OKLOK

Hejsan!

Efter skolan idag så stannade jag i Trelleborg och satte mig på pappas jobb för att plugga, sedan drog jag iväg och mötte upp vänner så gick vi på öppet hus på söderslätts gymnasiet. Det gjorde mig inte klokare över huvudtaget! Sedan drog vi direkt till lucian. Nu har jag suttit sen jag kom hem med spanskan som ska redovisas imorgon. Men nu är min järna helt slut så nu ska jag duscha och sen lägger jag mig.

Sov gott!

2010-11-29

Var som sagt på skopunkten igår och kunde inte ens bära alla skor som jag skulle pröva. Så det var lite svårt att välja efter som att jag bara skulle ha tre par. Men tillslut så blev det dom här. Kass bildkvalite men jag hade inte tålamod!



FÖRSTA ADVENT'


Trots all snö, så älskar jag julen och julstämningen!


Mobilbloggar- åkte till skolan trots all s...

Mobilbloggar- åkte till skolan trots all snö och nu kommer jag inte hem. Så jag sitter hos sanna medans hon och jessica är i stallet. Har precis ätit och nu tänkte jag sätta mig och plugga. Hörs när jag lyckas ta mig hem!


Mobilbloggar- äntligen har dom skottat väg...

Mobilbloggar- äntligen har dom skottat vägarna hos mig. Så nu är jag påväg till trelleborg för att gå på julmarknad tillsammans med min kära syster och sen tar vi bussen till malmö för att gå på skopunkten. Mysig med en dag tillsammans med systern. Vi hörs senare!


Bilduppgiften

För någon vecka sedan så höll jag och sofia på med vårt bildprojekt så nu tänkte jag visa resultatet för er.
 Så här kommer det!



Man skulle ta två bilder och skriva om dom. På den ena bilden så skulle man visa hur man är som person och på bild nr2 skulle man vissa motsatsen till hur man är.
På bild nr1 så visar jag att jag är en glad och posetiv person. Min moppebil är med för att visa att den har gett mig frihet.
Och på bild nr2  så är jag fattig, knarkar osv.


LÖRDAG






Sitter och kollar på kläder, dom här klänningarna gillade jag. Dom var enkla men ändå snygga!

 


INSNÖAD

Fredagskvällen blev inte alls som den var planerad. Så i sista sekunden fick vi komma på något annat att göra. Så tjejerna kom till mig så hade vi pokerkväll, och det blev faktiskt också rätt bra.
Nu sitter jag här och är inte alls på bra humör, det har nämligen kommit väldigt mycket snö så jag är insnöad och då kommer jag alltså inte iväg till cupen jag skulle spela idag. Jäkligt surt!
Vi hörs mer senare!

TORSDAG

Hejsan!

Är väldigt trött efter en hel dag med innebandy och att gå upp klockan 5 på morgonen är inte riktigt min grej. Så när jag kom hem ikväll så fyllde jag upp bubbelbadet och la mig där väldigt länge. Ska alldeles strax gå och lägga mig, jag är så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna.

Hörs imorgon istället, godnatt!


GODNATT

Hallå!

Nu måste jag verkligen lägga mig, jag ska nämligen upp klockan 5 imorgon! Jag och några andra tjejer på skolan ska spela skol dm och jag ska stå i mål, vilket jag inte gjort sen mars typ. Lite nervös är man ju!

Vi hörs imorgon!

behöver dig


Jag skulle aldrig sagt att snön inte la sig, för vad tror ni att den gjorde inatt? Så jag kunde inte köra själv imorse så farfar fick hämta mig. Skit trist att behöva bli skjusad igen, var ju så glad att slippa det. Får hoppas att det inte varar så länge iår. Nu ska jag strax iväg och träna. Härligt men egentligen så orkar jag inte.
Ska ner och äta något.
Hörs sen!

 


dålig humor?


Såg denna i metro för ett tag sedan. Jag höll på att dö av skratt. Är det ett tecken på dålig humor eller håller någon med mig om att den är rolig?

 


FÖRSTA SNÖN


Jag orkar verkligen inte med snö och idag kom första snön. Som tur vad så la den inte sig, men snart gör den nog det. Fast jag ska väl inte klaga för det är bättre med snö än med regn.

LEKER DUKTIG

Efter kvällens lucia träning så kände jag mig så duktig när jag pluggade så att jag belönade mig med en stor kopp varmchocklad med massor av grädde. Det är så sjukt gott nu när det är så jäkla kallt och tråkigt där ute.
Nu ska jag bädda rent i sängen och plocka undan alla kläder som ligger på golvet sen ska jag belöna mig med en dusch. Härligt!

Hörs sen!


Mobilbloggar - Sitter i skolan och har fak...

Mobilbloggar - Sitter i skolan och har faktiskt varit duktig idag. Så jag belönar mig med en runda på stan med några vänner. Det lär behövas för sen måste jag åka hem och sätta mig och plugga igen. Bara tre veckor kvar av terminen och jag har väldigt mycket kvar att göra. Så jag är lite stressad. Vi hörs sen!


Mobilbloggar- sitter och kollar på beck me...

Mobilbloggar- sitter och kollar på beck med min syster. Jag har också sällskap av en skål chips och ett glas julmust. Söndagskvällar är mysiga! Kram


SÖNDAG'

Hejsan!

Efter att ha färgat håret i fredags så blev det mysig middag med familjen, mormor, morbror och morbrors flickvän. Sedan bidrog även fredagskvällen med en bil som inte ville starta när jag skulle iväg och en vääldigt stor bula mitt i pannan. Mitt överbra humör försvann lite då, men sedan kom det tillbaka och fredagen blev rätt lyckad ändå.
Igår sprang jag runt på stan hela dagen och när jag kom hem så blev det lite brottom med att göra mig i ordning, jag skulle nämligen till malmö för att fira min lillkusin som blev 6år!
Idag hade jag en massa bestämt, men jag sov några timmar längre så ingentling blev som det var tänkt. Men lika bra det egentligen för nu sitter jag och lyssnar på härlig musik och ska pilla lite här i rummet så det blir lite mysigt. Sedan ska jag iväg tillsammans med Linnea och kolla när Ebba ska leka gud.

Men vi hörs mer under dagen!



Befinner mig i malmö på släktkalas och har...

Befinner mig i malmö på släktkalas och har sprungit runt i stan hela dagen så har inte hunnit skriva. Hörs imorgon!


Mobilbloggar. Efter många om och men så är...

Mobilbloggar. Efter många om och men så är jag äntligen påväg mot trelleborg. Men det lär inte bli en sen kväll för humöret är inte på topp ikväll. Men tar mer om det sen. Ha en bra fredag!


Mobilbloggar! Sitter och läser en väldigt...

foto2956 (MMS)

Mobilbloggar! Sitter och läser en väldigt tråkig bok till svenskan, men måste säga att det känns rätt skönt att glida in på sista kapitlet!


yes please

Dom gråa skorna är så sjukt snygga i svart, men såklart är dom slut. Men funderar på att klicka hem dom skorna som är underst istället, dom är ändå rätt lika, men är lite tveksam efter som att dom andra är snyggare!

 

svårt att gå vidare

Hejsan!

Är hemma nu. Men tänkte sätta mig och plugga lite, sen får vi se om jag sticker iväg ikväll eller om jag stannar hemma, är rätt så trött.
Vi hörs mer snart, måste komma igång med pluggandet.


Jultecken


Ett tecken på att det snart är jul, eller vad säger ni?!

style



Funderar på att klicka hem någon av dessa. Hur snyggt är det inte till ett par lagom tunna leggins, converse, en massa stora fina ringar och varför inte en stor och mysig halsduk? Love it!


'

Hejsan!

Kvällen igår var rätt lugn tillsammans med några tjejkompisar, men det var rätt härligt faktiskt. Nu har jag precis kommit hem från att ha varit och kollat på fotboll några timmar. Strax beger jag mig mot Trelleborg!

Hörs ínnan det!

lördagsfix


Håller på att fylla badkaret. Hur härligt?!

 


101113

Hejsan!

Skönt att skolveckan är över, hade tre inlämningar igår så jag stressade som en idiot med dom hela dagen igår. Men väldigt skönt att jag hann och dom är borta nu. Sedan drog jag in till stan med tjejerna och sprang in snabbt och köpte en present till syrran som fyllde år igår. På kvällen kom släkten, så blev det firande för systern. Rätt okej ändå faktiskt, för man träffar ju aldrig dom.
Nu har jag precis kommit hem och nu ska jag fylla upp badkaret och lägga mig där en stund. Härligt!

det gör mig stressad

Jag börjar bli så trött på alla dessa frågor om vad man ska läsa till osv och det bara rasar ner en massa kataloger om olika gymnasier i brevlådan och jag blir lika stressad varje gång. För jag har verkligen ingen aning om vilken linje jag ska välja och det börjar närma sig att välja nu. Efter som att jag är osäker så funderar jag på Samhäll, men samtidigt så är jag osäker på det och vill gå turism kanske? Alltså detta är väldigt svårt och efter som att jag antagligen inte vill välja en speciellt bred linje så kommer det antagligen bli att jag läser i malmö men jag vet inte om jag hade klarat att ta studenten utan mina kära vänner som jag har växt upp tillsammans med.
Efter gymnasiet så är jag ännu mer osäker och har ännu mindre koll på vad jag vill bli. Men jag får ta ett par samtal med syon och åka runt på öppethus så får vi se hur det blir.

Lite tankar som jag vill dela med mig av bara! ♥


ONSDAG

Hejsan!
Känner mig rätt nöjd med dagen faktiskt för jag har fått mycket gjort. Dagen började med No prov, men det känns inte som att det gick speciellt bra. Sedan redovisade jag även två steg. Känns sjukt bra! Idag hade vi även en väldigt rolig idrottslektion som bestod av par dans. Så idag har vi dansat folkdans, vilket var sjukt roligt!
Efter skolan så skulle jag fixa en sak inför helgen men jag somnade i soffan men vaknade lagom till träningen. Kom hem sen vi 9 och sen har jag påbörjat städning på rummet. Nu ska jag duscha sedan ska jag lägga mig.
Godnatt!


plugg,plugg,plugg,plugg,plugg,plugg

Har så mycket arbeten som måste göras så jag bara har lust att springa ifrån allt. Men så kan jag ju inte göra så strax ska jag hämta en coca-cola och sedan är jag redo för att plugga. Har ett väldigt svårt NO prov imorgon som handlar om bland annat atomer och kärnkraftverk.
Så jag ska väl ta tag i detta, ha det bra!

fredag

Hejsan!
Sjuk en fredag, väldigt roligt. Har egentligen varit lite sjuk hela veckan men har inte stannat hemma och vilat upp mig. Så idag har jag fått betala mitt pris.
Men nu får jag i alla fall tid till nödvändiga saker. Just nu så sitter jag och håller på med en säkerhetskopiering, sen ska jag göra en totalrensning på datorn så den kommer förhoppningsvis bli en aning klokare sen. Om jag orkar så ska jag även plocka undan lite på mitt rum.
Hoppas ni har en bra fredag i alla fall, vad ni än gör.
Puss!

TJENA MITT BENA

Tjena mitt bena!

Tänkte mest visa att jag fortfarande lever liksom. Helgen blev långt ifrån som den var planerad men det blev bra ändå.
Igår när jag vaknade så mådde jag inte alls bra men körde på ändå med först 2 timmars träning och sedan vidare till Trelleborg direkt efter. Det märktes på kvällen, då låg jag död i soffan med 40 graders feber. Idag mådde jag lite bättre så jag begav mig mot Elin så har vi varit sjuka tillsammans. Mycket roligare då, för hur roligt att det att ligga och vara sjuk ensam.
Nu är febern över så imorgon beger jag mig tidigt till Skurup för att först stå i kiosken med ebba några timmar och sedan spela cup.
Nu ska jag lägga mig och kolla på ett avsnitt av how I met your mother och sedan ska jag sova.
Puss och godnatt!




RSS 2.0