31 augusti

Dålig uppdratering här, jag vet. Men hr inte haft tid. Har i alla fall haft en super bra helg tillsammans med mina fina vänner, palmfestivalen, fotboll. Matchen i lördags vann vi med 5-0, väldigt bra faktiskt. Nu sitter jag i skolan och ska som vanligt arbeta med svenska. 9orna är i gamleby så här är väldigt tyst. Vill själv åka iväg till gamleby men vi får vänta till maj.
Efter skolan är det träning, sen får vi se om jag hittar på något mer.
Nej nu måste jag plugga vi hörs sen! =9

28 augusti

Hejsan!
Just nu sitter jag i skolan och pluggar med svenska. Fast jag längtar ju förstås mer till att skolan ska ta slut =)
Då ska jag och sofia ta bussen till elin som är väldigt saknad. Man ska väl inte behöva vara från sin bästa vän i 2 veckor även om man bor cirka 10 minuter ifrån varandra. Men så är det i alla fall, för båda två har haft fullt upp med sitt.

Pluggade ju som sagt med svenska nu och i svenskan så gör jag en fotbollstidning. Det är ett protjektsteg så det är väldigt viktigt att jag gör bra ifrån mig och får MVG, hela mitt slut betyg denna terminen beror på det. Det är väldigt svårt att komma på vad man ska skriva och sånt med tanke på att det är en fotbolls tidning så jag funderar på att göra om det till en vanlig sportstidning istället. Om ni tycker att jag går på en speciell skola med steg och sådär så beror det på att jag går på en skola som heter kunskapsskolan och den är lite anorlunda.

Efter lunchen ska jag på en föreläsning i NO på den nya kursen. Vi skulle titta på någon slags film så den varar tills vi slutar. Den kommer antagligen inte vara speciellt rolig, men man kan ju alltid sova hela föreläsningen =)

Imorgon ska jag åka ifrån mina underbara vänner några timmar för att spela match mot Sövestad, är riktigt sugen på att spela så det ska bli väldigt roligt! =)

Nu kommer sofia snart från hennes lektion så då ska vi antagligen gå och äta, sen tänkte vi spela lite fotboll på rasten. Hihi låter som vi fortfarande går i 3an =)

Ha en fin dag och helg, hörs antagligen nästa gång på söndag. Om jag inte får för mig att göra ännu ett inlägg i skolan rättar sagt.


Har bara de bilderna som jag redan har lagt ut här, så det fick bli en bild i repris.

skåne

Älskar skåne, för det otroligt fina vädert vi alltid har nu för tiden! =)


27 augusti

Kom hem från skolan för ett par timmar sedan! Nu ska jag snart iväg på innebandyträning, laddad! =) Sen ska jag hem och packa lite, ska åka till elin tillsammans med sofia direkt efter skolan imorgon & sen ska jag sova där hela helgen. Så ska vi se på någon match på fredagskvällen och sen hittar vi nog på något annat. Sen på lördagen så ska dom spela match med sitt lag och jag åker iväg några timmar för att spela match. Sen på lördagskvällen ska vi till palmfestivalen med andra människor också.
På söndagen så sticker vi nog bara ut eller något. Så det ska bli en super bra helg i alla fall =)
Men kommer dock inte kunna vara så social här, men det får jag ta igen sen =)
Ha det så bra! =)




Detta hade jag på mig idag, dock finare i verkligheten!
Kjol, MQ
Ljusrosa linne, JC
Svart flätat armband, Åhlens city
Spets skor, din sko

skolfoto

Hejsan!
Lite ovanligt att jag hinner göra ett inlägg innan jag drar iväg till skolan men farfar är snäll och hämtar mig idag. Bild på håret och kläderna kommer upp ikväll skulle jag tro.
Skolfoto idag i skolan då, kommer säkert se lika rolig ut som alltid =)
Nu ska jag äta lite och fixa det sista sen kommer farfar om 15 minuter.
Ha en bra dag! =)

hemma från skolan!

Nu kom jag precis hem från skolan. Hade idrott sista lektionen och en rolig lektion var der dessutom, vi spelade fotboll kan kanske bero på det. Men det brukar inte vara så roligt. Nu ska jag sticka till fia om några minuter så ska vi blek mitt hår. Så jag har lite brottom nu för sen ska jag åka på träningen om 1 timme.
Ha det bra =)

26 augusti

Hejsan!
Just nu sitter jag i skolan och ska börja arbeta lite med svenskan. Måste verkligen ta tag i skolan nu och plugga så mycket det bara går. & dessutom komma igång direkt i början av terminen, annars blir det bara så stressigt i slutet av terminen och det är inte speciellt kul.
Igår så blev det som sagt shopping efter skolan. Köpte en kjol och ett linne som jag ska ha på skolfotot, lägger antagligen upp en bild på det när jag är hemma =). Tränade även innebandy igår, det ska faktiskt bli mycket roligare än jag hade trott att komma igång & jag ska köpa som fan där i mitt lilla mål.

Idag har jag långa dagen eller ja, jag slutar 3 men det är det senaste jag slutar så därför tycker jag att det är länge. Sen ska jag nog hem direkt och läsa lite av twilight innan jag sticker till träningen ikväll. Efter träningen så ska jag bleka håret och bli av med den hemska utväxten.

Idag har vi gått en hel vecka i skolan, gud vad tiden går fort egentligen. Men jag längtar väldigt mycket till helgen för den ska bli väldigt rolig.

Nej nu måste jag väl börja plugga! Ha en fin dag! =)


24 augusti

Hejsan!
Skolan är igång då, jag ska bara försöka komma igång själv också. Det har jag väldigt svårt för. Efter skolan idag så gick jag och sofia in till stan för att leta efter något fint att har på sig på skolfotot. Men vi hittade inget passande och båda skulle ibäg på träning så vi bestämde oss för att fortsätta leta imorgon. Men jag hittade en jätte fin kjol som jag hängde undan så den ska jag köpa imorgon =) och så köpte jag en lång hoodie och strumpbyxor.
Träningen gick lika dålig som alltid =)
Imorgon blir det som sagt en runda shopping igen och sen ska jag iväg och träna innebandy som drar igång imorgon. Efter det ska jag kanske bleka håret annars blir det på onsdag =) ska bli av med den fula utväxten.
Nej nu ska jag snart gå och lägga mig, upp 6 imorgon. Jippy!
ha det bra =)

23 augusti

Match idag, vinst med 14-0 och grymt spelat! Nu ska jag vandra över till grannen och bada i poolen. =)


22 augusti

Gästerna stack för ett tag sedan och nu ska jag snart vandra vidare till sängen så man inte försover sig imorgon, vilket jag har lätt för att göra!
Hoppas ni har haft en fin lördagskväll =)


Blev faktiskt väldigt nöjd med håret idag! =)


22 augusti

Idag har jag varit duktig och jobbat lite, eller i alla fall klippt gräset på vår i vår stora trädgård. Om jag hinner så ska jag ut och klippa resten av tomten också.
Ikväll så kommer några släktingar hit så ska vi grilla och sånt men det blir ingen jätte sen kväll efter som att det är match imorgon, matchen är riktigt tidigt också dessutom. Det har i alla fall varit en jätte lungn helg, ganska skönt faktiskt men jag har inte orkat göra något speciellt faktiskt.

Match imorgon ska jag i alla fall kötta, får hoppas att jag är lika taggad imorgon för då ska jag verkligen ge allt även om dom får bära mig ifrån planen. Haha bra inställning idag jenni =) Nej men jag är faktiskt ganska seriös för vi ska fan vinna denna serien! =)

Ha en fin lördag! =)


Bilden är dock inte från idag! :P

22 augusti

Förstår inte varför jag blev så depprimerad igen. Har varit glad de senaste dagarna och nu kom allt tillbaka. Vi får hoppas att det känns bättre imorgon när jag vaknar upp!

Annars har jag inte så mycket att berätta, jag har inte gjort så mycket idag faktiskt. Har varit riktigt trött efter som att jag inte vant mig vid tiderna och inte kan somna.
Nog pratat om det nu!

Nästa helg är det palmfestivalen, haha någon i skolan tror det var puya, frågade om det var min pappa som höll i det med tanke på att det heter palm, hihi. Men så är det dock inte! Ända helgen då det händer något i  denna lilla staden så det ska nog bli lite trevligt.

Har också börjat på tvåan i twilight, vill inte läsa dom för snabbt för då längtar man bara ihjäl sig efter filmerna. Älskar i alla fall twilight men det är jag antagligen inte ensam om. Och edward är förstås väldigt snygg. Men jag har min favorit scen av honom. Det är när han kliver ut ur bilen första gången han kör bella till skolan och sedan öppnar dörren för henne och alla stirrar och just då är han ännu snyggare!

Nej nu ska jag inte babbla på mer här utan jag ska kanske lägga mig och läsa lite!
Ha det fint! =)

jul lov, tack! =)

Suck, då var första skoldagen över & jag är redan trött på skolan! Skönt med helg efter imorgon!






sommarlovet är slut och skolan börjar imorgon! :(

Hejsan! =)
Sista lovdagen idag då och jag har värsta ångesten pågrund av det. Känns som en evighet tills nästa lov och jag måste dessutom plugga som fan. Inte kul nej! 
Träningen idag gick skit, måste verkligen skärpa mig med det. Annars har det varit en riktigt bra dag handlade en massa fina saker i stan idag även om jag inte skulle handla något alls egentligen. Men sån är jag.
Nej nu måste jag verkligen sova. Ska upp igen om 7 timmar och jag vill gärna vara lite pigg imorgon och inte försova mig det första jag gör.
Ha det så bra! =)


Jag & mina töser!

slutet kan komma när som

http://www.youtube.com/watch?v=n5RZlVBH-eQ&feature=related

Den måste ni titta på allihopa, så himmla sorlig och fin! Tänk att livet bara kan ta slut sådär, Nästan 15år bara!
Nu ska jag bli än bättre och gladare människa, har inte varit på topp på senaste tiden men det blir inte bättre av att gå och deppa. Jag ska ta vara på livet och min ungdom!

18 augusti

Hejsan!
Nu kom jag precis hem från cornelia, vi har varit på malmöfestivalen och en massa annat . Imorgon är det fullt upp, ska upp redan klockan 6, suck. & då ska jag jobba. Om jag orkar som sagt, för det skulle inte förvåna mig alls om jag skiter i det för att jag är för trött. Sen vid middags tid så ska jag på utvecklingssamtal, vi har det innan vi börjar skolan av någon konstig anledning. Efter det så ska jag träffa sofia i stan och sen blir det hem och snabbt byta om och sen vidare till träningen. Efter den så ska jag titta på matchen mot rosengård tror jag det var tillsammans med linda och madde och någon mer dyker säkert upp. Sedan börjar jag skolan på torsdag och det hatar jag!! Sommarlov är liksom prefekt! =)
Nej nu ska jag sticka, ha det så bra allihopa! =)


bästa du!

Mest för att vi är så coola och jag tycker om dig!


16 augusti

Allting känns så mycket enklare nu, väldigt härligt är det! Nu har jag precis kommit hem från elin, för hon skulle iväg och spela match. Igår så var vi på anderslövsmarknad, där vi stod i stånd och sånt. Sen gick jag, elin och sofia hem till elin där det var kräftskiva. Sen stack vi ut igen och träffade massa folk, väldigt trevligt =)
Nu ska jag nog lägga mig framför tvn och försöka komma på något roligare att göra.
Ha det så bra =)

skolan...

Uschuschusch! 6 dagar kvar till man sitter i klassrummet igen! Inte kul inte kul. Försöker att undvika stan, där är bara massa saker inför skolstarten och det bara påminner en om att man har nästan ett år kvar tills det är sommarlov igen. Som tur är så går tiden fort. Måste i alla fall hinna färga håret innan skolan börjar. Har nog badat lite för mycket i klor för mitt hår har fått en liten grön nyans i sig, hm!
Måste föresten plugga satan nu, har varit slö som fan under 7an och måste plugga mycket nu så att jag når upp till dom betygen jag vill ha. & det skulle vara skönt att slippa stressa ihjäl sedan under 9an.
Usch nej, nu ska jag sluta snacka skolan. Det är ju fan fortfarande sommarlov och dom sista dagarna ska jag verkligen ta vara på. Även om vi hade en hel vecka längre sommarlov förra året.
Ha det fint!


jenni i affären

Hejsan!
Nu kom jag precis hem från affären. Skulle bara handla ett bröd så att jag skulle kunna äta pappa hade glömt att handla. Men jag fasnade såklart vid hyllan där gifflarna står, dom är så jäkla goda! Älskar dom =)
Sen gjorde jag stopp nummer 2 vid coca-colan. Sen gick jag duktig som jag är med bestämda steg förbi godishyllan, lite stolt blev jag där. Brödet fick jag i alla fall med mig hem också.
Så nu ska jag äta lite sen ska jag och mina bästa vänner gifflarna och cocan lägga oss framför en film och lata oss. Har en sådan lat dag idag. Men om något dyker upp ikväll så säger jag dock inte nej. Annars ska jag lägga mig tidigt. Eller jag ska försöka i alla fall för varje gång jag säger det så blir klockan 2-3 i alla fall.
Imorgon är det anderslövsmarknad så då ska jag dit en runda med elin och sofia för dom ska stå i stånd. & sen ska jag på kräfskiva hemma hos elin.
Nej nu ska jag sticka, ha det fint.


hemma från Sövde!

Nu är jag hemma, fan vad det är härligt att komma bort! Då slipper man tänka på allt dåligt, ingenting är bra! Vill inte ha mitt liv såhär. Jag pallar inte mer. Kan man inte bara vara 16 och flytta iväg till ett gymnasium där det är bättre och bara börja om. Men egentligen vill jag inte det heller, jag vill ha en härlig och rolig ungdom men hur ska det gå?

Nu ska jag lägga mig framför tvn och hoppas att allt blir bättre!

Härliga dagar i sövde i alla fall, jag och elin har haft det så bra så! <3

Sövde imorgon!

Hejsan!
Nu har precis elin stuckit till hennes träning, så jag är ensam och övergiven =) Igår var vi i svedala där vi mötte upp benjamin och sofia. Sen var vi ute på kvällen! Ikväll ska jag packa och ta det lungt. Ska lägga mig tidigt så att jag blir utvilad. Sen imorgon så åker jag och elin till sövde några dagar. Det har vi längtat efter hela sommaren men vi har av någon konstig anledning inte varit där så mycket som vi har tänkt.
Ska i alla fall bli mysigt att komma dit, älskar att vara där! Där är så fint och jag trivs där.
Idag så har jag och elin cyklat en massa här i beddinge, mysigt! & ätit god glass har vi också gjort, älskar sommaren!
Ha det fint! =)


8 augusti

Nu kom jag precis hem från matchen, vi spelade skit första halvlek men spelade mycket bättre andra och vi vann med 6-1, jag gjorde även 3 mål =) fick spela på anfallet idag. Det var länge sen jag gjorde det men så himla roligt. Spelade där innan också men gick sen ner till yttermitt. Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir till in till trelleborg och kolla på derbyn mellan trelleborg och malmö. Står på malmös sida idag för elins skull! Annars håller jag ändå på båda =)
Ha en fin dag =)


sommar&sol

God morgon god morgon! Eller ja, jag har varit uppe ganska länge i och för sig. Nu kom jag precis hem från träningen. Snacka om jobbigt i denna värmen, men jag ska absolut inte klaga. Nu ska jag hoppa in i duschen och ta en kall dusch, sen ska jag lägga mig ute i solen. Ska verkligen passa på nu. När pappa kommer hem från jobbet så kör vi till husvagnen igen, fram och tillbaka var det ja! & ikväll ska jag träffa lalle och kanske några till. Jävligt härligt med detta fina vädert!
Puss!


kommer inte på vad jag ska skriva =)

Nu kom jag precis hem från Trelleborg! Lite senare ska jag till k, härligt att vara där ibland! Förövrig är det fint väder och jag ska vara ensam hemma länge idag, var mycket att göra för både pappa&jessica, så det blir musik och dans på högsta volymen, så¨ska jag vara lite knäpp här för mig själv. och antagligen sätta mig i solen en stund. När jag kommer hem från k så ska jag jogga en runda, känner att jag behöver få tillbaka konditionen, suck.
Puss!


Hittade en bild på linneas blogg på laget, hon ska skicka via msn sen, så det blir bättre =)

one tree hill


Såg klart sesong 5 av one tree hill igår och nu vill jag bara ha ut sesong 6!
Nu ska jag börja fixa mig, sen blir det in till trelleborg!
Puss!

fotboll

Just nu så har jag en sak som jag ser fram emot! & det är serie starten i fotboll på lördag! Bara det inte regnar och blåser så ska jag kötta som fan. Nu funderar jag på att dra mig mot sängen snart men jag tror att jag startar en film istället. På lördag är det tff-mff det får man inte missa och på söndag åker jag förhoppningsvis till sövde en vecka tillsammans med elin, jessica och fia. Får se om det blir av, hoppas verkligen!

Börjar bli lite bättre nu föresten, men vill ändå hitta på något som lättar smärtan. Tänk vad skönt det hade varit om livet hade varit perfekt. Då har man tur!
Nej nu ska jag sticka, puss!


Härlig bild! Jag med bollen =)

smärta

Suck jag orkar inte må dåligt längre, har gjort det länge nu men försökt att inte tänka på det. Nu vet jag inte var jag ska göra för jag orkar inte mer. Vill bara göra något så att allt blir bra. Vill göra något så att den hemska smärtan försvinner!

hemma från oddebollen

Då är jag hemma från uddevalla och det är alltid lika tråkigt. Blir så depprimerad och sånt. Vi kom i alla fall 3a på cupen, ändå ganska bra men vi var bättre än både 2an och 3an. Nu ska jag börja göra mig färdig sen kommer denise, puss!

RSS 2.0