Hemma från småland men hinner inte starta ...

Hemma från småland men hinner inte starta datorn och skriva för ska dra till emma strax och fixa oss sen sticker vi vidare på fest. Ha en bra kväll!


Hejsan! Bussresan tillbaka till skåne har ...

foto2941 (MMS)

Hejsan! Bussresan tillbaka till skåne har börjat men alla är helt slut och har somnat så jag är väldigt uttråkad. Vi är tillbaka i trelleborg vid 7 ungefär så vi får se om vi hörs då annars blir det på söndag! Ha det bra!


IVÄG

Hejsan!

Sitter här efter en full späckad dag. Men har fått en massa saker gjort. Har bland annat städat rummet, varit och handlat, fixat med musik, tränat, lagat mat inför hemkunskapen, tonat håret och nu sitter jag här och skulle egentligen ha lagt mig för nästan 2 timmar sedan men jag har precis börjat packa. Ska nämligen upp klockan 4 imorgon och bege mig till Gamleby tillsammans med skolan. Kommer hem därifrån på Fredag. Fjärde och sista gången vi åker dit, väldigt roligt tror jag i alla fall att det kommer bli, för det har det varit dom andra åren.

Nej nu måste jag sätta igång med packningen på allvar sedan måste jag verkligen lägga mig. Jag kan i alla fall inte försova mig imorgon, som jag gör varje dag. Jag har beställt väckning på hemtelefonen, och så ska sofia ringa och väcka mig, pappa ska väcka mig och dessutom har jag 5 ställa klockor, haha.
Ha en bra vecka!

LÖRDAG

Hejsan!

Igår så drog jag iväg på en sak efter skolan och sedan träffade jag Denise. Nu vet ni det!
Idag så har jag träffat en väldigt saknad vän, elin. Riktigt härlig dag blev det men några runder på stan, nachotallrik och bowling! Nu har jag precis ätit och ska strax bege mig till Sofia's place.
Imorgon, har jag en jäkla massa som måste göras innan måndagen, så det blir full rulle. Får nog till och med gå upp senast 9 imorgon så att jag ska hinna med allt.
Ha en fin Lördag, det kommer jag ha! ♥

  


LEKER DUKTIG'

Hejsan!

Har precis lagt ifrån mig pennan. Jag har nämligen suttit och pluggat non'stop i över 3 timmar. Är väldigt förvånad faktiskt, eftersom jag aldrig har suttit och pluggat så länge på en gång. Men i och med att vi har so-inlämning imorgon så känns det bäst så. Dessutom så ska vi inte vara i skolan på "riktigt" nu under två veckors tid för nästa vecka är vi i Gamleby och veckan efter det så är det ju höstlov och under dom två veckorna så vill jag känna mig duktig och jag vill inte ligger efter så mycket. Dessutom så är det ju faktiskt 9an och betyget som jag får på denna kursen gör väldigt mycket av mitt geografi betyg efter som att detta är den sista geografi kursen, så varför inte göra det så bra man kan?
Men nu strejkar mitt huvud och min mage skriker. Jag har nämligen inte ens tagit en pause för att äta.
Så nu tänkte jag gå ner och äta något snabbt och sedan drar jag mot Fia för att fixa till håret. Det är så dystert nu när jag inte har gjort i ordning det på ett tag, så det behöver en färgning.

Hörs senare om jag har tid, jag tänkte nämligen sätta mig och plugga lite till när jag kommer hem.


skol inlägg

Hejsan!

Är hemma nu, vilket är jäkligt skönt men för en gång skull så fick jag faktiskt väldigt mycket gjort idag. Nästa vecka beger vi oss till Gamleby och innan vi drar dit så ska jag vara klar med detta
- So uppdrag
- Börjat med No provet
- Redovisat Engelskan
- Redovisat Svenskan
- Hemkunskapförberedelser

Inte sådär jätte kul för er att veta precis men ja. Så nu tänkte jag sätta mig lite med So'n som jag påbörjar NU! Vilket är rätt dumt i och med att den ska vara inlämnad på Fredag.
När jag har pluggat några timmar så ger jag upp, då drar jag ut och hittar på något för jag är inte en sån person som kan sitta hela dagarna och plugga.

Hörs sen!


en annan story

Hej!
Kom hem från skolan för lite mer än en timme sedan. Nu ska jag sätta mig och plugga en timme sen drar jag och hämtar Sofia så sticker vi till Skurup en stund. Sen drar vi nog hem till mig och sätter på en film.
Nu ska jag vara duktig, så hörs sen!


söndag'

Hejsan!

Då var denna helgen också över, det är sjukt vad tiden går snabbt.. Helgen har i alla fall varit bra!
På Fredagen efter en mysig middag tillsammans med några släktingar så drog jag och vännerna till Caroline's syrras fest. På Lördagen så kom jag äntligen igång med min bilduppgift på riktigt. Jag och Sofia höll på med det hela dagen och det slutade med att vi begav oss till ett ödetorp för att fotografera där. Berättar mer om det sen men sjukt läskigt var det i alla fall!
Sen på kvällen så drog vi in till Trelleborg. Idag så har jag och sofia fixat med bildupgiften igen och sedan drog jag iväg på träning och sedan blev det bara hem en snabb runda för att ducha innan vi fortsatte med det. Kom hem för en stund sedan och har ätit och allt. Så nu tänkte jag ta och hämta min syster och en chipspåse för lite Söndags mys.

Hörs sen!

HÖST






när tar det slut?

Hejsan!

Kom nyss hem efter en helt okej dag. Men nu ska jag verkligen ta tag i allt som behövs göras och jag börjar med Engelskan. Har någon timme på mig innan jag drar iväg till Skurup! Och nu ska jag verkligen PLUGGA.

Hoppas ni har roligare än vad jag kommer ha nu, haha!

 


överraskningar är rätt bra

Hej!
När jag kom till skolan så fick jag en trevlig överraskning, vi slutade redan 11.20. Sjukt härligt. Så då drog jag och jobbade. Så kom precis hem därifårn och nu ska jag sätta mig och plugga nån timme sedan ger jag mig ut för en powerwalk med Ebba.
Hörs sen!


sagan om jackan


Jag blev förälskad i denna jackan, det är precis en sån jag vill ha. Men tror att det är en sån som en nära vän till mig har. Så jag köpte inte den för den känns lite dumt att springa runt i lika dana jackor. Men hittade en annan snygg jacka som jag fick med mig hem, så jag tänkte kolla efter en liknande jacka nästa gång jag kommer till Malmö. Ni förstår Trelleborgs anbud av jackor är inte speciellt stort. Köper man en jacka här så ser man typ 50 stycken med en lika dan, vilket jag inte tycker är speciellt kul.

kanel explosion


Varför råkar jag alltid ut för något sånt här? Och inte gick det bort heller nej.

sometimes

Rätt bra kväll både igår och i fredags! Och det var skönt att träffa Denise igår. Alltså har det varit en bra helg. Nu ska jag duscha och sedan ska jag ut på äventyr med sofia.


Godmorgon! Jag sitter på bussen påväg till...

Godmorgon! Jag sitter på bussen påväg till malmö. Jag ska möta upp saknade Denise. Så vi hörs sen!


Även om jag sitter mitt i en folkmassa så ...

Även om jag sitter mitt i en folkmassa så känner jag mig mer ensam än vad jag någonsin har gjort... Allt blir fel!


ONSDAG

Var ska jag börja egentligen? Vi har besökt Barsebäck idag och jag som verkligen inte tycker om no, ja ni kan tänka er hur min dag har varit. Jag vet inte hur många gånger som jag gäspade under rundturen. Men måste ju bara påpeka att vi fick jäkligt snygga kläder att ha på oss vilket bestod av en vit rock, skor så det såg ut som man hade tår både bak och fram på foten och såklart en snygg gul hjälm till det.
Men nu har man varit där i alla fall men jag kan inte påpeka att jag blev mycket klokare.
Nu ska jag lägga mig, men jag lär drömma mardrömmar om kärnkraftverk och atomer inatt. Godnatt!


'



Om jag hade varit rik, så hade jag blivit fattig. Det är en sak som är säker.
Nu ska jag sova, godnatt!


ingen fantasi'

Har varit en riktigt härlig kväll, efter som att jag inte hade träning ikväll så fick jag äntligen en massa gjort som behövdes göras. Ännu bättre blir det imorgon för jag har sovmorgon så jag börjar inte fören 11.30.

Efter en seg skoldag idag så drog jag in till stan som vanligt, sedan dess har jag bara varit hemma och fixat.
Hörs snart igen!


pretend that nothing is wrong

Hejsan!

Har haft en rätt bra helg faktiskt. Igår så drog jag till en håla utanför malmö och kollade på fotboll sedan blev det vidare in till malmöcity tillsammans med ebba och mini. När jag kom hem så drog jag till Sofia där Lalle också var så hade vi filmkväll men läskiga skräckfilmer..
Imorse så hade jag väldigt mycket att göra men när det var klart så drog jag iväg och hämtade en saknad elin så begav vi oss till Trelleborg där det blev fika och lite snabba runder i affärer. Sedan drog jag och kollade på Derbyn mellan Trelleborg och Malmö tillsammans med Ebba.
Nu är jag trött och ska alldeles strax bege mig till Sängen och sova. Godnatt!


Sitter på tåget med ebba och mini. Hörs sen!

foto2822 (MMS)

Sitter på tåget med ebba och mini. Hörs sen!


over


Showen gick väl bra. Försökte hålla mig så långt bak som det gick och det var nog tur men publiken hade i alla fall fått sig ett gott skratt om jag hade stått längst fram. Dessutom så hade en kille lurat oss lite. En dag när vi övade så drog han iväg oss och och frågade om han fick filma oss när vi sa vad vi ville bli när vi blev äldre. Såklart så frågade vi varför och då sa han att det var ett projekt men mitt under showen så döck jag upp på skärmen. Haha gissa om jag blev förvånad. Från början fatta jag inte ens att det var jag.
Nu ska jag bege mig till sängen, så man är lite pigg imorgon kanske.
Godnatt!

sovmorgon

Godmorgon!

Har en lång sovmorgon idag. Börjar nämligen inte fören halv 3. Så är lite förvånad att jag redan är uppe, men det är duktigt av mig, för då kan jag få lite saker gjort.
Ikväll ska vi i alla fall hålla Showen tillsammans med Amerikanerna och innan det så är det genrep i några timmar. Efter showen så får jag se vad jag gör, kanske träffar jag lite vänner eller så.

Vi hörs under dagen, min mage kurrar så jag måste ner och äta något.

RSS 2.0