys med mormor och familjen så tänkte jag bege mig till Sofia's place för en tjej kväll vid idol. Härligt med tanke på hur trött jag är.
Ha en fin kväll!


a bad day

Då: Har haft en riktigt dålig dag idag, ingenting har stämt och allting har gått fel.

Nu: Ska försöka plugga effektivt en timme

Ska: Till Skurup och kolla på träningen, själv är man skadad




stress och ännu mer stress!

Hallå!

Känner att tyngden över axlarna är tillbaka nu när allting är igång igen. Sista året på högstadiet och jag har väldigt mycket som ska göras.. Nog om det!

Kom precis hem från Trelleborg, nu sitter jag och äter lite men ska strax köra till Elin en stund innan jag måste dra iväg på match.

Hörs ikväll kanske! =)


Såhär tycker vi om skolan! :)

dagen närmar sig..

Hejsan!

Det var väldigt länge sedan men allting är igång igen och det känns som man knappt hinner med hälften av alla saker som man tänker göra. Har knappt varit hemma under det gående veckan så jag har inte haft tid att starta datorn förutom dom fem minuterna som går till facebook.

Vad har då hänt? Jo det har hänt väldigt mycket så det får vi ta en annan gång. Idag har jag i alla fall varit i Malmö med Sofia. Vi såg på Erik Saade och sen kollade vi på ldb's match. När vi kom hem så drog vi hem till charlotte för att överraska henne. Hon fyllde nämligen år och hade släktkalas! Dock så blev det ingen stor överraskning efter som att min moppebil hörs på 3mils avstånd så hörde hon oss redan när vi kom in i Beddinge...

Nu har jag inte tid att babbla på här för jag måste nämligen duscha och sedan lägga mig och sova men jag tänkte bjuda på lite bilder. Blir nog inte så många, men fler kommer!








RSS 2.0