LÖRDAG

Hejsan!

Gårkvällen blev väldigtväldigt lyckad och jag hade riktigt kul men en massa trevligt folk.
Nu kurrar min mage! Så jag ska ner och äta något.
Ikväll så drar jag hem till Charlotte med Sofia för att äta sedan drar vi till Trelleborg och festivalen!

Hörs sen igen!


FREDAGKVÄLL

Hejsan!

Dagarna bara rusar förbi och nu är det redan fredag och Trelleborgs stora händelse, nämligen palmfestivalen. Ska dra dit senare ikväll. Men innan det så ska jag hem till Sofia med en massa brudar.

Kom i alla fall hem från stan nyss, drog dit en snabb runda tillsammans med Charlotte efter skolan. Nu måste jag rota igenom min gaderob och hitta något att ha på mig ikväll.

Hörs sen igen då!


Bild från en myskväll hemma hos charlotte. Jag och Sofia på bilden!


nytt i garderoben


Fick med mig detta hem från Malmö sist!

Nu ska jag ner och göra något gott att äta.


tyngden över mina axlar

Hejsan!

Nu är allting igång åter igen. Stress och mycket studier väntar och ett väldigt stressigt år då vi dessutom har nationella prov nästa termin. Jag skulle gissa att jag inte kommer ha så mycket liv nu utan det blir till att sitta med penna och papper nästan hela tiden och när jag inte gör det så kommer jag spela fotboll.

Men det var rätt kul att träffa alla igen och idag så blev det ju inget pluggande! Nu är jag i alla fall hemma och har nästan två timmar på mig att ta det lugnt innan jag ska dra iväg till Malmö.
Ikväll är det ju NRJ IN THE PARK, ska stå och digga till musiken och hoppas på att det är ett jäkla bra tryck där.

Hörs snart igen då jag tänkte visa vad jag fick med mig hem från Malmö i måndags!


Sista dagen med sommarlov går mot sitt slut..

Hejsan!

Har varit jätte stressad hela dagen då allting började med att jag försov mig med ungefär 3 timmar. Hur det då ska gå att komma upp imorgon när man ska till skolan har jag ingen aning om. Drog i alla fall in på utvecklingssamtal. Sedan stannade jag i Trelleborg för en viktig sak och sedan drog jag iväg på match.
Matchen gick rätt bra och vi vann med 1-0, riktigt härligt!
Nu är jag helt slut och ska lägga mig och sova, annars kommer jag aldrig lyckas komma upp till skolan imorgon!

Godnatt!

MÅNDAG

Det börjar rulla mot den sista sommarlovsdagen. Vilket fyller mig med lite panik och ångest. Var har sommaren tagit vägen egentligen? Den har bara rusat förbi!
Och imorgon ska jag ta steget in på skolan för att ha utvecklingssamtal. Hur det kommer kännas, kan jag föreställa mig. HEMSKT!

Idag har jag i alla fall haft en väldigt trelvig dag i Malmö tillsammans med Caroline, hittade en hel del saker men det jag egentligen var på jakt efter var höstkläder och skor, men det blev inte så jätte mycket av den varan tycker jag.
Och ikväll så har jag självklart tränat!

Nu tänkte jag bädda rent i min säng och sedan kan jag sova nöjd!


fantasi

 
Någon gång när vi var i Malmö så såg vi detta, undra hur man får denna idé?

all night looong baby

Hejsan!

Efter en härlig sovmorgon så har jag nu fixat mig och ska strax bege mig mot Trelleborg.

Hörs mer ikväll, sålänge så får ni ha en fin dag!


rix fm festivalen

Hej!

Nu är jag glad igen!! Hörde precis ett buller ute i garaget och gick ut för att kolla vad det var och där står min moppebil och fungerar. Den har varit sönder i en vecka. Så nu kan jag äntligen köra igen!!

Förövrigt så håller jag på att göra mig iordning, om ungefär en timme så beger jag mig mot bussen mot Malmö. I Malmö så möter jag upp Ebba för Malmöfestivalen. Det är ju rix fm festivalen ikväll med rätt bra artister, så det vill man inte missa. Vi möter även upp en massa andra trevliga typer där. Så det blir nog en riktigt bra kväll.

Nu ska jag sminka mig färdig! Ha en fin kväll!

avslutar min fredagkväll framför datorn

Hejsan!

Har spenderat en stund framför bubbleroom, känns lite trist att sitta och kolla där en fredagkväll men kunde inte låta bli.
Bubbleroom har rätt snygga klänningar faktiskt! Dom här tre hade gärna fått hänga i min gaderob! Rätt enkla klänningar men ändå väldigt fina!

Nog om det för nu ska jag sova!
Sisters Point Bi Light Grey


VILA Ambek Dress White

VILA Dana Flower Short Dress Warm Grey

Befinner mig på malmöfestivalen! Sen har J...

Befinner mig på malmöfestivalen! Sen har Jag annat för mig. Hörs imorgon istället!


vampires suck


Denna filmen tjatar inprencip alla om och nu ska även jag göra det. Men den verkar faktiskt riktigt bra och jag ska verkligen se den!

Det är en sak som är bra med vintern och hösten, bio! Det är riktigt mysigt att en kall kväll sätta sig i en biosalong med fina vänner.
Men det är nog det ända som är bra med vintern för tänk bara på alla tjocka kläder man måste dra på sig och tunga skor och usch!

Nu tänkte jag lägga mig och kolla på how I met your mother! Underhållning till max.
Hörs sen!

it's my story

All min inspiration är borta. Klarade inte ens av att vara inne och kolla på kläder på internet. Då är det kris! Jag som behöver lite nya fräscha kläder nu inför hösten. Men det får nog snällt vänta lite, har ingen lust alls till något nu.

Och inte hjälper det att sommaren är påväg bort och det blir kallare och mörkare. De senaste dagarna har det även regnat sjukt mycket, så nu är det översvämningar över allt här ute på landet!

Nej känner att jag inte bidrar med någon glädje alls, för jag hade lätt kunnat fortsätta klaga ett bra tag till, men jag ska behärska mig och slänga iväg ett sms till en vän i förhoppningar om att hon är vaken och vill pigga upp mig lite.




Vad hade man gjort utan sina bästa och närmaste vänner?

meningslös vecka..

Denna veckan känns totalt meningslös! Allting går emot mig, alla planer förstörs och ingenting känns speciellt OK...

over and out

ONSDAG

Godmorgon!

Blir strax hämtad för att dra in till Trelleborg och köpa hårfärg. Sedan kommer Fia över och färgar håret på mig och klipper mig. Behövande nu efter sommaren!
Sen ikväll så ska jag iväg till Skurup. Men för min del så blir det bara att titta på matchen efter som att jag fortfarande inte är riktigt frisk.

Nu måste jag dra, hörs sen!


youtube kan rädda ens kväll ibland




När man är sjuk så är det tur att youtube finns och kan rädda ens kvällar. Skratta så mycket så nu har jag ont i magen...

 


fortfarande sjuk..

Hejsan!
Jag börjar redan bli friskare, vilket är otroligt skönt. Men imorgon så har jag match och jag skulle gärna vara frisk nog till att kunna spela då.
Nu har jag inte sådär speciellt mycket att berätta om precis, det händer ju inte så mycket när man går hemma hela dagen i sin pyamas hehe.
Nu ska jag kolla runt lite på internet efter lite snygge höstkläder, rätt bra sysselsättning när man är sjuk faktiskt.
Lär höras snart igen! =)

MÅNDAG

Det är sista lediga veckan och jag hade en massa bra planer inför dagen, vad händer då? Jo jag går och blir sjuk! Häller i mig hostmeducin och nässpray och dricker liter med te dränkt med honung för att jag ska bli frisk. Får hoppas att det funkar!
Nu ska jag bädda ner mig och hoppas på att bli bättre!



jag vet inte vad du vill

Hejsan!

Blev en crasy kväll och jag kan ju påpeka att det märktes att det var Fredagen den 13de. Annars så tänkte jag faktiskt ta och berätta vad det var för hemlig sak som jag skulle iväg och göra förra Torsdagen! Jag skulle göra moppeprov och efter som att jag klarade det så gör det inget att jag berättar det. Riktigt härligt att kunna köra nu. Men lite mindre kul var det att direkt när jag hade skrivit provet så fick jag dra iväg till Helsingborg i fyra dagar så jag hann ju aldrig testköra.

Denna veckan har varit riktigt bra! Jag tar verkligen vara på dom sista dagarna nu och det hoppas jag att ni andra också gör!

Nu ska jag snart lägga mig, godnatt!


over and out



Hejsan!

Kom hem från Helsingborg i Söndagskväll men jag har inte haft tid eller lust att sitta vid datorn. Försöker njuta av det sista av sommaren så gott det går. Nu har jag bosatt mig framför lite one tree hill efter en lite galen kväll ute.
Men berättar mer sen för nu ska jag sova.

over and out

MOT HELSINGBORG

Hejsan!

Nu är jag färdigpackad och färdigduschad och alldeles strax blir jag hämtad. Ska först in till Malmö och göra en hemlig sak som ni antagligen får reda på sen. Sedan skyndar jag mig mot Skurup. Sedan drar vi till Helsingborg! Riktigt roligt ska det bli och förhoppningsvis så går spelet också bra, men det bryr jag mig faktiskt inte så mycket om, bara roligt att komma dit liksom.

Nej nu måste jag sticka, hörs på Söndag! ♥

 


ONSDAG

Bra uppdatering var det här ja! Men har varit på trafikskolan under dagen och sedan ikväll så har jag tränat och nu håller jag på att packa. För imorgon drar jag tillsammans med mitt lag till Helsingborg för att spela cup, där kommer vi vara fram tills på Söndag.

Packa är verkligen inte min sak att göra, jag vill ha med mig ALLT och alla mina kläder men då får jag ju inte plats med mina fotbollssaker och dom är ju rätt så viktiga kan man ju säga. Men jag tror inte att jag pallar packa mer idag så jag tror att jag ska vandra vidare mot sänger strax. Ska ju trots allt upp 8 imorgon.
Ska jag vara ärlig så har jag nog inte varit uppe så tidigt på hela sommarlovet, så det kommer nog bli lite jobbigt, hehe.
Godnatt! ♥


Jag och mina fina tjejer! ♥


10-08-04

Hejsan!
Har haft en jätte bra dag och jag har så fina vänner! ♥
Elin och Sofia var inte hemma på min födelsedag så därför skulle vi fira mig idag och allt var en överraskning så jag visste inte säkert var vi skulle. Först blev det fix hos Sofia och dom bjöd även på tårta. Sen så drog vi in till Malmö och gick några runder på Entré och sedan gick vi mot laserdome och efter det så drog vi och åt.
En riktigt bra dag och nu fick ni dessutom exakta detaljer och allt!
Tänkte slänga in några bilder som vi tog innan vi drog iväg!


Elin, Sofia och Jag

Jag och Sofia


Jag och Elin

2 augusti

Godmorgon!
Jag tog en låång sovmorgon idag som ni ser. Så nu har jag precis duschat och gjort mig i ordning och nu ska jag alldeles strax ner och äta frukost.
Sedan drar jag in till trafikskolan för att öva lite till och där är jag nån timme sedan möter jag upp Sofia så drar vi och äter och sedan ska vi se tff men kanske nån mer, det får vi se.
Så vi hörs ikväll, ha en fin dag!


Jag och Sofia!

en dag i malmö

Hejsan!

Dålig uppdatering men jag hann inte skriva innan jag drog iväg innan. Försov mig som vanligt sen blev det brottom som fan. Har i alla fall varit i Malmö med Ebba och sett mff och det blev en vinst såklart. Men sjukt tråkig andra halvlek. Nu kom jag i alla fall precis hem och strax ska jag nog bege mig mig till Ulrik och Sanna där vi ska äta middag.

Hörs senare ikväll!


RSS 2.0