stressad...

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! Ha en jätte fin kväll/natt, nu måste jag snabba mig! ♥



nyårsafton

Allra sista dagen av 2009. Mitt år har varit toppen! Fast det har ju självklart varierat dag till dag. Men när man tänker tillbaka på alla bra dagarna så finns det inget att klaga på.
Fast självklart så ska mitt 2010 bli ännu bättre, jag ska ta vara på alla fina stunder.

Slut snackat om det nu!
Nu sitter jag och väntar på att naglarna ska torka. Sedan ska jag ner och ta en macka, magen kurrar.
Senare drar jag iväg till vännerna för att först äta och sedan får vi se vad som händer helt enkelt. Kommer bli great.

Nu måste jag fortsätta ♥


Bilden är från sommaravslutningen


stan...

Hejsan!
Har precis kommit hem från stan. Fick med mig underkläder, hoodie, thigts, ett vanligt linne, smink och en vänner säsong. Så nu är jag nöjd för jag behövde verkligen allt det där.
& snart är det nyår alla mina planer är färdiga så det kommer antagligen bli great.
Hörs senare! ♥

 

 


091228

Sitter och underhåller mig vid msn. Tänkte snart sätta igång en film.
Imorgon tänkte jag först ta en lång sovmorgon. Sedan ska jag möta
upp vänner i stan. Hittade liksom inte något speciellt när jag var
i malmö i lördags.
Ha det fint! ♥


vilken anka tittade du på?

Har verkligen inte haft lust att blogga. Nog om det!
Hade ni en bra julafton? Min var lika bra som vanligt!

Vad bestod er julafton av
Anna anka eller Kalle anka?
Min bestod självklart av kalle anka, annars är det ingen
riktig jul.




Nu ska jag snart lägga mig. Ska på konfa direkt imorgonbitti
och sedan ska jag tillsammans med mina fina vänner till malmö.
Ha det fint! ♥


julafton

God Jul! =)

Nu ska jag göra mig i ordning, sedan firas min jul i malmö tillsammans med släkten.

Ha en fin dag! ♥


23 december

Endast en dag kvar till julafton =)
och ikväll var jag och handlade de sista julklapparna. och sedan har jag stått och packat in dom fram tills nu.

Förövrigt så är det mesta bra, härligt.
Godnatt! ♥


22 december

Haft en massa problem idag men tillsist så löste sig allt och nu har jag alltså handlat alla dom viktigaste julklapparna.
Skriver mer senare! ♥


bråttom

Tänk att det är julafton om bara 2 dagar. Tiden har gått så himmla fort. Nu hr jag i alla fall ätit frukost och kletat på lite smink, så nu ska jag iväg och hämta mitt nya kort som har kommit. Sedan sticker jag till stan och möter upp elin för att handla julklappar. Mys!
Hörs senare, nu har jag bråttom! ♥


affären eller på internet?

Jag är så sugen på att klicka hem en massa fina saker på bubbleroom. Men jag får hålla mig tills jag har handlat klart alla julklapparna.  
Ett klädesplagg som i alla fall inte jag gillar att köpa på internet är jeans. Känns bättre att köpa dom i affären!

Så hur gör ni? Handlar ni på internet eller i affären och vilka klädesplagg gillar ni inte att köpa på internetet? =)


Haha, denna bilden är så härlig!


insnöad...

Det slutar aldrig snöa, det kommer bara mer hela tiden! Om jag ska erkänna så är det LITE mysigt. Men snön ställer ändå till massa besvär. Bland annat är jag insnöad. Och dessutom så är det osäkert om vi kommer iväg till Danmark. Där är julmarknad på tivolit och vi går på det varje år. Det är riktigt mysigt att vandra runt där på kvällarna. Får hoppas att vi kommer iväg! =)
Hörs senare! ♥




jullov

Härliga jullov är äntligen här! Dagen har bestått av allt möjligt, men självklart inte det som var planerat.
Känns otroligt skönt terminen är slut.

Lite bilder från dagen!










snö och kallt



Såhär mycket snö har det kommit till skåne! Vilket jag
hatar. Det är kallt, slaskigt och planer brukar alltid
förstöras.
Slutade min skoldag 12.15 idag, super! Inget vettigt
gjort nu nästsista dagen heller. Och imorgon har vi
endast avslutning, som varar i cirka en timme.
Hörs sen!


horoskop v.51 del 2

Tvillingarna

Veckohoroskop - vecka 51

Medan andra har roligt verkar det som om du har en del allvarliga ämnen att begrunda. Detta är en tid när dina tankar kretsar kring trygghet och frågor om ekonomiskt beroende - speciellt någon situation som du inte är tillfreds med. Du har säkert goda föresatser vad gäller att bli av med skulder å ena sidan och osunt emotionellt beroende å den andra, och du är beredd på att det kommer att vara påfrestande att nå det målet. Nya trender i karriären och i partnerskap kan ge större frihet, men det kan också vara en tid då du inte känner så mycket fast mark under fötterna. Men, om du tillåter dig själv det, så kan detta också vara en romantisk tid med många flörtar.

Månadshoroskop - december 2009

Fullmånen i ditt tecken alldeles i början av december varslar om några roliga och optimistiska dagar med många sociala kontakter, då det bara är att ta för sig av livet. Din utåtriktade natur kommer verkligen till sin rätt, och råkar du vara singel kan du räkna med att det flörtas en hel del. Vill du ta det längre lär ditt största problem vara att du har för många möjligheter att välja mellan. Även för den Tvilling som redan har en partner kommer den första veckan i december att bjuda på spänning och harmoni i lika delar - något som även eventuella barn uppskattar.


En mer allvarsam ton tränger sig på när Tvillingarnas planet - Merkurius - rör sig in i Stenbocken den 5:e december och aktiverar den svåra kvadraturen mellan Saturnus och Pluto under månadens andra vecka. Du kastas in i en mer hemlighetsfull värld, och det kan vara mycket svårt för dig att få ordning på dina tankar. Det är mer troligt att de behärskar dig än att du behärskar dem. Sådant som tidigare har sopats under mattan bubblar upp till ytan, men det krävs mod att verkligen få sagt det som måste sägas. Oro och ängslan kan lätt följa på de beslut som barn fattar eller vara förknippat med ekonomiska problem, men lösningarna på problem kommer också snabbt när du handlar beslutsamt.


Det som uppstår i december kommer att uppta dina tankar in på det nya året. Du kommer säkert att upptäcka att ju mer du försöker glömma vissa hemligheter, desto mer hemsöks du av tankarna på dem så att du i själva verket går och ältar dem. Detta är ett tecken på att det är en närmast perfekt tid för dig att söka dig inåt för att bli mer på det klara med dina livsval och dina yttersta bevekelsegrunder. Om det någonsin fanns en tid att fatta svåra beslut så är det nu.


Kräftan

Veckohoroskop - vecka 51

Nymånen i Skytten i mitten av veckan för med sig en starkare position på jobbet och mer positiva kollegiala relationer, något som kanske varslar om nya initiativ för att få till stånd en expansion, särskilt internationellt. Ändå är det också en tid då förändringsprocesser lätt skapar oro, eftersom ingenting är så förutsägbart som du hade hoppats. Förvänta dig en del överraskningar, inte bara på jobbet utan också i förbindelse med vardagslivet och utvecklingen i familjen. Generellt sett råder gynnsamma trender, i synnerhet på det ekonomiska planet, och ett överskott leder till en optimism som skulle kunna motivera dig att sponsra och hjälpa andra.

Månadshoroskop - december 2009

Under en stor del av december ligger fokus på expansiva projekt på jobbet, särskilt om det finns någon koppling till kulturella ting, eller internationella omständigheter. De initiativ du tar i yrkeslivet nu kan leda till att din förmåga att dra in pengar förbättras, speciellt under perioden efter den 10:e december när inflytelserika vänner och organisationer gör det bra mycket lättare för dig att ta dig fram. Det är en utmärkt tid att arbeta tillsammans med en kreativ ledare som kan ha ett intressant ekonomiskt erbjudande i bakfickan.


Julen är en synnerligen intensiv period för dig. Redan på julafton går Solen samman med den intensiva planeten Pluto i Stenbocken, och i samband med det skulle det vara anmärkningsvärt om familjens alla skelett inte trillade ut ur garderoben. Som alltid känner du dig starkt motiverad att göra mycket för att förbereda inför julen, men i år kan det verka som om inget blir riktigt bra, hur du än försöker. Ju förr du ger upp alla försök att kontrollera skeendet, desto bättre. När du ser på saker och ting mer objektivt, kommer du att se att din partner och andra släktingar och familjemedlemmar är hur kapabla som helst att få saker och ting att fungera. Undvik framför allt att låta det gå prestige i saker och ting.


Något slags transformation äger rum över julhelgen, och när det väl är gjort kommer du att upptäcka att du arbetar nära en trogen kompanjon eller familjemedlem som står dig bi i våttoch torrt, vilka utmaningar du än möter på andra sidan nyåret.


racerbil av en musfälla

inte många dagar kvar nu innan ett härligt jullov börjar. idag gjorde vi klart vårt sista arbete som var tekniken, då vi skulle göra en racerbil av en musfälla. vi kom igång ganska sent efter som att det har varit så stressigt nu i slutet, men resultatet blir i alla fall G!
Förövrigt så sitter jag här och mår ganska bra. det är jullovet som gör en glad. ända problemet just nu är väll att jag är trött.
Nästan varje morgon försover jag mig och problemet är inte att jag stänger av väckarklockan och somnar om utan saken är den att jag sover till ljudet av väckarklockan som är hur störande och högt som helst. Och där ligger jag och sover i över en timme med det ljudet. Nog pratat om det!
Ska snart iväg och träna fotboll, orkar egentligen inte men jag får försöka göra mitt bästa ändå! =)
Ha det fint! ♥


15 december

lussebandyn gick mycket bättre för min klass än vad jag trodde, hihi =) sedan stack jag och sofia till stan och fikade.
som ni sedan vet så sprang jag runt i flera timmar och letade över allt efter mitt kort, men jag hittade inte det:( så pappa fick spärra kortet. Så nu får jag mitt nya inom en vecka, hoppas att alla pengarna finns kvar och att jag får det innan fredag.
träningen jag bra, men jag har satans ont i mina knän, det märks att dom börjar bli slitna.

bloggningen blir förhoppningsvis bättre imorgon för då slipper jag springa runt och leta efter mitt kort halva dagen.

hur har er dag varit? =)


bankkort

Berättar om dagen senare!

Nu springer jag runt och letar efter mitt kära bankkort som
har försvunnit! :( måste hitta det. känner på mig att det ligger
här hemma någon stans, men jag har letat över allt. Bara
jag inte har tappat det!
Måste fortsätta nu. letar fram tills träningen om jag inte hittar
det!


julklappar

Jag känner mig sjukt stressad över hur jag ska hinna med att handla julklappar och
framför allt vad jag ska handla. Så nu undrar jag!

- Har ni handlat klart eller känner ni er lika stressade som jag gör?


väduren, oxen

VÄDUREN!

Veckohoroskop - vecka 51

Det här är en vecka när du tenderar att rikta blicken mot fjärran horisonter, vilket kan skapa en längtan att komma ut och resa, samtidigt som det är en utmärkt tid för allehanda utåtriktade aktiviteter som har en stark social beståndsdel. Detta är en tid för dig att sträva efter dina visioner och ideal tillsammans med likasinnade. Men driftslivet är också starkt, och de möjligheter för kärlek och romantik som uppstår kan verka oemotståndliga. Detta är verkligen en tid att ha roligt, särskilt i sällskap med någon du älskar och vill roa dig med. Har du barn är detta en utmärkt tid att se till att de har roligt - det är ju trots allt det som gör livet värt att leva. Årets bästa vecka!

Månadshoroskop - december 2009

Den 20:e december vänder Vädurens planet - Mars - retrograd, vilket är något som händer ungefär en gång vartannat år. I princip innebär detta att allt det du har arbetat på sedan oktober, (när Mars trädde in i Lejonet) - speciellt i förbindelse med kreativa projekt, barn och kärlek - kommer att behöva omvärderas. Denna process varar till den 10:e mars, när Mars vänder direkt igen.


Till en början kommer du att uppleva det som om dina projekt avstannar helt. Detta tjänar ett nyttigt ändamål, eftersom du behöver använda perioden från december till mars för att gå över dina planer en gång till. Hur gärna du än vill, bör du avhålla dig från att ta nya initiativ under den här perioden... du bör använda tiden till att finjustera saker och ting och ifrågasätta allt som inte känns rätt. Beslut bör helst inte fattas förrän i april. Projekt kommer att förhalas, men de kommer att färdigställas under sista halvan av maj.


I kärlek är detta dock en så gott som perfekt månad, särskilt om du väntar dig att få långväga besök. Någon du träffar runt fullmånen den 16:e kan verkligen få dig att stanna upp och glömma allt annat för ett slag. Detta är en underbar tid för resor, vänskap och även för barn. Impulsiva beslut kan fattas i kärlekens namn, och det du sätter i verket vid denna tid kan ha konsekvenser som inte fullt ut kan överblickas förrän i mitten av maj nästa år.


OXEN!

Veckohoroskop - vecka 51

Detta är en tid när du kan få för dig att ta större risker än du brukar och utforska ovanligare områden i livet - även sådana områden som normalt omgärdas av tabun, men som skulle må bra av att synliggöras. Veckan kan ge dig enorma insikter i ditt kärleks- och sexliv, kanske på grund av en intensiv affär med en karismatisk individ. Men detta är också en bra tid för att få ut det mesta av ditt familjeliv, där särskilt syskon och barn har saker de vill fira. Det lär inte saknas tillfällen att festa, och de sedvanliga tillställningar som hör julen till kan tendera att väcka en massa känslor till liv där saker annars förblivit outsagda under året. Det finns också gott om utrymme för romantiska drömmar som kan bringa dig ur fattningen.

Månadshoroskop - december 2009

Det kommer som en viss lättnad för dig när Oxens planet - Venus - rör sig ut ur Skorpionen där den har frammanat en känsla av otrygghet i ditt livs viktigaste relationer, och in i Skytten redan på månadens första dag. Först och främst för detta med sig en känsla av optimism, men det är också en tid när du kan upprätta en sundare närhet där det tidigare funnits en osund intensitet. Du förmår göra upp regler för samvaron som kan godtas på bred front, vilket innebär att du inte längre plågas av vaga skuld- och oroskänslor.


Allt eftersom månaden fortskrider känns det bara bättre och bättre, kanske allra helst ifråga om livets mer intima sidor. Det är också möjligt att det droppar in extraslantar, som kan komma hela familjen till del. Det är en utmärkt tid för investeringar å ena sidan, och att helt enkelt njuta av livet å den andra. Relationer mellan könen är en källa till humor, harmoni och tillfredsställelse.


Det ser dock ut som om tiden fram till jul blir roligare än själva julhelgen. Mellandagarna ser också ut att bjuda på händelser som innebär att du känner dig pressad när verkligheten tränger sig på och påminner dig om att vissa saker inte kan fortsätta som förut. Kanske ser du helt enkelt inte fram emot att återvända till jobbet. Men där det finns utmaningar prövas också din viljestyrka för att se om den pallar för trycket. Se till att dina nyårslöften lika beständiga som stål.


Fler kommer imorgon, för nu ska jag sova! ♥


bloggen har varit lidande...

Bloggen har varit lidande, för jag har verkligen inte haft lust att blogga på senaste tiden!
I fredags så avslutade jag terminens studier! Skönt. Hann med mer än vad jag trodde och jag räddade mig från IG i spanska, puh! Vet ungefär var jag har för betyg i allting och det mesta är VG vilket jag är ganska nöjd med!

Idag har jag haft studiedag, härligt! Jag bestämde mig för att ta en lång sovmorgon och helt enkelt se när jag vakna. Vilket var otroligt härligt, har inte gjort det på hur länge som hellst.

Imorgon har vi lussebandy i skolan, självklart ska jag stå i mål! kul att slippa ha en vanlig skoldag med det hade varit bättre om vi hade fått lov direkt istället! Så imorgon slutar jag cirka halv 12 men då tror jag att jag ska in en runda till stan. 
Godnatt! ♥


Vår fina och smått töntiga lagtröja som vi ska ha
 imorgon, hehe!

allt men inget

Idag har jag varit på konfan! Vi skulle typ sälja kakor och sånt. Jag fick sitta i fiskedammen haha =) lite smått roligt att lura små barnen med att ge dom en blöja eller toalettpapper istället för godis.
sedan åkte jag direkt till samligen för att spela fotbollscup. Så det har kvällen beståt av!
Imorgon ska jag upp tidigt och spela innebandy match mot typ halva mitt fotbollslag, alltid lika spännande! =)
Nu måste jag sova, så att jag inte försover mig imorgonbitti!
puss ♥


9 december

Härligt det var att träna och pizzan var god! =)
Tänkte snart sova, svinigt trött som vanligt!

Nästa gång jag springer och laddar på mobilen,
så tänkte jag lägga in lite extra, så att det kan bli
lite fart med bloggen. Med mobilbloggning
kan ni ju hänga med mig hela dagen lång!
god natt! ♥

 


avslutning

Ikväll ska jag äta pizza med laget, sedan ska vi träna. Är lite avslutning typ.
Har inte så mycket roligt att berätta, ska försöka blogga när jag kommer hem
men det är inte alltid jag orkar! hehe!
Puss! ♥


trött..

Haft en härlig dag!dock fortfarande stressad, så det ska bli skönt med älskade jullov!
Är äckligt trött, kunde inte somna igår så jag låg och vred på mig till halv 4 och sedan skulle jag upp 6. Vet egentligen inte hur jag har klarat av dagen.
Dålig uppdratering, ja jag vet!
Men nu vill jag verkligen bara ta mig en dusch och gå och lägga mig.
puss! ♥

horoskop

Väduren 21/3-20/4

Väldigt bra dag för diverse aktiviteter, gärna fysiska eller krävande. Men räkna inte med vänners hjälp.

 

Oxen 21/4-21/5

Nöjen kan pigga upp dig. Annars finns det en risk att du inte orkar något alls. Svårt att komma igång.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Söndagen passar perfekt för humor, glada samtal och nöjen av alla slag. Du vill helt enkelt ha roligt.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du är frestad att ägna dagen åt ett personligt nöje, men samtidigt finns det mycket du borde göra.

 

Lejonet 23/7-23/8

Månen ger dig en laddad och spännande söndag. Mest medvind får du om du satsar på ditt kärleksliv.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Lite kärlekstrassel stör men i övrigt blir söndagen givande och rolig. Dina vänner berömmer dig.

 

Vågen 24/9-23/10

Romantisk och spännande dag som ställer dig inför en utmaning. Du får en del kritik från oväntat håll.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du är på dåligt humör redan från morgonen och det håller troligen i sig. Humor kan hjälpa lite.

 

Skytten 23/11-21/12

Bra dag för romantik, särskilt om du tar egna initiativ och visar hur mycket du uppskattar älsklingen.

 

Stenbocken 22/12-20/1

En oväntat rolig söndag med vissa romantiska inslag. Dessutom får du en idé som du vill utveckla.

 

Vattumannen 21/1-18/2

Rörig, romantisk och väldigt dynamisk söndag som inte alls blir som du hade tänkt dig. Full fart.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen passar fint för nöjen, särskilt sådana med en intellektuell eller kulturell prägel. Mysigt.


plugg,plugg och plugg

Fasiken vad helgerna går fort?! Dagen idag har bestått av träffa elin lite och sedan fotbollsavslutning och plugg inför musikprovet imorgon. Missade det i Torsdags efter som att jag var sjuk, så nu har jag ju fått lite extra tid på mig! =)

Imorgon ska jag stanna på skolan till cirka halv 4 för att plugga. Vi har sista redovisningsdagen på tisdag, så jag är lite stressad! Sedan möter jag upp elin på stan för lite shopping!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan sova. Godnatt!

 


Calle och Erik vidare till finalen

 

Calle och Erik vidare var det ja!
Själv hoppades jag på att det skulle vara Erik och Tove.

horoskop

Dagens horoskop 4/12

Väduren

Ett ekonomiskt till­skott verkar nära förestående. Ett intresse i blickpunkten och kvällen ser lovande ut.

Oxen
Du har har ändrat åsikt i en speciell angelägenhet – möjligen har någons övertalningsförsök gjort verkan.

Tvillingarna
Du förefaller harmonisk för ögon­blicket och dagen ser ut att bjuda på en begivenhet av något slag.

Kräftan
En bra dag för samvaro med familj och nära vänner – ger du dig ut i vimlet riskerar du att bli besviken.

Lejonet
En ganska självsäker och beräknande person tycks alltmer börja tilldra sig ditt intresse.

Jungfrun
För att något speciellt ska klaras av effektivt, krävs att de in­blandade lämnar prestigen därhän!

Vågen
Det finns någon i din omgivning som du skulle vilja lära känna bättre – vilket du troligen också får göra!

Skorpionen
Du tycks känna någons förväntningar som en påfrestning, mycket talar för att du lyckas leva upp till dem!

Skytten
Du tycks äntligen kunna koppla av från något som en tid berett dig bekymmer. Kvällen ser lovande ut.

Stenbocken

Du får en tankeställare – möjligen en vink om att du bör bättra på dina kunskaper inom ett område.

Vattumannen
Du ver­kar nu ha extra svårt för uppblåsta personer. Kvällen lämpar sig för romantiska upplevelser!

Fiskarna
Det är mycket som är fokuserat på en resa – eller i alla fall en förflyttning av något slag.



Ibland är det läskigt när allt stämmer in.
För inte länge sedan satt jag och läste horoskopet en morgon och då stod det typ så här
" en försening kan bidra till oordning bland dina papper " och just den morgonen hade jag försovit mig
och då glömde jag alla mina skolböcker hemma. 


sjuk...

Jag har varit sjuk några dagar nu! Därför har uppdrateringen inte varit så lyckad. Ska inte till skolan imorgon heller. Det är ganska skönt faktiskt men samtidigt lite stressigt. Varför ska jag alltid bli sjuk i slutet av teminen? Då man har som mest att göra. Sista dagen att redovisa är på tisdag & det kommer jag inte klara, suck :(
Har i alla fall hunnit se klart hela One Tree Hill Säsongen under dessa dagarna, underbart bra var den!

Inte nog med att jag skulle bli sjuk, jag skulle även ramla ner från trappan i Måndags och stuka foten! Toppen. Smärtan börjar försvinna och jag haltar inte mer så det blir bättre i alla fall! =)

Puss! ♥


RSS 2.0