GOTT NYTT ÅR


Hejsan!
Mitt humör är just nu så dåligt det kan bli. Så jag får försöka skärpa till mig, det är trots allt nyår.
Just nu håller jag på att göra mig i ordning, sedan drar jag iväg.
Gott nytt år på er, ha en grymt bra kväll!

Mobilbloggar- film, cola och fotbad. Hur h...

Mobilbloggar- film, cola och fotbad. Hur härligt?!


nyår hit och nyår dit


Hej, läget?!
Jag orkar inte all denna stress inför nyår. Nu har dessutom alla planerna skitit sig, så nu är vi jäkligt stressade med att komma på en ny bra plan.
Nu ska jag i alla fall plocka undan lite snabbt på rummet. Sen får jag trevligt sällskap, fint ska det va!


NA'

Paketet innehöll mina två klänningar som jag beställde inför nyår, men dom skulle jag inte få förens i början av Januari så det var en jäkligt bra överraskning. Ett stort plus på att klänningarna var grymt snygga och den ena har en sjukt snygg rygg. Nu blir det svåra att välja vilken jag ska ha på mig på fredag, haha.


TISDAG


Alltid lika spännande!


JULKLAPPAR'

Hejsan, är hemma nu! Så nu tänkte jag visa några av mina julklappar!
Mobilbloggar- julen blev inställd igår ock...

Mobilbloggar- julen blev inställd igår också för de hade fortfarande inte plogat här. Men idag blir det av och nu börjar släktingarna komma. Så nu ska vi ha julmys här. Ha en bra dag!


Mobilbloggar - tänkte mest säga god jul! S...

Mobilbloggar - tänkte mest säga god jul! Självklart så skottar dom inte på vår väg på hela dagen och där är 1 meter snö, så släkten kunde inte komma. Väldigt trist. Men nu sitter vi i alla fall hos grannarna och kollar på kalle anka. Så vi firar tillsammans med dom istället. Så det blir nog rätt bra ändå. Ha en bra jul allihopa. Kram!


TYCKER TILL

Vad jag tycker är snyggt nu till vintern!
Gjorde bilden jäkligt snabbt och slarvigt, så ni får nöja er med det. Men det är ungefär den stilen som jag tycker om just nu!


23 december

Hejsan!
Äntligen har jullovet börjat, vilket är otroligt skönt. Nu hinner jag kanske uppdatera lite mer än vad jag har gjort, men vi får se hur det blir med det.

För någon dag sedan satt jag och beställde hem två klänningar som jag skulle välja mellan till nyår. När beställningen var klar så visade det sig att de inte skulle komma fören i början av Januari, så nu är det bara till att leta vidare.

Trist att det är snöstorm ute, hoppas verkligen att det lugnar ner sig tills imorgon för julen är min favorit högtid och jag blir som ett litet barn igen. Det är nog den mysigaste dagen på hela året och hur kul hade det varit att fira den utan släken? Inte alls kul, så jag hoppas på det bästa!

Ha det bra!


SNÖ'

Hejsan!
När all snö vräker ner så kan jag inte tänka på annat än att Sofia precis har kommit fram till värmen. Hon ska vara i Afrika i en hel månad, hur härligt låter inte det?
Själv så var det fest inplanerat ikväll, men såklart ställde snön till det igen och jag kunde inte ge mig iväg. Så det är en rätt lugn men väldigt bra kväll. Trist bara att vädert alltid ska ställa till det nu för tiden.
Är vädert bättre imorgon så ska jag bege mig till Danmark tillsammans med min kära farmor och syster. Mysigt!
Ha en fin kväll!

Mobilbloggar - har haft fullt upp med allt...

Mobilbloggar - har haft fullt upp med allt trevligt på sista tiden så jag har inte haft tid att skriva. Men det är otroligt skönt att jag är färdig med allting för denna terminen, det är en enorm lättnad speciellt efter som att jag har kämpat mig till godkänt i de ämnena som jag var illa ute i. Så de senaste dagarna så har vi inte gjort något vettigt alls, vilket är väldigt skönt. Så resten av skoldagarna kommer bestå av filmtittande, lussebandy och en massa snack, och det är då det är som bäst. Nu ska jag sova, godnatt!


Resten av veckan kommer gå åt till att plu...

Resten av veckan kommer gå åt till att plugga, kul. Men har varit jäkligt slarvig med det nu. Har tänkt att jag ska göra det men ni vet man tänker att det kan man ta imorgon. Precis så har jag gjort. På fredag firas veckan med fest! Härligt, det var alldeles för länge sedan. Nu ska jag sova. Upp igen om 5 timmar, lycka till Jenni. Godnatt!


HELG

Tänkte slänga in några bilder från när jag och mina kära tjejer hade pokerkväll!


Sofia&Jag


Caroline&Charlotte
UTOMLANDS'
Nu är jag trött på allt. Snön, minusgraderna och framför allt så är jag jäkligt skoltrött. Jag behöver komma bort, men än så länge så har jag ingen utomlandsresa planerad, vilket är enormt tråkigt...

Hejsan. Har hållt på och filma hela dagen ...

Hejsan. Har hållt på och filma hela dagen tillsammans med några vänner. Det är en musik uppgift och det blev faktiskt väldig bra resultat och det var faktiskt riktigt roligt. Nu sitter jag framför beck som alla andra söndagar. Det börjar nästan bli en vana nu. Kram!


JULKLAPP

Har börjat fundera lite på vad jag vill ha i julklapp detta året. Men jag har väldigt svårt för att besämma mig. Men det står mellan Iphone 4, en ny dator eller bara en massa smått och gott som jag behöver. Jag tycker alltid att det är lika svårt att bestämma sig!

    

Elin Svensson


Ville bara säga att denna tjejen är otroligt bra! ♥

Bättre sent än aldrig

Nu när jag ändå är insnöad och sitter här helt själv så kan jag passa på att göra något som jag har tänkt göra väldigt länge. Så här bjuder jag på ett fåtal av alla bilder från Gamleby. Bättre sent än aldrig!
TORSDAG

Hejsan!

Bestämde mig för att skita i skolan idag. Väldigt skönt att sitta inne när all snön är utanför. Ska plugga lite nu.

Hörs sen!

ONSDAG


I SKOLAN

Hejsan!

Har haft idrott och spanska idag bara. Så jag slutade för cirka en halv timme sedan. Sitter och snackar och väntar på att bli hämtad så jag kan ta mig hem, de flesta bussarna går inte idag och dessutom så har jag inte lust till att gå 4km från bussen i denna kylan.
Tänkte egentligen stanna hemma idag men i och med idrotten så kände jag mig tvungen.

Vi hörs mer när jag är hemma!


RSS 2.0