lördag

Hejsan!

Kom hem från bröllopet för ett tag sedan. Gud vad det är gulligt med bröllop! Nu har jag i alla fall fixat mig och ska alldeles strax dra till några vänner och sedan drar vi vidare till Gislöv där det är en massa annat trevligt folk. Blir nog hur bra som hellst!

Ha en fin kväll!


Hejsan! Hann inte skriva innan Jag drog iv...

Hejsan! Hann inte skriva innan Jag drog iväg. Just nu så sitter Jag i bilen och ska på bröllop. Så vi hörs sen!


FREDAGKVÄLL

Hallå ja!

Kvällen blev rätt bra tillslut faktiskt. Då det slutade med att jag träffade Ebba och vi hängde ute lite och sådär. Kom nästan precis hem och jag är redan uttråkad. Jag har rätt svårt för att vara ensam..

Jag är rätt trött faktiskt så jag ska alldeles strax lägga mig! Hoppas ni har haft en fin Fredag!





Fredagen den 13 eller?

Hejsan!

Denna Fredagskvällen vill nog inte mig nått bra. Jag har haft en massa planer på G men det verkar som att alla skiter sig.
Och jag vill ju inte sitta helt ensam hemma en Fredag, det är inte speciellt kul..

Hörs sen, måste fixa nått!


H&M

Hejsan!
Har haft en rätt bra dag faktiskt, fick en lång och härlig sovmorgon sedan har jag pluggat lite med moppekursen och sedan drog jag till träningen. När jag kom hem så drog jag ju till Trelleborg för att hyra film men det blev lite häng där istället. Nu har jag nästan precis kommit hem.

Dessutom så har jag hämtat ut mitt paket med kläderna från H&M. Tänkte slänga in en bild på dom, sedan ska jag lägga mig.

Godnatt! :-)


Hallå ja! Kom hem från träningen för en li...

Hallå ja! Kom hem från träningen för en liten stund sedan och nu sitter jag i bilen påväg till trelleborg för att hyra film. Hörs sen!


semester? ja tack!






Jag vill bara slänga ner allt jag äger i en resväska och dra iväg på solsemester. Var ett tag sedan nu tycker jag..


NYTT!!






Den sista lär väl alla ha snart med tanke på att den är från gina, men kunde inte låta bli för den var så mysig.

Nu tänkte jag nog vandra mot sängen och lägga mig, godnatt! ♥

I don't know

Hallå ja!
Kom hem från Trelleborg för en liten stund sedan.
Innan det så tränade jag som sagt och vill bara påpeka en gång till hur härligt det är att det är igång igen. Hittade i alla fall lite saker i Lund idag som jag tänkte visa upp snart.
Har ni haft en fin dag? ♥

mot lund


Godmorgon!

Blir ett väldigt snabbt inlägg då jag måste skynda mig ner och slänga i mig frukost. Sedan drar jag mot Lund där det blir shopping.
Efter Lund så skulle jag tro att jag måste dra till träningen direkt och sedan är det dusch och fika där. Så vi hörs nog inte förens ikväll.

Men ha en fin dag i det härliga vädert!


LÅTAR SOM JAG HAR FASNAT FÖR




Detta är två låtar som jag har fasnat för just nu! =)

Strand sysselsättning


Ibland kan det ju bli lite tråkigt på stranden. Speciellt om man ska ligga där en hel dag. Då finns det ju faktiskt sysselsättning. Är man på en tom strand så kan man ju göra lite som man själv vill.
Dock så uppskattar ingen när jag börjar sjunga på en strand fullt med människor, undra varför... Lite kul får man ju ha ;)

Godmorgon på er! Jag vaknade inte nu men ...

Godmorgon på er! Jag vaknade inte nu men jag har helt enkelt inte haft lust att skriva något. Idag skulle jag egentligen åkt till danmark men jag kände att jag behöver plugga. Jag ska ju snart skriva upp och jag har inte pluggat speciellt mycket. Sen klyddade en del andra saker också. Så det är vad denna dagen har gått åt, tråkigt men sant och man känner sig rätt ensam när man tar ut såna dagar. Förövrigt så har jag en jäkla träningsvärk, har aldrig haft så här mycket träningsvärk innan. Är det åldern kanske? Börjar jag bli gammal nu för att jag blev 15, haha skämt och sido. Nej nu ska jag fortsätta, ha det fint! :)


KNIGHT AND DAY



Igår såg jag Knight and Day. Har varit sugen på att se den ända sedan första gången jag såg trailern. En romantisk film som det samtidigt är action i, vilket gjorde den väldigt spännande.
Jag tipsar er verkligen att se den för den var väldigt bra. Man blev liksom aldrig uttråkad när man såg den vilket jag lätt kan bli när jag kollar på film annars.

Hallå träningsvärk!!

Gud jag är helt slut. Efter ett uppehåll i två veckor och sedan missat en vecka då jag var sjuk så var det rätt jobbigt att komma tillbaka till träningen. Men riktigt härligt var det i alla fall att röra på sig igen.

Ikväll har jag inte mycket för mig. Och jag kommer heller inte på något roligt att skriva om, jag har verkligen ingen fantasi ibland.

Hörs snart igen!


10-07-26


Godmorgon på er!

En rätt stressig morgon för min del. Så nu ska jag slänga i mig frukost och dra på mig kläder sedan drar jag in till Trelleborg där jag först måste in på banken och sedan drar jag till trafikskolan där jag ska öva inför provet.

Förhoppningsvis så kommer mitt paket idag, jag har beställt lite nya kläder nu under rean. Hoppas!

Nej nu måste jag sticka, ha det fint!

Sitter i bilen påväg mot ystad där det bli...

Sitter i bilen påväg mot ystad där det blir bio och efter det mat. Ha en mysig söndagskväll det ska jag ha!


HELA 15ÅR

Godmorgon! Då sitter jag här och det är äntligen min födelsedag, tänk att 15år går så fort. Planerna för idag är inte bestämda men det blir nog inte så mycket tyvärr, men drar nog iväg på bio och lite andra trevligheter senare. Gårkvällen blev lyckad och jag fick en massa fint.
Mina småkusiner är så söta, den ena hade gjort öronhänge till mig och den andra hade gjort en bok med bilder i. Så gulliga!
Ha en fin dag!



LÖRDAG

Hejsan! Denise är fortfarande här och vi har det riktigt bra faktiskt.
För övrigt så fixas och donas det över allt i huset. Släkten kommer hit ikväll för att fira mig, jag blir ju 15år imorgon. Så nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska börja fixa mig så smått. Tänkte köra på vågor i håret och den nya blommiga kjolen och mina nya fina skor. Blir nog hur bra som hellst!
Nej nu får jag sätta igång, ha en fin Lördag! =)



NYA KÖP















Träningsvärk i benen?

Hejsan! Har inte skrivit på en hel vecka för jag har varit sjuk, har knappt ens orkat resa mig upp från sängen och haft säkert över 40grader. Nu är jag äntligen frisk igen och är igång igen. Idag mötte jag upp Denise i Malmö. Shopping stod på listan och shopping blev det, en hel del. Nu har Denise följt med hit så ikväll hittar vi säkert på något skoj, drar till smyge kanske? Ja vi får helt enkelt se. Nu tänkte jag visa er vad jag har köpt idag, hörs snart..


UPPKÖRNING

JAG KLARADE UPPKÖRNINGEN! Okej kanske inte så konstigt men jag är väldigt glad för det i alla fall. Väldigt bra gick det ju också.
Annars så har dagen varit bra. Träffade elin lite, hängde i stan och ja lite allt möjligt.
Nu tänkte jag lägga in fotografier, inte så bra bilder men alltid något.
Hörs snart! =)

NERVÖS


Godmorgon! Nu är jag väldigt stressad för jag blir hämtad när som hellst. Jag ska in till Trelleborg och köra upp. Är lite nervös men faktiskt inte så farligt. Sedan drar jag hem till Elin.
Ha en fin dag!=)

Hejsan! Kom precis hem nu befinner jag mig...

Hejsan! Kom precis hem nu befinner jag mig i trädgården och är i full fart med att plugga moppekurs. Tur att colan håller mig sällskap annars hade jag dött. Kram


ECLIPSE


Såg ju denna filmen för någon dag sedan och som en del andra så blev jag besviken på den. Jag tror att man har för höga förväntningar om dom filmerna och att det är därför man blir så besviken. Jämför man filmerna med böckerna så är böckerna så mycket bättre för där får man så mycket detaljer, i filmerna så hoppar dom över jätte många viktiga saker. Men filmen är som sagt bra men den är lite för lång och det har gått 3 filmer nu utan att dom har kommit fram till något speciellt. Men ska såklart se nästa film också för nu är man liksom fast.

Lite tankar bra ♥


HÄRLIGA SOMMARKVÄLLAR

Hejsan! Kom precis hem från Beddinge. Riktigt härlig kväll kan jag berätta, blev minigolf och glass och sedan bara häng ute i det härliga vädert. Sommaren är så jäkla underbar!
Nu har jag placerat mig i soffan och satt igång en vänner säsong så har befinner jag mig nog en stund innan jag lägger mig.
Kram =)


moppekurs...

Jävlar alltså, våra tränare vill nog ta livet av oss. Jag har mjölksyra i hela kroppen, men man känner sig duktig i alla fall. Nu är jag i alla fall duschad och fixad också så nu ska jag ta tag i denna dagen och kanske börja plugga lite moppekurs. suck!




2010-07-13

Godmorgon!
Idag passade jag på att sova ut, man har ju sovit så jäkla dåligt pågrund av värmen. Det är ju inte så lätt att sova när det är 40+ i rummet. Nu har jag en del att göra bland annat så måste jag göra egenträningen ( vi har fått ett pogram som vi ska göra under fotbollsuppehållet ), duscha, plugga med moppekursen och städa mitt rum. Ska verkligen försöka ta tag i detta idag. Ikväll drar jag nog till Beddinge och hänger med sofia och kanske nån mer vi får se. Hörs nog under dagen =)


00:38

Hej!
Jäklar sån värme vi har fått, sjukt härligt men lite jobbigt dom dagarna som man inte ligger på stranden. I lördags på festen så höll alla på att dö av värmeslag ända långt in på kvällen, det var helt sjukt varmt. Så såg min Lördag ut föresten och förutom det på kvällen så hade jag inte så mycket för mig. På Söndagen så sov jag såklart rätt länge då, sen på kvällen så drog jag till Beddinge och mötte upp två kära vänner för ett kvällsdopp och sedan gick vi och käkade glass och satt och snackade om allt men inget. Riktigt mysig kväll. Vad har jag då hade för mig idag, jo jag drog till stranden rätt tidigt idag sen låg jag där men Sofia och Caroline hela dagen lång. Jag och Caroline cyklade iväg och köpte världens godaste kycklingsallad som vi sen satt och åt nere vid havet. När jag kom hem så drog jag en runda till Fia och efter det så cyklade jag till Ulrik och Sanna, där har kvällen spenderats. Blev en hel del att berätta, när jag skriver såhär dåligt om dagarna, men man får ta vara på det härliga vädret :D


Är påväg till Beddinge där jag ska möta up...

Är påväg till Beddinge där jag ska möta upp några vänner så blir det kvällsdopp och lite annat trevligt. Ha en fin kväll!


18.07

Har precis gjort mig iordning och nu drar jag till bussen. I stan möter jag upp Sofia och Caroline så går vi till bion. Gissa vilken film? Eclipse såklart, jag ska äntligen se den.
Ha en fin fredagskväll allihopa, det ska jag ha! =)


Charlotte, Josefine, Jag, Jonnah och Sofia. ohh jag saknar Polen =)

Ohh jag är så smart och kollade fel på ...

Ohh jag är så smart och kollade fel på busstiderna så nu kommer jag ingen stans, lagom trist. Ligger i alla fall ute i solen nu och det är rätt härligt förstås. Ha en fin dag i det härliga vädert :)


Hallå ja! Sitter i bilen påväg hem frå...

Hallå ja! Sitter i bilen påväg hem från trelleborg, jag och sofia har gjort vägmärkes prov. Vi skulle egentligen ha gjort det förra veckan men då fick vi fel prov. Båda klarade det i alla fall så nu är det gjort. När jag kommer hem så ska jag äta lite sen drar jag ut och träffar ebba. Ha det fint!


allt men inget

Hallå ja! Drog in till Trelleborg idag och stannade där ett tag sedan drog jag vidare mot Anderslöv och knallade hem till Sofia där Elin också var, sen har vi haft en lite små seg härlig dag, eller vad man kan kalla det.
Sedan kollade jag självklart på Tyskland-Spanien och fan vad härligt att Spanien vann.
Nu ska jag lägga mig, godnatt!



BACK

Hallåhallå, det var ett tag sedan. Vi bestämde oss för att stanna en dag extra bara för att vi hade det så bra där. Allting där blev helt lyckat liksom. Vi kom i alla fall hem nu ikväll och då åt jag tillsammans med min familj som för en gång skull hade saknat mig. Sedan drog jag ut med Ebba. Nu är jag rätt trött så jag ska alldeles strax lägga mig. Bilder kommer in imorgon. Godnatt =)



HERE I COME

Hallå! Jag är så smart och råkade precis välta ner en lampa. Sladden var bakom dörren och jag kände på mig att jag skulle glömma bort den när jag kom tillbaka till mitt rum och så blev det också såklart. Så typiskt!
Men ja, när jag har plockat upp alla glasbitarna så ska jag lägga mig. Kommer inte skriva imorgon innan jag drar iväg för det blir alltid såå stressigt för jag ska både duscha och packa och springa över till fia en snabbis.
Nej nu måste jag kommer igång, vill ssoovvaa. 
Ha det bra, hörs på Måndag alla glada! 

 

UPP OCH IVÄG


Blev just påmind i mitt lilla huvud att jag bara har berättat jag jag ska packa eller åka. Jag har inte berättat var jag ska åka. Jag ska till min sommarstuga (eller vad man ska kalla det), tillsammans med mina två fina vänner Elin och Sofia.
Ska bli riktigt härligt att komma dit. Har knappt varit där på senaste tiden, senaste var förra sommaren och då var jag där med elin. Älskar i alla fall att komma dit!
Nej, vet ni vad? Nu ska jag BÖRJA packa, fick reda på att vi åker tidigt, oopps!

NYA KÖP

Hallå ja! Kom hem från stan vid 7 tiden. Sedan dess så har jag fixat inför imorgon, men jag har såklart inte packat än, typiskt mig att vara ute i sista minuten som vanligt.
Men nu tänkte jag slänga in bilder på vad jag fick med mig hem igår. Sedan ska jag nog hoppa in i duschen och efter det, då ska jag packa. 

  

Sen så blev det bara tråkiga nödvändiga köp, så det är inte lönt att visa upp. Angående min överstrykna tånagel så har den gått av så det kändes inte så mysigt att visa den.


Godmorgon! Jag sitter i bilen nu påväg i...

Godmorgon! Jag sitter i bilen nu påväg in till stan. Ska möta upp s.s klockan två. Då ska vi fika och kanske kolla runt lite sen går vi till trafikskolan och gör vägskyltsprov. Sen får vi se vad vi gör. Håll tummarna för mig i alla fall. Ha en fin dag!


RSS 2.0