LIKE IT

Tjao! Har haft en grym dag på center syd och nova lund tillsammans med elin. Vi är i full fart med att leta efter konfirmationsklänningar. Men dem få som finns, det är något fel på varenda. Antingen för lång eller för konstig. Jag vet precis hur jag vill att min ska se ut, ska bara hitta den också. Så imorgon fortsätter jag leta, fast denna gången i malmö centrum och tillsammans med eva. Drar iväg tidigt för jag har träning som jag ska hinna till senare på kvällen. Så nu ska jag krypa ner och sova så att jag kommer upp imorgon.




IT'S GOOD

Hejsan! Igår när jag kom hem från träningslägert så sov jag resten av dagen. På kvällen var jag hos ulrik och sanna och såg skräck film.
Idag har jag varit med elin i stan. Köpte en tubtopp, mer hittade jag inte.
Nu ikväll så har jag varit på bio tillsammans med caroline, hanna, charlotte och sofia. Vi såg valentine's day. Rekommenderar er verkligen att se den!
Godnatt!


PACKAR

Hann precis göra klart musiken i sista stund idag. Skönt! Nu lyssnar jag på spotify, dricker cola och packar inför träningslägert imorgonbitti.
Later!

PLUGGAR

Sitter och råpluggar! Slutade redan klockan 11 idag men vi har en viktig musikuppgift som ska vara inlämnad imorgon så jag har väldigt mycket att göra. Måste vara klar innan träningen börjar dessutom. Så nu ska jag gå ner och hämta något gott så man får lite energi sedan sitter jag fastklistrad vid skolarbetet.
Later!

MÅNDAG

En väldigt bra måndag! Först en lång dag i skolan, eller ja den kändes väldigt lång i alla fall. Sedan stack jag till stan med charlotte. Men hittade verkligen ingenting förtom en tröja. Trevligt där ändå.
Sedan åkte jag tillsammans med pappa en snabb runda till malmö. Nu har jag duschat och ätit gott och nu ska jag ställa mig och förbereda håret inför imorgon. Sedan ska jag sova, ha det fint!


EN VANLIG SÖNDAG

Hejsan! Är mitt uppe av städningen på mitt rum. Vilket verkligen behövdes kan jag berätta. Och under en av alla klädhögarna på golvet så hittade jag en hm påse full med nya saker i. Det var en trevlig överaskning. Så här ser min söndag ut. Men det är väl lite så här en vanlig söndag ska vara. Fundera på att bada jacuzzi senare och kanske plugga lite. Lovade ju mig själv att jag skulle plugga lite denna helgen men än så länge har jag inte gjort det så jag borde ta tag i det snart.
Hörs senare!


MATCH

Hejsan! Gick upp tidigt idag för att cykla tillsammans med charlotte och hanna. Fy tusan vad det regnade, när jag kom hem hade jag mascara i hela ansiktet. Väl hemma hoppade jag in i duschen för att få upp värmen. Sedan stack jag iväg på samling till matchen som var uppe i helsingborg. Kom hem för nån timme sedan.
Och nu är jag trött så det förstör min lördagkväll, får se vad jag hittar på.


EN HELT VANLIG FREDAG

Tjao! Det är fredag och skolan är slut. Kan det blir bättre? Ja faktiskt, för det hade inte suttit fel med sommarlov men man får nöja sig med en helgerna ett tag till. Funderar på om jag ska göra lite spanska så att den är klar till på Måndag det hade varit jäkligt bra men vi får helt enkelt se hur jag gör. För övrigt ser helgen ut till att bli bra. Funderar på att ta ut söndagen som en pluggedag men får se hur det blir med det. Hade i alla fall behövt det hehe. Hörs senare!

TORSDAG

Hejsan! Jag har haft en super bra dag. Vad kan det då bero på. Jo att jag var ledig igår och äntligen fick sova ut. Så idag har jag inte varit trött alls, förutom klockan 6 när jag skulle gå upp hehe. Så igår låg jag typ i min säng nästan ända fram till träningen började. Så idag har jag också fått en hel del gjort i skolan så jag är väldigt nöjd med mig själv. Nu ska jag fixa lite grann här hemma för ikväll kommer det lite gäster efter som att min kära daddy fyller år idag. Själv så ska jag iväg och träna men hinner ändå träffa dom en stund.
Så ni får ha en bra dag! ♥


TISDAG

Hejsan! En vanlig skoldag idag, skönt att man är ledig imorgon. Stack hem till charlotte efter och sedan stack vi till konfan nån timme senare. Ska iväg och träna snart så därför måste jag dra på mig träningskläderna och packa väskan.
Hörs senare!


Dagens!


DAGENS VIDEO


10-03-15

Hejsan! Kom precis ut ur duschen efter att ha varit iväg och ätit middag. Nu ska jag fixa håret inför imorgon och sedan ska jag sova.
Godnatt!

 

DAGENS LÅT


MÅNDAG

Tillbaka i skolan! Tyvärr. Nu ser jag fram emot Onsdag för då är vi lediga. Härligt? Ja!
Nu ska jag nog ta fram skolböckerna och se om jag får något vettigt gjort. Man kan ju alltid försöka.
Ha en fin Måndag!

THE END

Hejsan! Var som sagt och spelade match innan och det gick bra och vi spelade grymt men det räckte inte. Men jag är nöjd efter som att vi inte hade en ända avbrytare under halva matchen.
Som det ser ut nu så var detta vår sista ordentliga match tillsammans med detta laget efter som att vi har väldigt lite folk. Men vi ska fortsätta ett tag till och hoppas på en liten sommarcup.
Nog om det nu!
Såg ni melodifestivalen igår? Jag gjorde det tillsammans med vännerna. Jag hade uppskattat om en lite roligare låt hade vunnit. Men svenskarna röstar alltid fram fel bidrag.
Jag hoppades på att antingen Darin, Erik eller Ola skulle vinna. För det var bra låtar som fasnar lätt i huvudet.

Hörs senare!








match

Hejsan! Uppe tidigt idag också. För snart ska jag iväg till skurup. Laget ska fotas och så ska vi äta frukost där och efter det sticker jag och ser en match tillsammans med ebba och linnea. Sen åker jag iväg igen för att själv spela match.
Hörs ikväll, ha en fin söndag!

LÖRDAG

Hejsan! Jag kom precis hem från en spännande fotbollsmatch som slutade 6-3 till oss. Har precis slängt i mig lite mat och nu sitter jag här med ben&jerry's och om en liten stund sticker jag till smyge för att ha samling inför min innebandy match. När den är slut så ska jag träffa charlotte, caroline och sofia.
Hörs inatt!


SLEEP TIME

Nu ska jag lägga mig! ska upp kvart över 8 imorgon och är som sagt redan nu helt slut.
Därför blir det så här kort och tråkigt hehe.
Godnatt! ♥


NY


NY BADAD

Sitter just nu med en handduk virrad runt mitt huvud och klev precis upp från badet. Idag var det min sista prao dag på cafét och jag kommer faktiskt sakna det för nu ska man tillbaka till skolbänken och stressa vidare inför påsklovet. Det har varit en bra praoplats med snäll personal så det har varit super!
Tänkte slänga in en bild på mitt köp från idag! Blev en liten sommrig kofta från gina tricot, visar senare för nu ska jag sätta på mig myskläder!



12 MARS

Hejsan! Är super trött denna fredagen och därför stannar jag hemma ikväll och tar det lungt. Så nu ska jag hoppa ner i badet. Hörs sen!

DAGENS KÖP


11 MARS


Hemma från praon! Sista dagen där imorgon. Veckan har gått riktigt fort där. När jag slutade så sprang jag in om några affärer i väntan på bussen och hittade en jeansväst på vero moda som blir perfekt att bära till sommaren.
Hörs sen!


tionde mars

Hejsan! Slutade halv två på praon idag. Då mötte mormor upp mig så gick vi och åt kycklingsallad.
Nu är jag svintrött så jag ska lägga mig och försöka sova.
Senare ikväll sticker jag iväg och tränar, hörs innan det.
Kram!


nionde mars

Hejsan! Har precis kommit hem från en dag med prao och konfa. Nu ska jag ner och äta och sedan sticker jag iväg och tränar innebandy.
Ha det bra, puss!

prao vecka

Hejsan! Ingen bloggning igår efter som att jag först var iväg och spelade match sedan stack jag hem duschade fixade mig och tog det lite lungt sedan mot kvällen stack jag in till Trelleborg så blev det resturang där och när vi ätit hyrde vi film och köpte Ben&Jerrýs.
Idag har jag varit och praoat, rätt skönt att slippa skolan och det gick helt okej för mig där. Nu funderar jag på att gå ut och gå en runda... Solen skiner och jag behöver lite motion så det blir antagligen så.
Ha det bra, puss!


iväg

Nu ska jag ner och laga mat till mig och min syster! Sedan sticker jag iväg till elin resten av kvällen.
Ha en bra lördagkväll!


lördag



Hejsan! Kom precis ut ur duschen. Har varit och haft styrketräning och när jag kom hem hade jag någon slags energi och bytade om till varmare kläder och gav mig ut och sprang nån kilometer.
Nu ska jag fixa mig och sedan se vad som dyker upp att göra.
Ha det bra, puss!

INFÖR SOMMAREN!




Detta ska antaligen klickas hem inför sommaren! Längar, tänk så härligt!!


it's just a dream


Hemma från skolan! & nu helg! Ikväll blir det antagligen iväg och träffa lite vänner. Förövrigt ser helgen ut till att bli bra. Nu ska jag titta runt på lite olika bloggar.
Puss!


fjärde mars



Hemma från ännu en jobbig men rolig träning!
Imorgon börjar vi dagen med en idrottslektion då vi åter igen ska ha självförsvar och då betyder det att jag har sovmorgon i hela två timmar. Så otroligt skönt! Sedan är det en eftertraktad helg.
Nu ska jag lägga mig i sängen och invänta scrubs, puss!


tredje mars

Hejsan! För en liten stund sedan kom jag hem från träningen. Nu har jag precis duschat och tänkte sova. Träningen var i alla fall riktigt härlig, skönt att träna igen. Härligt att vi har jobbiga veckor nu också för då känner man sig extra duktig när man kommer hem hehe.
Ha det bra, godnatt! ♥


träning

Ska iväg och träna fotboll nu!
Hörs senare!

vår?

Hejsan! Är hemma från en dag i skolan som vanlig då. Har varit på väldigt bra humör nu för man får såna vårkänslor nu när det är sol och varmare för nu är jag så jäkla trött på vintern. Har väldigt mycket att plugga med så jag tänkte ta tag i det nu när jag har tid. För ikväll ska jag äntligen iväg och träna fotboll.
Hörs senare, kram!


´

Hejsan! Kom hem för en stund sedan efter en dag som bestod av skolan en snabb runda inom stan sedan stack jag till bussen mötte upp jonnah och josse där och sedan stack vi till konfan. Direkt efter konfan var det iväg till samlingen för att sedan åka vidare till malmö för att spela match. Matchen gick faktiskt väldigt bra förutom första perioden som då gjorde att vi förlorade matchen. Så det har varit en bra dag.
Nu ska jag lägga mig annars kommer jag försova mig imorgon igen, puss!


back to school

Hejsan! Då var lovet slut och jag är tillbaka i skolan! Skulle kunna vara bättre men det är bara till att försöka ändå. Mötte upp elin efter skolan, härligt att träffa henne igen. Imorgon efter skolan så ska jag in om till stan en snabb runda igen får se om jag kan dra med mig sofia då hehe. Måste fixa underskrifter från min praoplats där jag ska vara nästa vecka och sedan kanske nån runda in i nån affär.
Nu ska jag lägga mig är riktigt trött, puss!


RSS 2.0