Twilight

Är det någon mer än mig som tycker att boken är bättre än filmen? För det är en massa detaljer som inte är med i filmen, som jag saknade. Men gud vad jag längtar till November när 2a filmen kommer ut. Då vet jag en som kommer se den på bio. Dessutom så har jag bara läst 1an inu efter som att jag inte vill läsa 2an fören det har blivit sommar, så jag kan ligga ute i solstolen och läsa den. Detta är nog första gången som jag längtar efter den tråkiga månaden november.
Twilight är verkligen en favorit enligt mig och edward är så himla snäll och gullig mot Bella, varför finns det inga såna killar? Det kan man ju undra.

Nu tänkte jag sätta igång en film, så kommer antagligen min fredagskväll se ut.
Ha en mysig helg!


15 dagar!

Vad ska man göra när allt bara känns jobbigt och tungt? När allt bara är fel och man inte vet var man ska göra för att det ska bli bra.
Sista dagarna i skolan nu vilket betyder SOMMARLOV! Det man längtar efter hela året. Fyfan vad härligt det ska bli. Efter som att jag inte mår så toppen verken just nu så ska det bli så himla härligt. Så trött på alla konstiga typer i skolan.
Annars har det varit mycket matcher, träningar och cuper nu. & så har jag varit mycket i stan och slösat pengar.


sommaren 09

Gud vad jag ser fram emot sommaren nu!
Kommer hända så himla mycket
Kanske blekinge med Elin & hennes familj
Uddebollen cup i uddevalla tillsammans med laget
• Bo hos min kusin i helsingborg några dagar
• Födelsedagen
• Att jag ska bo i beddinge
Kanske cup i danmark med innebandylaget
• Sövde tillsammans med Elin
• Alla ute kvällarna
• Fester
& en massa annat!

Ser ni också fram emot sommaren? =)


Cup!

En väldigt jobbig men rolig helg i Hässleholm på cup syd. Vi har spelat jätte bra och bara förlorat 1 match och det var den första, då vi inte var riktigt laddade. Idag så visade det sig att vi hade kommit trea i vår grupp och då gick vi vidare till c-finalen, som var en riktigt spännande match som slutade med straffar. Fy vad nervöst det var när jag skulle lägga, som tur var så träffade jag. Så vi vann grupp C och det betyder att vi kom 5a vilket är väldigt bra med tanke på motståndet.

Veckan blir tråkig! Har bestämt mig för att stanna 1 och en halv timme längre i skolan varje dag så att jag har större chans att hinna med mina mål. Desstutom så har jag prov på onsdag & massa med fotbollen också!

Ha det bra =)


21 maj

Kom hem från stan för ungefär en timme sen & nu åskar och regnar det igen, även om det var strålande sol när jag stack. Hmm, vädert ät mycket konstigt här nere i skåne. Handlade en jätte söt väska inne på Åhlens och jag hittade världens finaste linne inne på vero moda, fast såklart så hade min storlek tagit slut. Tittade också på fotboll och Trelleborg vann med 3-0.

Tänke snart mysa ihop framför tvn med lite godis och en filt. Härligt när det är så trist väder ute. Sen ska jag lägga mig tidigt efter som att jag inte får någon sovmorgon imorgon. Får i alla fall hoppas på lite bättre väder imorgon i och med att man ska vara ute hela dagen, så man kan bli lite brun.

Ha en mysig kväll!


sommar&sol!

Fy vad jag älskar att sätta musik i örenen och bara drömma mig bort. Tiden bara rinner iväg när man gör det! & jag älskar en till sak idag och det är det fina vädert som jag dock inte trodde skulle dyka upp efter vädert inatt. Riktig åska var här och precis utanför huset också eter som att man inte ens hann räkna till ett. Låg vaken i två timmar pågrund av detta, så idag har jag varit extra trött. Trots det så gick träningen bättre än vanligt, eller i alla fall den sista timmen. Pågrund av vädert inatt så tog jag på mig två linnen och en t-shirt + skinjackan när jag stack iväg till skolan, men såklart så blev det fint väder ändå. Har även hunnit med att sola idag och det älskar jag för jag har bestämt mig för att vara ute i stort sätt hela denna sommaren för jag ska bli jätte brun.

Nu är man äntligen ledig i 4 dagar också och det gillar vi! Dock missar jag fest på fredagen pågrund av fotboll, men sånt får man stå ut med. Imorgon ska jag in till stan med Sofia och Elin sen går vi och tittar på Tff-Djurgården tror jag det var, så det blir förhoppningsvis en mysig dag på stan i det fina vädert.

Vad ska ni göra denna långhelgen då? =)





18 maj

Väldigt härligt väder idag om du frågar mig! Gick ut och solade direkt när jag kom hem, men tyvärr så gav det inget resultat. Jag har precis spelat fotbollsmatch där vi vann med 2-0, vi har vunnit alla våra matcher och ligger 1a i serien med hela 18 poäng =)

Gud vad jag är trött på skolan! Det är så tråkigt att plugga och hur mycker jag än pluggar så blir ingenting klart? Förstår inte riktigt hur det hänger ihop. Härlig att man är ledig torsdag,fredag,lördag och söndag i alla fall. Men tyvärr ska jag spela cup fredag,lördag,söndag så då blir det inte mycket annat gjort men det är väll roligt det med.
Nu tänkte jag snart bege mig till sängen och sova lite, för jag är helt slut och har varit på dåligt humör hela dagen. Får väll hoppas att det försvinner med sömnen!
Ha det bra!



...

Ännu en rolig helg som jag lämnar bakom mig!
Tack alla för helgen!

Tyvärr så måste man tillbaka till skolan imorgon, vilket jag inte längtar efter.
Imorgon spelar jag även match, det är i alla fall posetivt.




unpleasant

Jag tycker att denna bilder ser väldigt verklig ut! Läskig! Vad tycker ni? =)
På bilden: jag&emma
Foto: jessica


lär dig livets svåra gåta älska,glömma och förlåta

Oj vad tiden har gått!
Har haft fullt upp, så jag har inte gjort så mycket här. Men det ska bli bättre med det.
Har varit i Göteborg under 4 dagar med mitt lag. Väldigt mysigt hade vi där & jag längtar bara tillbaka. Sen har det dessutom varit mycket i skolan, fotbollen och så har jag träffat vännerna nästan hela tiden.


Just nu mår jag ganska bra för övrigt! Lite små depprimerad är man ju alltid, eller i alla fall jag. Sen hjälper det ju inte att jag sitter och lyssnar på sorlig musik.
Det är saknaden som jag tänker på mest. Personer som man aldrig mer kommer träffa & gamla vänner som man inte håller kontakten med längre. Det är ganska trist när man tänker efter. Och alla härliga minnen som man har, man vill bara ha tillbaka dom dagarna. Det är ju klart att jag fortfarande har ett bra liv och sådär, men varför kan man inte ha allting på samma gång. Jag menar då hade allting varit perfekt men nu ska man dela in allting under olika perioder i sitt liv. Jag försår mig inte riktigt på det.

Nu måste jag plugga lite, det är stressigt nu i slutet av terminen. Sen ska jag iväg och grilla med mitt lag ikväll.
Ha en mysig fredagskväll!

RSS 2.0