TORSDAG'


Hemma, med humöret på topp! Nu har jag myskläder på så jag ska sätta mig och göra lite no. Får plugga effektivt så jag hinner en powernap innan träningen.
Hörs sen!

KANSKE, KANSKE INTE

Nej, nu är det jag som går och lägger mig. Sov gott!! ♥





DANCE BABY

Inte sådär stor skillnad, men det syns mer i verkligeheten. Skönt att jag faktiskt fick lite gjort med no:n gjorde till och med någon matteuppgift. Nu sitter jag här med musik och kollar runt lite på facebook. Ska försöka lägga mig tidigt idag faktiskt, får se hur det slutar med det!



HOME SWEET HOME


Hejsan! Då är jag hemma från en dag fylld av skola och lite äventyr efter skolan. Nu ska jag sätta mig ner med ett no:arbete som ska in på fredag. Hoppas på att pappa har en del kunskaper om ämnet, annars är jag
k ö r d. Färgade håret igår när jag kom hem som jag tvekade på, så jag ställde mig och gjorde det vid kvart över 10, så mot slutet hängde ögonen lite men vad gör det? Ska man vara fin får man lida pin!

17:11

Hejsan!
Kom precis hem. Hade tänkt färga håret idag egentligen men nu hinner jag inte det. Så får se om jag orkar det när jag kommer hem ikväll eller om jag tar det imorgon istället. Jag brukar egentligen inte göra det själv men denna gången så tänkte jag göra det, för då kan jag göra det när jag känner för det.
Hörs senare!


VÅRPROMENAD

Några vårbilder från igår!





MÅNDAG'

Gud vad skönt det är med nyklippt hår, det känns mycket fräschare. Skulle egentligen färgat det också men jag ville hem så jag kan lägga mig tidigt ikväll.
Jag försöker färga mitt hår varje månad för att hålla det så fräscht så möjligt. Men ibland så glömmer man hur fort tiden går så ibland kan det gå två månader också. Nu vet ni det!
Nej nu ska jag ner och äta, hörs senare!


Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.


LÖRDAGKVÄLL'


Nu är det dags att göra sig i ordning för kvällen och sedan äta en god middag tillsammans med familjen innan jag drar iväg.
Hoppas ni får en fin Lördagkväll! ♥

CASIO


Min lilla kamera gick sönder för någon månad sedan och då jag har systemkameran så tyckte jag inte att det var så viktigt att fixa en ny. Men nu har jag kommit på varför jag knappt har några bilder från detta året, jo för jag orkar aldrig ta med mig systemkameran för den är så stor och klumpig. Så nu ska jag nog se till och fixa en ny. Någon som har något tips kanske? Den som jag hade var en besvikelse då den var välidgt dålig, så det var inte någon större förlust precis.

projekt garderob;

Nu har jag stått ut med min garderob i ett antal år. Så det som håller på att fixas på mitt rum just nu är en ny garerob. Jag har verkligen tröttnat på att gömma några kassar med kläder under sängen och en byrå full med kläder. Det funkar liksom inte. Men sedan har mitt rum många konstiga former så det kräver lite planering och kommer därför ta lite tid. Just nu är jag inne på en walk in closet och vi tror att vi vet hur vi ska få det att fungera. Mer om detta kommer upp när det är klart.


Känner ni paniken på morgonen när man inte hittar det man ska ha på sig? Resultatet blir då att man sliter ut allting på golvet. Lite mindre kul när man sedan kommer hem och får stå och vika allt igen.

Sitter och njuter ute i vårsolen med en ko...

Sitter och njuter ute i vårsolen med en kopp kaffe. Livet är underbart!


VÅRSKRIK

X_75fa051c_large
Härligt väder att vakna upp till sol och vindstilla, överbra. Idag är en sån dag som jag ska ta tag i allt det där som behövs som man egentligen brukar skjuta upp för det är inte så bråttom med det. Bland annat så ska jag försöka få tag i ett sommarjobb. Så ja, vi lär höras under dagen!
Njut av vårdagen kära vänner!

LIFE TIME

Hallå ja! Fredag åter igen, men det är ingen speciellt rolig fredag då jag är hemma och är sjuk. Har varit lite dålig hela veckan men har ändå hållt igång som vanligt med allt och knappt varit hemma så det får jag betala för nu.
Så jag planerade att hoppa ner i jacuzzin och förhoppningsvis tillbringa kvällen där, men när jag höll på att fylla upp det med vatten så började det droppa i rummet nedanför? Inte så bra, så där sprack den planen! Men istället skulle man kanske lägga sig i sängen och sova sig frisk? För imorgon tänker jag INTE ligga hemma och vara sjuk. Var blir helgen då av liksom?





Jag ska nog gifta mig rikt så jag kan få två jacuzzin, ett utomhus och ett inomhus. Ja plus allt annat som jag vill ha såklart, haha!


SUMMER'

Fick hem lite kläder som jag beställde inför semestern idag. Ohh vad jag längtar!














NYTT;

Det slog mig precis att jag har varit dålig på att visa kläder på sista tiden. Så här kommer dagens shopping!



 


GLAAAD

I lördags så fick fick jag ett väldigt kärt sms från min pappa där det stod "resa bokad". Gissa om jag blev glad? Behöver verkligen det nu efter den kalla vintern. Dessutom så hade det inte suttit helt fel med lite bränna. Så den 19 April beger jag mig till Teneriffa. Häärligt!


STOLT


Nu är jag faktiskt lite stolt över mig själv! Hatar att träna ensam, tycker att det är så sjukt tråkigt. Men idag var det jag som drog fram maskinen och tränade, följt av lite styrka.
Har inte haft den framme sen jullovet efter som att det var fotbollsuppehåll då, så ni ser hur dammig den har blivit, haha.

Tummen ner på sega leveranstider


En tumme ner för HM´s dåliga leverans tider. Vem har tid eller lust att vänta på ett plagg ända tills slutet av maj? Inte jag i alla fall.
Fast nu ska jag inte bara klaga utan ibland kan dom vara snabba också, men dom borde vara det lite oftare.

 


LÖRDAG

Hejsan!
Nu är jag verkligen helt slut, kom hem lite försent för att gå upp halv 9 idag. Men det gör mig ingenting, man lever ju bara en gång? Idag var det match som gällde och efter så bjöd dom på en god pizza. Så nu har jag precis kommit hem där ifrån, så nu ska jag börja göra mig i ordning för kvällen.
Over and out!

FREEDAG

Hejsan!
Äntligen är det Fredag igen och nu blir det en lång helg efter som att vi är lediga på Måndag också.
Nu fylls snart huset upp av några släkningar efter som att pappa fyller år idag. Så det blir lite mat och tårta och sådär. Sedan beger jag mig iväg med ett glatt humör för kvällen och då blir det fest!
Finns inget bättre när humöret är på topp, så jag känner på mig att det kommer bli en bra kväll.
Vad ska ni göra ikväll då? ♥

HAPPY TIME'

Hejsan!
Allting är så härligt nu, njuter verkligen av allting. Jag har länge haft svårt för att uppskatta det man har och istället tänkt på vad jag har haft eller vad jag vill ha. Men det är så FEL att se det så. Man ska uppskatta det man har och tänka posetivt, tex på allt rolig som man ska göra till sommaren eller varför inte bara se fram emot helgen eller något sånt som inte är så långt fram.
Detta har i alla fall hjälpt mig, så nu känns det så jäkla bra för min del. Jag vet att det är svårt, men tillslut så hjälper det! ♥

Hoppade träningen idag också, detta är egentligen inte OK men jag var inte på tränings humör. Men har haft en härlig dag med fina vänner istället.

Så nu kom jag precis hem och snart ska jag bege mig till sängen för jag tänkte försöka komma i tid imorgon efter som att vi har nationella i no. Skönt att vi slutar direkt efter det och sedan är jag inte speciellt nervös heller, det får gå som det går!

Sov gott! ♥


Mobilblogg - skinn jackan är på och jag ha...

Mobilblogg - skinn jackan är på och jag har haft en galet bra dag trots att det är måndag. Grymt! Så nu möter jag upp elin för lite träning. Over and out!


Allt detta pluggandet

Hejsan!
Har för en gång skull varit riktigt duktig och suttit och pluggat väldigt effektivt sedan jag kom hem vi halv 7 tiden. Men har fortfarande jätte mycket kvar att göra så jag ska fixa lite till innan jag ska lägga mig.
Så jag säger godnatt nu! ♥

 

Sedan vill jag också tillägga att mina vänner är de finaste vännerna! ♥


INNAN DET ÄR FÖRSENT

Hejsan!
Känner att min blogg inte är rolig överhuvudtaget just nu. Men jag ska ta tag i det så fort jag har tagit tag i mitt liv. Måste verkligen skärpa mig i skolan, för på hela denna terminen har jag inte redovisat ett ända steg och detta är ju trots allt sista terminen i nian så jag måste bättra mig med det. Det är en del andra grejer som jag också ska ta tag i, så tills dess så kommer bloggen vara lite tråkig.
Godnatt! ♥

Dag 20 – Min favorit film.

Jag har faktiskt ingen favorit film men jag tycker däremot om många filmer väldigt mycket. En av dom är Dear John, den är så otroligt gullig och dessutom är han så gryyyymt snygg så man vet inte var man ska ta vägen. Måste köpa den någon gång när jag kommer ihåg det! Så om ni inte har sätt den så tipsar jag er om den.


ONSDAG;


Haha hade lite svårt för att ta en seriös bild så det fick bli såhär. Fick redan idag reda på hur spanskan gick igår och jag fick förvånande nog ett godkänt på det. Spanska är verkligen inte min starka sida så det blev jag väldigt glad över. Nu har jag precis kommit hem från stan så nu ska jag sätta mig och ta tag i den jäkla so'n.
Hörs sen!

DAG 18

Hejsan! Kom precis hem från träningen, skönt faktiskt! Var inte alls sugen på att träna, dels för att det var uteträning och dels för att jag inte tränade förra veckan, då är det svårare att dra sig iväg igen. Så nu blir det enklare tills nästa fotbollsträning.

Dag 18 – Vad jag åt idag.
Ja till frukost så åt jag två mackor och ett äpple och sedan åt jag lite sallad i skolan och sen har jag ätit nudlar. Nu vet ni det, haha.

Nu ska jag faktiskt vara duktig och lägga mig tidigt och vakna med ett leende på läpparna, godnatt! ♥


SUNNYSUNNY

Hejsan!
Har haft en underbar dag trots att vi har haft tre nationella prov idag, alla var spanska. Men det måste ju liksom göras ändå. Nu har jag precis kommit hem från skolan och har precis gjort lite Kaffe, så nu ska jag sätta igång med So'n som ska vara inlämnad på Fredag.
Ha det fint!


Har sett ut såhär idag, inget speciellt överhuvudtaget men tänkte visa er ändå!

YOU KNOW

Hejsan!
Kom precis hem från skolan. Men förstår inte vad som är fel med mitt humör, har varit glad och så under dagen och nu när jag kom hem så blev jag helt nere. Konstigt. Nu ska jag i alla fall sätta mig och plugga med SO sedan tar jag bussen till Trelleborg för att träna med Elin.
Hörs sen!

WALLANDER


Kollar på Wallander och dricker cola! Fast har redan sett alla Wallander, men det är kul att kolla ändå.
Godnatt på er!

'

Hejsan!
Har hängt på stan med Elin idag. När jag kom hem så gick jag ut och gick en runda, har tränat så lite i veckan så det behövdes. Nu har jag precis ätit tacos med familjen, mysigt. Det har blivit lite av en tradition att vi äter tillsammans på Söndagarna. Vi försöker i alla fall göra det så ofta så möjligt för dom andra dagarna hinner vi inte äta tillsammans. Nu ska jag snart springa över till grannen och gratulera henne på 19års dagen.
Hörs sen!


SÖNDAG


Godmorgon!
Härligt att vakna upp till 4 plus och sol. Nu har jag precis gjort mig i ordning så nu ska jag dra till stan med Elin. Sedan ska vi ha en spadag. Härligt!
Nu är det bråttom, ha en härlig Söndag!

19.01

Hejsan!
Nu ska jag hoppa in i duschen. Sedan kommer två fina vänner till mig för lördagsmys. Vi ska ha grönsaker och dippa och det är alltid lika gott. Vi hörs imorgon,
ha en fin lördagkväll!

VÅRKÄNSLOR


Äntligen känns det som våren är påväg, måste springa in till stan och köpa en par converse och inleda våren med dom. Härligt!


Dag 15,16,17

Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Egentligen så skulle jag vilja säga att jag ångrar att jag började på kunskapsskolan. För att det arbetssättet passar egentligen inte mig och jag hade kunnat bli väldigt mycket smartare på en vanlig skola. Men sen kan jag inte säga att jag ångrar det för då hade mitt liv inte sätt ut som det har gjort och jag är trots allt väldigt nöjd med hur det har blivit. 

Dag 16 – Innehållet i min väska.
Inte för att jag tror att detta intresserar er men jag säger det ändå. I min väska finns min plånbok, smink, hårspray, kam och nycklar. Ja ni vet det där vanliga!

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
En manlig kändis! Det hade inte spelat någon roll om vem, för tänk vad skönt att få vara kille och bara köra sitt race utan att tänka på vad andra ska tycka.


GODMORGON

Godmorgon!
Skönt med Lördag och att sova ut. I vanliga fall så brukar jag ha bråttom iväg på lördagarmogonen för då är det alltid något men idag har jag faktiskt inte det och det känns jäkligt härligt att kunna sova ut och bara slappa. Gårkvällen blev väldigt lyckad, jag hade grymt roligt. 
Planerna inför kväll är fortfarande inte bestämda, så vi får se hur det blir med det. Nu tänkte jag köra på med några dagar, för det var ett tag sedan. Så vi hörs alldeles strax igen.


NIGHT

Hallå ja!
Fredagkväll och hela dagen har varit helt stressig, nu ska jag bege mig iväg. Blir nog en bra kväll, med dans och fina människor. Underbart!
Ha en fin kväll! ♥

FREDAG


Godmorgon på er!
Nu ska jag ner och slänga i mig en macka och sedan beger jag mig till skolan.
Vi hörs senare!


OUTFIT




Kameran var lite långt nere så därför böjer jag på benen, haha!

Godnatt på er! ♥

TORSDAG'

Hejsan!
Gud vad härligt allt känns, har ingenting att klaga på så det känns jäkligt skönt. Inte för att jag brukar ha något att klaga på men ni vet hur det är när man inte är lika glad som man brukar vara under ett tag. Det är ju inte så att jag har varit sur eller så men ja ni förstår hur jag menar.
Iallafall.. när skolan var slut idag så begav jag mig tillsammans med några vänner ner till stan. Nu har jag precis kommit hem och väntar på att Katta ska komma, har inte träffat henne på länge så jag hoppar över träningen ikväll. Det får man faktiskt lov ibland.
Och imorgon är det Fredag igen, så härligt.
Hörs sen!


LOVE'


Ohh, hur härligt ser inte detta ut? Jag har sån insperation till sommarkläder just nu, så jag vill bara springa iväg och handla, tyvärr så håller inte min plånbok med mig om det just nu.

Jag vill ha sommar NU!! Tänk att kunna gå med en klänning och ett par snygga skor utan att frysa. Det hade varit underbart!

SMÅTT IRRITERAD

Finns det något värre än när någon inte håller vad den lovar? Ja det finns det, när det blir uppskjutet en gång till. Så går man och nästan längtar ihjäl sig och då blir man så besviken hela tiden. Nej sånt orkar jag inte med, man blir faktiskt lite irriterad.
Haha nej nu ska jag försöka glömma det, man ska ju inte gå runt och vara sur!
Tillbaka till pluggandet!

17:04

Hejsan!
Jag kom precis hem. Drog in en runda till stan efter skolan. Nu ska jag kolla på solsidan sedan ska jag försöka plugga lite innan det är dags för träning.
Hörs sen!


RSS 2.0