Test!!!

Test!!!!

Onsdag'

Ledsen för otroligt dålig uppdatering. Vad kan jag säga, det är ju sommarlov? Fast det är inte någon bra ursäkt precis. Har mycket att berätta men det får bli en annan gång. Så länge bjuder jag på videos från vår avslutning.Klassdag

Elin&Linn
B-T & Anton
Benne&Mikael&Puya&Jag
Puya&Jag
Linn
Elin&Ellinor
Ellinor&Sofia
Mikael&Jag&Benne
B-t
Jag

Jag&Benne&Robin

STUDENT

Hejsan!
Kom precis hem från Trelleborg. Nu tänkte jag lägga in lite bilder här sedan ska jag göra mig i ordning och dra till Trelleborg för att fira tillsammans med dem som springer ut på trappan idag. Hela Trelleborg är en stor fest idag. Ikväll var det egentligen planerat för fest men min pappa är inte sådär jätte glad på mig för tillfället så jag tänkte spendera kvällen tillsammans med honom istället.

Se in i framtiden

Hejsan!
De senaste dagarna och veckorna har varit underbara. Har verkligen haft jätte roligt och njutit av varje liten stund. Avslutningen igår blev väldigt jobbigt, många tårar och kramar. Sedan fortsatte kvällen på stranden, hela gänget samlade. Det känns väldigt konstigt att det är över, har längtat väldigt mycket efter detta men nu vet jag inte hur jag hade velat ha det. Det är kanske inte skolan som jag kommer sakna utan det är alla 9orna, vi har kommit så nära allihop och så har vi dessutom haft otroliga lärare som vi kan ha kul med. Självklart kommer vi träffas allihop under sommaren men det är ändå väldigt jobbigt att veta att vi aldrig mer kommer gå tillsammans. Vi har haft fyra otroligt bra år, men de sista terminerna har nog varit de bästa och speciellt de sista dagarna. Det som känns jobbigast är att jag börjar på en skola i Malmö, hur mycket kommer vi då hålla ihop sen? Finns inget annat att göra än att vänta och se, det blir vad man gör det till. Det kommer säkert bli jätte bra, men för stunden känns det inte så!
Detta var möjligtvis den fulaste bilden på oss, men under de kommande dagarna så kommer det komma upp en massa bilder från de sista dagarna! ♥

Dagen med det stora D'et

Hejsan!
Hämtade upp linn imorse så drog vi hem till mig att fixade det sista med presenten till vår lärare. Sen drog vi in till stan och mötte upp en massa tjejer för fika. Nu kom jag precis hem och är streeessad till tusen. Finns många känslor om kvällen men hinner inte ta dem nu. IKVÄLL GÅR JAG UT 9AN!
Puss

Hm, det ser ut till att bli en spännande s...

foto3516 (MMS)

Hm, det ser ut till att bli en spännande skoldag imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen. Puss!


Hejsan! Det var väldigt kallt på stranden ...

foto3509 (MMS)

Hejsan! Det var väldigt kallt på stranden så jag drog hem. Men strax kommer elin och hampus och håller mig sällskap. Ha det fint!


LÖRDAG

Hejsan!
Dagen igår och framför allt kvällen blev otroligt lyckat. Känns så sorgligt att det börjar gå mot sitt slut. Snyft! Mer om det senare för nu har jag precis kommit hem, har varit i Malmö och sedan stannade jag till hos min morbror på vägen hem och åt där. Nu ska jag iväg till Gislöv och hänga på stranden med ett helt gäng med glatt folk. 
Vi hörs mer imorgon! ♥

Bild från trycket för någon vecka sedan!

EN GÅNG

Hejsan!
Känner på mig att detta kommer bli en väldigt rolig och minnesvärd dag. Just nu sitter jag med färg i håret, jag orkade inte göra det igårkväll så det fick bli såhär istället. så ska passa på att äta medans det sitter i. Sedan beger jag mig till Trelleborg och möter upp min klass sedan tar vi bussen tillsammans till Malmö. Sen ska jag hem och förbereda inför lärarmiddagen som är ikväll och efter lärarmiddagen så är det dags för studentfest. Super bra!
Nu måste jag fortsätta här, är lite stressad förstår ni. Ha en bra dag och grattis till alla studenter. ( Om tre år är det min tur och jag längtar ihjäl mig. )


Hejsan! Tänkte mest se så att det fortfara...

foto3494 (MMS)

Hejsan! Tänkte mest se så att det fortfarande fungerar. Är påväg till malmö nu i iallafall. Hörs sen, puss!


SPEX


En idé till spex? Det reflekterar tiden på skolan rätt så bra tycker jag, haha! Har så himla svårt att bestämma mig och det är dags på måndag och ska jag beställa så måste jag göra det NUNUNU!

WORKING BABY

Hejsan!
Såg att mina mobilbloggningar hade kommit in nu, mysko?! Skönt att det fungerar igen i alla fall! Blev ingen praktik idag så nu har jag precis fått undan lite jobb och nu tänkte jag liksom, jaha vad ska jag nu göra? Det känns så skönt att allt skolarbete är undan och nu har man inget man behöver stressa över. Så ja, nu ska jag göra sånt som jag har velat göra hela terminen fram tills jag beger mig till Malmö. Vi lär höras mer under dagen!


TISDAG'

Hejsan!
Kom precis hem från praktiken och sprang in till datorn för att kolla om lärarna hade hunnit rätta mina arbeten, för är de inte inskrivna idag så kommer det inte med i betygen. Så nu sitter jag här med ett stort leende på läpparna för allt hade hunnit komma in och det är en otroligt lättnad och det känns bra efter de senaste veckornas slit. Nu är jag väldigt trött i benen efter allt spring på praktiken men det var väldigt kul med trevlig personal. Så nu ska jag göra lite nudlar och kolla på film innan det är dags för träning.


SÖNDAG

Hejsan!
Mobilbloggade igårkväll också men såg att det heller inte hade kommit fram. Drog in till Malmö och såg Pirates of caribbean 3D tillsammans med Elin. Sedan slutade det med att vi hamnade på fest efteråt. Idag var det full rulle med jobb först på morgonen och sedan mötte jag upp Michelle och Linn i stan och sen var det dags för släktkalas. Nu tänkte jag plocka undan lite på rummet innan Elin kommer lite senare ikväll.
Gud vad skönt det är med några dagars extra ledighet, det känns nästan lite som sommarlov. Fast det är ju inte så långt kvar tills sommarlovet och det ska bli väldigt skönt.
Puss!

Hej! Sitter på bussen påväg till malmö. Sk...

foto3472 (MMS)

Hej! Sitter på bussen påväg till malmö. Ska se pirates of caribien 3D. Ha en fin kväll!


tummen ner för mobilblogg

Hejsan!

När jag för en gång skull har mobilbloggat lite så har inget av mina inlägg kommit upp? Sjukt dåligt att man ska betala för något som inte ens fungerar.
Just nu ligger jag ute i solen och får förhoppningsvis lite färg. Hörs senare för nu ska jag passa på att vara ute innan det börjar bli för kallt.

Puss

Hej! Gud vad skönt det är att det börjar b...

foto3468 (MMS)

Hej! Gud vad skönt det är att det börjar bli varmare om kvällarna. Just nu sitter jag ute och kollar på sverige matchen. Det går till och med bra för dom. Ha en fin lördag!


Hej! Sitter och äter jordgubbar för första...

foto3465 (MMS)

Hej! Sitter och äter jordgubbar för första gången detta året och chillar i solen. Härligt!


RSS 2.0