Hej hopp! Har nästan precis möt upp elin...

Hej hopp! Har nästan precis möt upp elin och sofia. Nu sitter vi och tar en kall cola. Sen Blir det lite shopping inför vår lilla resa på fredag. Hörs ikväll, ha en fin dag :)


Cola är min drog

Hallå ja! Nu har jag precis hämtat min drog. Alltså en kall och god cola. Så nu ska jag och min kära vän vandra mot sängen och sätta igång en film.
Godnatt! =)


GOD MORGON!

Godmorgon på er! Känns bra att jag säger det kvart i fem, men har faktiskt inte sovit tills nu men sov däremot till något vid tre. Vilket inte heller känns helt okej, hehe. Nu tänkte jag ta tag i mitt liv och ta en dusch och sedan måste jag plugga med moppekursen. Känns kul att jag ska behöva lägga en hel dag på det, menmen.
Hoppas ni har en bra dag!


Bilden är från Småland och nu blev jag påmind om att jag inte har lagt in bilderna därifrån än

MIDSOMMARBILDER

Hej hopp! Nu får ni lite trevliga midsommar bilder, dock så fotade jag inte under festen, så där är bara bilder från tidigare på kvällen =)
För övrigt så har jag haft en bra dag igår och idag. Igår mötte jag upp elin sen på kvällen så drog vi till smyge, var faktiskt riktigt mysigt och sedan drog vi hem till mig och kollade på film. Idag drog vi till Malmö och Ikea, så sprang vi runt där några timmar, sen när jag kom hem så drog jag till Skurup och spenderade min kväll där med att kolla på fotboll och lite sånt.



















STRANDBILDER'

Godmorgon på er! Har varit vaken några timmar men har inte satt mig här. Nu har jag precis kommit ut ur duschen. Ska ta på mig och fixa mig sedan får jag se om jag drar till Ulrik och Sanna en runda. Ikväll kommer i alla fall Elin hit här. Härligt!
Så länge tänkte jag bjuda på ett par strandbilder som blev tagna under veckans gång.
Kram!














2010-06-26

Hej! Fyfan vad roligt jag hade igår, det blev en skit lyckad kväll men trevligt folk och dans. Riktigt roligt! =) Blev som sagt lite mat först tillsammans med Sofia och Caroline, sedan kom Charlotte och Hanna och åt jordgubbar med oss och vi förberede oss lite inför kvällen och hade det allmänt mysigt där vi satt. Sedan blev det fest och dans till runt 3 tiden tror jag.
Nu ska jag göra något med mitt liv, så jag rör mig mot Fia, så drar vi nog in till Trelleborg och hyr en film. Ha det fint! =)

MIDSOMMARAFTON

Hejsan! Haft en hel del bra dagar nu som jag tänkte berätta om.
I onsdags så drog jag till stranden tillsammans med Elin och Sofia. Efter det så drog jag iväg och tränade och efter träningen så blev det grillning tillsammans med laget. Igår så drog jag till Stranden igen, denna gången med Elin och Morgan. Fast jag stannade inte så länge efter som att jag mådde rätt dåligt. Så det blev ingen träning för mig på kvällen men istället så hade jag då tid att hjälpa jessica och fia att förbereda inför midsommar. Och senare mot kvällen så drog jag som sagt iväg och badade hos Fia.
Idag har jag fixat inför midsommar hela dagen lång. Jag har städat, varit och handlat och börjat med maten så smått. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig lite snabbt. Sen får jag fortsätta med maten och efter det så kommer Caroline och Sofia och äter tillsammans med mig. Sedan kommer även Hanna och Charlotte och ¨då blir det fest.
Nu ska jag komma igång, ha en fin midsommar allihopa! =)


Hejsan! Nu drar jag till fia och badar, hö...

Hejsan! Nu drar jag till fia och badar, hörs senare ikväll! :)


Godmorgon! Jag sitter just nu på bussen p...

Godmorgon! Jag sitter just nu på bussen påväg till skateholm, där ska jag möta upp elin och sofia så ska vi lägga oss på stranden och bara ha det bra. Solen har äntligen hittat ut från molnen så det Blir nog en fin dag. Hoppas ni också får det! :)


HÄRLIG SOMMARDAG!











Skit härlig dag! Drog som sagt till Helsingborg tidigt imorse för att spendera min dag tillsammans med Denise. Det blev en dag fylld med stranden, en liten runda i stan och så träffade vi även några andra vänner.
Men bäst av allt, jag somnade inte på tåget på vägen upp så jag hamnade aldrig i Göteborg, hehe.
Nu ska jag strax lägga mig, godnatt!

Godmorgon! Jag är redan vaken och iväg. ...

Godmorgon! Jag är redan vaken och iväg. Sitter på tåget mot helsingborg, jag ska iväg och träffas Denise. Är svin trött för jag sov nästan inte inatt. Men det är bäst att hålla sig vaken för jag vill inte vakna upp i göteborg istället hehe. Ha en fin dag allihopa.


Sitter ute med ett glas cola och spelar ba...

Sitter ute med ett glas cola och spelar badminton en härlig sommarkväll som denna, kan det bli bättre?


MIDSOMMAR?

Hallåhallå! Det har varit en lite småseg dag men jag har underhållit mig med VM och Bella&Tyra show så det har ändå flytit på rätt så bra.
Nu ska jag ut och hjälpa min syster med att förbereda inför hennes midsommarfest. Mina planer inför midsommar är inte riktigt bestämda än. Men jag tror att det kommer bli hur bra som hellst ändå. Hur ser era planer inför midsommar ut? =)


vi fotbollsspelare...


Godmorgon på er! Ville bara visa sån fin bonnabränna vi fotbollsspelare får, riktigt charmigt, haha!
Nu ska jag ner och äta mig lite frukost, magen kurrar.

ONE TREE HILL


Är det sant? Kommer det en säsong 7? Någon som vet? =)

ALLT OCH INGET

Hallåhallå! Härligt väder och sommarlov, kan det bli bättre? Igår så var jag och spelade match och efter det så kollade jag på en annan match tillsammans med Ebba, Cornelia och Madde. Mot kvällen så cyklade jag mot Beddinge. Som jag berättade så skulle jag till stranden med vänner och sitta där, blev en riktigt härlig kväll.
Nu idag så fixar jag med en massa nödvändiga saker, bland annat rummet som verkligen såg ut som ett bombnedslag, man kunde knappt se golvet pågrund av alla kläderna, inte bra! Sedan måste jag lägga mig i solen och plugga lite med moppekursen.
Vi hörs sen!


LÖRDAG

Nu måste jag fixa det sista och äta innan jag drar iväg till stranden och träffar vänner, hörs inatt eller imorgon!


PARKERINGSVAKT

Hallå ja! Vet ni vad jag har haft för mig idag och ikväll? Jag har varit parkeringsvakt, haha. Var faktiskt inte så tråkigt som det låter, för vi gjorde det kul och efter vi hade stått där i några timmar så fick vi gå in gratis och kolla på artisterna. Var kanske inte vår typ av musik men vi var ett glatt gäng så det gjorde det lite bättre.
Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig, har match rätt tidigt imorgon. Hoppas ni har en fin Fredagskväll!


Bild från Polenresan♥

 


HÖRS IMORGON

Tänkte bara tala om att jag lever, hörs imorgon istället!

SOMMARENS PLANER

Kul att jag inte kan slita mig från fotbolls VM på tvn. Är inne på min andra match för idag nu och när den är slut så drar jag själv iväg och tränar fotboll och när jag kommer tillbaka så sätter jag mig och kollar på en match till. Hehe en hel del fotboll kan man ju säga. Men är det sommarlov så är det!
Påtal om sommarlov så har jag nästan ingenting planerat inför denna sommaren, det är rätt så trist faktiskt. För förra sommaren så var jag knappt hemma. Men då får denna sommaren mest gå åt till att träffa vänner, sola och bada. Vilket som också låter helt awsome! Fast det blir även någon runda till Helsingborg och förhoppningsvis till Sövde och dessutom så flyttar vi även ut till Beddinge.
Nu ska jag inte babbla på här mer utan nu ska jag ta något gott att äta och sätta mig framför tvn igen!


Jag och bruna Jonnah!


OM MAN KUNDE FÅ DET OGJORT


Hallåhallå!
Sitter här efter en helg full av student, vänner och nån runda i stan. Har även kollat lite på VM...
Men nu ska jag alldeles strax upp och lägga mig i sängen och kolla på någon bra film. Godnatt!

SKOLAVSLUTNING







































HÄRLIGA SOMMARLOV

Hej!
Efter en härlig sovmorgon drog jag till skolan, var där i drygt en halv timme för att få betygen. Sedan drog jag och några vänner ner till stan.
Nu är jag hemma, ska dra på mig min klänning och fixa håret och sminket sedan drar jag till Trelleborg för att ha skolavslutning.
Måste snabba mig, puss!


Hittade de här snygga crocker jeansen idag, 400 spänn gick dom på! =)

ONÖDIGA LÄRARE

Hejsan!
Lagom trist skoldag idag, vi skulle samlas på skolan halv tio och sedan gå tillsammans till stranden och när vi kommer dit så kommer dom på att vi får dra hem igen efter som att det regnade. Så man gick upp helt i onödan.
Nu har jag precis kommit hem från träningen. Ska se till att lägga mig tidigt idag för jag ska inte försova mig imorgon, jag gör alltid det och det är riktigt stressigt då. En otroligt härlig sak är att vi får sommarlov imorgon. Ska bli så otroligt skönt, tänk så fort 8an har gått.
Nej nu ska jag som sagt lägga mig och sova, godnatt!


'DEAR JOHN'

Hejsan!
Kom precis hem, har varit och kollat på Dear John. Jag är förälskad! Filmen var grym och jag satt och grät igenom nästan hela filmen. Ett stort plus på att han som spelade John var så snygg också! Tipsar er verkligen att se denna grymma filmen.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen, har sovmorgon imorgon vilket är otroligt härligt. Hörs sen igen!


EN HELT VANLIG TISDAG

Hallå! Haft en super härlig dag. I skolan kollade vi bara på film sen drog jag och några vänner ner till stan och fikade och sen skyndade vi oss ut så att vi inte skulle missa paraden med studenter. Blev lite förföljda av studenter som ville spruta ner oss men vi klarade oss hyfsat bra faktiskt.
Jag kan ju lätt påpeka att jag själv längtar en hel del till denna veckan om ett par år. Springa runt på stan tillsammans med sina vänner och vara så jäkla lycklig och dessutom spruta ner en massa människor.

Idag ska jag för en gång skull spendera lite tid med min syrra, hon kommer alldeles strax och hämtar mig sen vet jag inte var vi drar.
Hörs ikväll alla glada!




Svenska arbete, hjälp?

Jag är en sån person som älskar att skriva berättelser i svenska arbeten. Bara jag kommer på något speciellt att skriva om så flytter det liksom bara på och då kan jag sitta och skriva halva natten. Nästa steg som jag ska arbeta med i svenska ( i skolan då ) så ska jag skriva en berättelse. Jag har tänkt rätt mycket om vad jag ska skriva om, för jag vill att det ska bli intressant. Men nu har jag äntligen kommit på en bra ide och tänka passa på att fråga er vad ni tycker om denna idén.
Hur intressant skulle det inte bli liksom om det handlar om en tjej som bor i Irak. När hon är 13år så blir hon bortlovad till en man i 30års åldern. Men under tiden som hennes föräldrar planerar bröllopet så börjar hon i hemlighet träffa grannpojken och kärleken växer då mellan dom.
Nu blev det en snabbförklaring, men ni förstår säkert syftet. Det låter väl ändå rätt okej?

Tyckte att det skulle bli lite trevligt om jag delade med någon liten tanke som jag har i huvudet.
Nu ska jag lägga mig, godnatt!


LÖRDAGENS OUTFIT

 
Såg ut såhär när jag drog iväg i lördagskväll! Fast fick inte någon speciellt bra bild på klänningen, den är finare i verkligheten.
Nu ska jag iväg till träningen. Hörs sen!

MÅNDAG

Måndag, ny vecka och bara tre dagar kvar i skolan. Helgen var super med riktigt härligt väder, jag har nog till och med fått lite bränna. Men får jobba en hel del mer på den...

Idag slutade vi redan klockan 11, jäkligt härligt att vi knappt gör något denna veckan. Förövrig så var det Spex på skolan idag, för er som inte vet så är det när 9orna klär ut sig innan de slutar högstadiet. En del klädde sig riktigt roligt. Men en del klädde inte ut sig för att dom tyckte att det var pinsamt men egentligen så förstår jag inte mig på det efter som att jag tycker isåfall att det är mer pinsamt att inte klä ut sig när alla andra gör det. Man går faktiskt bara ut 9an och högstadiet en gång.
Synd att jag glömde kameran hemma idag, annars hade det kunnat bli en del roliga bilder.






Lite skolbilder från förra veckan. Såhär ser nästan varje dag ut nu i slutet av terminen, härligt! =)


MATCH

Hejsan!
Hinner bara skriva så här lite kort för jag ska iväg och spela match alldeles strax. Hoppas att ni alla har en fin dag. Vi hörs ikväll!


sommar...

Hejsan!
Dagen har varit riktigt bra. Allt har liksom kännts bra idag, dessutom fick jag tillbaka ett musikarbete och det MVG't satt inte fel. Askalas! När jag kom hem så sprang jag direkt in och bytade till bikini och la mig ute i solen. Nu ska jag strax byta om för träningen.  Innan det så lägger jag mig nog i solen lite till.
Hörs kanske ikväll, får se om jag orkar sätta igång datorn, behöver nog lite sömn för då blir dagen så mycket bättre. Det har jag förstått nu, nästan 15 år senare hehe.
Ha en fin dag!


SOVMORGON

Hej!
Så härligt det var att vara ledig idag. Jag tog ut dagen till sovmorgon, vilket verkligen behövdes. Vaknade runt två tiden tror jag och sedan dess så har jag bara tagit det lungt och kollat på tv. Nu får jag väl snart sätta mig och plugga med matten. Men vi får helt enkelt se när det blir. Nu ska jag ringa ett viktigt samtal. Haha det låter som jag är 40år. Berättar kanske sen.
Vi hörs!


Bild från Polenresan!


RSS 2.0