090621

Midsommarafton i fredags var super! Dansade och sjöng hela kvällen. I lördags så var det iväg till liseberg med massa folk så det blev väll sömn i 2-3 timmar. Men det var värt det! Idag blev det en låång sovmorgon, sen blev det in till stan en runda. Och ikväll har jag tittat på film med Jessica och Fia!  Det blev " vi hade i alla fall tur med vädert, IGEN " En typsikt svensk film får jag säga. Blir kanske nån mer film ikväll, får se.
Imorgon kommer denise, då får vi hoppas på fint väder så man kan ligga på stranen och bli lite brun. Sen ska denise stanna här några dagar.
Hoppas att er sommar är lika fin som min! =)


090618

Sommarlov är toppen! Härligt att kunna göra som man vill.
Har hittat en massa fina bikini som jag funderar på att köpa inför öland om två veckor. Ska dit med elin en vecka, väldigt trevligt.
Idag är det match, sista för sesongen sen har vi bara en träning kvar, härligt för sen är man ledig från fotbollen i 1 månad. Tänkte ladda upp bilder på bikinerna så får ni säga vad ni tycker.


    
  

jakt på jeansjacka

Jag har sån jäkla otur! Sån jeansjacka som jag vill ha är slut i hela stan och det betyder att jag inte kan ha en på min imorgon på skolavslutningen och på studenten.
Jag har hittat någon på H&Ms hemsida, men vill hellre ha nån annan. Tipsa gärna var det mer finns =)
För jag tycker att det är så himla fint men en jeans jacka till en söt sommarklänning eller nått.


Nu ska jag lägga mig och titta på ett OTH avsnitt, är sjukt trött! Sen ska jag träna, inte alls på humör för det.
Sen ska vi hålla tummarna för Sverige, måste vinna idag!


MALMÖ

Varit i malmö och shoppat hela dagen! Härligt att fylla ut gaderoben lite nu till sommaren.
Hittade också min skolavslutningsklänning och skor, som är på bilden. Kom hem från malmö nu ikväll och då började jag direkt att sortera i min gaderob, vilket tog hela kvällen.


Nu är det sista veckan i skolan, härligt. Fy vad jag har längtat efter sommarlov och nu är det äntligen så nära. Veckan kommer nog gå ganska fort, så innan jag vet ordet av det så är det nog torsdag.
Jag har även fixat till mitt hår nu! Är ju egentligen blondin och ville ha det tillbaka, så i torsdags så blekte jag håret, då det blev lite blandat av orange, gult m.m och så fick jag vistas en timme i skolan på fredagen och sen när jag var i malmö och köpte toning till håret, toppen liksom. Men nu är det fixat och nu är mitt hår ljusbrunt och kommer blekas i sommar.

Nu ska jag nog dra mig i sängs snart, för en hel dag i malmö sliter tyvärr på krafterna.
Ha det bra!  

RSS 2.0