oddebollen imorgon

Hejsan!
Nu har jag packat det mesta så jag känner mig lite lungnare. Har dock alla vanliga kläder kvar + smink och annat sånt. ohh shit det känns verkligen som jag har glömt något! Dessutom har jag ingen anning om vad jag ska ha på mig om kvällarna där, shit så svårt det kan vara. tåget imorgon går 12.25 från skurup, därför måste jag åka hemifrån 11.30. Så det blir nog lagom att gå upp vid 9.
Ska försöka ha en bra resa, men har säkert glömt något och då blir jag sur + att jag kommer ha svårt att sova idag för att jag tror att jag ska försova mig och rädd att jag ska glömman ågot viktigt. haha. Nej nu ska jag snart dra mig till sängen, hinner kanske göra ett inlägg innan jag sticker imorgon, det fär vi se. Annars får ni ha några bra dagar! =)

28 Juli

Hejsan!
Filmen igår va skit bra, dock är det sista veckan den visas, så många har nog sätt den, men ni som inte har gjort det. Gör det säger jag bara! Det är så härligt att vara på bio när där är många folk, det blir en härlig stämmning och alla sitter och skrattar tillsammans och det gjorde man verkligen till denna filmen.
Nu väntar jag på att klockan ska bli tjugo över 4, då ska jag börja vandra ner till bussen. Det är det ovanligaste med att bo här, att det tar 2 minuter när man går till bussen. Hemma tog det 20-25 minuter att cykla om man hade vinden med sig rättar sagt. haha! Tänkte att jag skulle handla lite nya kläder. Får nog bli gina idag efter som att jag har presentkort där för sammanlagt 2300 tror kag det var! Nya byxor säger jag bara!
hm, vad händer ikväll! Får se om nån har tid att träffas, men alla jobbar typ, lite trist. Får se!
Nu ska jag fördröja tiden med att titta bloggar eller något!
Ha en bra eftermiddag, puss!

bilder

Tänkte passa på att lägga upp lite bilder nu från min födelsedag, hinner dock inte allt för många!
Såklart, fasnar aldrig de roligaste stunderna på bild!

Jag&världensfinaste vän, men vetifan vad hon gör på bilden ;P


Allmänt glad!






haha denna tyckte vi var lite lustig ;)


bio, mobiler och blablabla

Nu förstår jag äntligen hur man lägger in bilderna med min nya mobil till datorn! Kan ju försvara mig med att jag är van vin sony ericsson, hehe.
Nu blir jag hämtad om cirka en timme och då blir det bio klockan 9. mys! Kommer nog hem tidigt ändå för filmen varar nog inte speciellt länge, så halv 11 eller 11 kanske.
Puss!



baksmällan

Ohh snart kommer denna till biografen i trelleborg, det gillar vi!! :D

Filmaffisch

hemma

hejsan hoppsan!
Var inte jätte dukig på att gå upp imorse precis, haha! smsade syster inatt att hon skulle väcka mig när hon körde till jobb, men tror ni hon gjorde det? nej, hon är glömsk! Vaknade inte heller av mobilen. halv 9 ringde pappa och sa att han kom och hämtade mig 9 då är jag dum nog och lägger mig ner och somnar om. När han sen kommer hem då får jag panik och slänger ner allt som jag skulle ha med mig till husvagnen och på med träningskläderna. Träningen var jobbig som fan! Varmt och inte många timmars sömn och törst.
Nu har jag precis kommit hem efter nästan 2 och en halv timmes hemresa. Hm! Det beror på att pappa inte hann vara ifrån jobbet mer så jag fick först ta tåget till ystad där jag skulle ta bussen, men den gick inte fören en timme senare, men det passade mig bra för då stack jag in och köpte en tröja och ett par skor! På bussen hade jag sådan lust att bara lägga mig ner och sova, men då hade jag nog missat min hållplats. Bakom mig satt två väldigt irriterande människor som satt och klagade på att busschaffören körde för snabbt, ungefär hela resan hem.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag se om jag ska träffa någon. Ikäll blir det antagligen bio, mysigt!
Annars så gjorde det faktiskt ingenting att det tog sån tid att komma hem, för det var ändå mysigt!
ha det bra, puss!

födelsedag

Fyllde som sagt år igår och det blev en underbar födelsedag med vännerna. tyvärr så kommer det inte bilder förens imorgon, bor hemma denna helgen och här har jag inte skivan som behövs för att instrallera min nya mobil som jag har fotat med.
Idag vaknade jag upp med elin här, tråkigt att det inte var min dag längre ;) och sen satte vi oss och tittade på film. Efter en stund så bestämde vi oss för att gå och bada. Ikväll åkte vi in till trelleborg och tittade på trelleborg mot göteborg, trelleborg vann såklart. Sen stack jag till katta. Så nu har jag precis kommit hem. En toppen helg!
Bilder kommer nog imorgon som sagt =)
ha det bra, puss!

mörk? ljus?

Hejhej! Sista dagen som 13 åring idag då. Härligt! Planerat födelsedagen och sånt nu, får bara hoppas att allt går som det ska. Det har varit en jävla massa klydd. Om det blir som det ska så blir den bäst i alla fall.
Nu ska jag snart ut en runda. Familjen kommer väl hem snart efter att ha köpt presenter, hehe. Sitter och tittar på bilder på datorn som vanligt. och jag saknar faktiskt mitt mörka hår. Så jag ska nog färga antingen lite ljusare eller lite mörkare innan cupen i uddevalla, har en jävligt ful utväxt och solblekt, fult som fan. Sen när det blir höst så ska jag färga mörk igen, dock inte lika mörkt som innan.
Ha det bra, pusshej!



kan man få ett bättre liv i present?

Drömde typ världens knäppaste sak inatt, fast jag kommer bara ihåg att den var knäpp. haha!
Solen har försvunnit igen :( tråkigt. Idag kommer äntligen elin och sofia hem från fotbollen, men sofia åker direkt nån stans i sverige så jag hinner inte träffa henne. & hon är heller inte hemma på min födelsedag, vilket jag har skällt ut henne för ett par gånger =) jag är elak.
Just nu så sitter jag här och deppar, det är det ända jag gör nu för tiden. Vet inte varför, det bara blir så. önskar att livet var bättre. Kan man få det i födelsedags present? Ett bättre liv! Isåfall önskar jag mig det, tack.
Ha det bra, puss!


mitt hår ser äckligt gult ut i webben, hoppas det inte är så i vanliga fall. Är så sugen på att färga det men då kommer jag aldrig få min vanliga hårfärg igen :(


kärlek..

jag saknar kärlek. fan att jag har svårt att bli kär. håller på att bli tokig på det!!

22 juli

Hejsan bloggen!
Försov mig lite imorse sen klyddade internetet, så jag hann inte blogga! Haft en mysig dag i alla fall. Först mötte jag upp lite vänner i stan, roligt hade vi. Sen har jag tränat & idag gick det faktiskt lite bättre hehe. Och sen hem och duscha m.m sen stack jag och familjen till amalfi. Äter där lite då och då nu för tiden efter som att det är tråkigt med disken och sånt i husvagnen. Sen var syster snäll och körde mig till smyge så jag fick min älskade chips som jag har varit sugen på hela veckan.
Ha det bra! =)


körde med lite söta kläder idag =)

Tiden springer iväg!

Hjälp vad tiden går fort! Tyckte precis att jag bytade skola och började 6an där och nu helt plötsligt så ska jag börja 8an om ungefär 1 månad 8AN asså det känns verkligen inte som att jag har gått i skolan så pass länge ändå. & året i 8an går antagligen lika fort som detta har gjort om inte fortare. Och då blir det 9an och sen börjar jag gymnasiumet. Har faktiskt funderat lite på vad jag vill gå. Och jag har hittat en super bra skola precis utanför stockholm i Nacka som verkar bra men jag vet inte om jag är redo för att flytta så långt ifrån min familj när jag är 16. Det finns en i köpenhamn också vilket är närmare. Jag hoppas även på att det finns en liten skola i lund, jag älskar lund och det hade varit mysigt att flytta dit. Äsch strunt i det jag har fortfarande tid på mig att tänka på det =)
Men en sak vet jag och det är att jag ska ta vara på resten av högstadiet för sen är det över.

För övrigt sitter jag i tältet utanför husvagnen, men det börjar dock bli lite kallt men jag vill inte flytta mig in och väcka familjen som ska upp tidigt imorgon. Så jag får stå ut. Ska nog lägga mig om ungefär en timme, bussen imorgon går kanske tidigt.
Ha en fin kväll, puss!


vitamin brist?

gääsp! Jag är trött som alltid. Jag vet inte riktigt om jag har en vitamin brist eller vad det nu kallas med tanke på att jag alltid är trött. Dagen idag har spenderats ute i solen, egentligen hade jag kunnat träffat lite vänner men jag vill passa på så att jag blir lite brun. Imorgon däremot så ska jag träffa andy och puya. Ett tag sedan jag träffade dom =) och sen blir det träning då jag ska försöka vara lite mer vaken, hehe. Åker ju som sagt på fotbolls cup om ungefär en vecka och då vill jag inte suga allt för mycket.
Funderar på om jag ska hitta på något ikväll eller om jag bara ska ta det lungt tillsammans med familjen, får se hur det blir. Nu ska jag vänta tills solen kommer fram igen, den gömmer sig bakom träden, hm!
Ha det fin, puss!

Jag saknar ändå 2008, det var ett fint år =)


Veckan tillsammans med mina små söta kusiner


Gamleby veckan första gången alltså andra terminen i 6an ( lägg märke till min fina hy, som jag tyvärr inte har mer )


åka buss till och från gamleby är något jag älskar, speciellt när det är mörkt och med vinter jackan runt benen och en caffe latte och så sitter man och små pratar med sina vänner.


Haha kunde inte låta bli att lägga upp denna bilden, den är så sommrig och härlig =)


Får inte glömma när jag såg björn =)



Usch har en massa bilder till men nu orkar jag inte mer ;)

Kom föresten på att jag fyller år om 4 dagar, gud vad tiden går fort.

20 juli

Godmorgon! =)
Drog mig mycket extra efter som att jag trodde att det regnade, men som tur var så var det bara vinden hehe.
Annars sitter jag kvar här i min varma sköna säng och har det mysigt. Tyvärr så är jag för lat för att åka iväg och träffa någon idag, så det får bli bara träning idag. Vem vet jag sticker kanske till nån ikväll efter träningen.
Nu ska jag nog ta mig och äta lite frukost sen ska jag föröka somna om.
Puss!


nattinatti =)

Nejj nu blir det skärpning, nu får jag sätta musik
 i öronen och försöka sova, annars sover jag bara
 hela dagen imorgon. Men hade lätt kunnat sitta
här i några timmar till annars =)
Hörs imorgon, puss!


Ibland kan skåne och landet vara fint, men jag hatar det ändå :))

                                                                                                                                               

Lägg märke till att jag har varit flitig idag, 5te inlägget idag, bravo J!

mobiler hit och mobiler dit

Nu sitter jag här i min sköna knarrande camping säng ( som faktiskt hade varit hur skön som hellst om den inte hade knarrat ) och tänker, för det är så jobbigt nu när jag snart fyller år för då måste man komma på något att önska sig, efter som att min mobil har gått sönder och jag får gå runt med min ubergammla och dåliga sony ericsson så kom jag inte på något bättre att önska mig. Så det problemet var löst =) men efter ett problem så uppstår alltid ett annat vilket är att jag inte kan bestämma mig vilken jag vill ha. Lägger upp dom här så kan mina få läsare kanske vara lite snälla och slänga in en kommentar?
En annan fråga är, är LG bra? Jag har alltid haft sony ericsson eller ja jag hade nån samsung när jag var liten också. Men LG telefonerna är skit fina och inte så dyra, det är dock inte ericsson heller men jag har tröttnat på att dom går itu.
Ni är jätte gosiga om ni svarar =)


Denna modellen tycker jag är super snygg men det som får mig att tveka är kameran på 3,2 och priset ligger nere på 1899 kronor. Touchtelefon


Denna är dock inte lika snygg men ändå snygg 5 megapixel, 1804 kronor


Den bästa av dom men jag tycker fortfarande att den längst upp är snyggast! Denna har 8 megapixel och priset ligger på 3316 kronor

En samsung som också är ganska fin!

Bild av SAMSUNG TOUCHW F480 ROSA
5 megapixel och kostar 3510 kronor

Hela inlägget blev ju bara om mobiler, det var inte så bra! Menmen =)
Nu sitter jag här och är jätte kissig men now way att jag springer iväg och kissar nu, det är jobbigt :P
puss!

engelska wallander

Fick precis reda på att den engelska verationen av wallander ska spela in här på min camping imorgon, ändå ganska häftigt tycker jag =)

Nu sitter jag här och mumsar i mig godis med en filt runt benen och i världens mysigaste husvagn.
puss!


in the husvagn =)

Hejsan alla söta =)
Nu är jag glad och sitter i husvagnen, precis packat in allt och fixat och donat.
ohh här är så jäkla mysigt, älskar. På kvällarna är här ännu mysigare och sitta här i tältet =) men tyvärr har jag knappt kunnat bo här innan i sommar ju. Men nu är jag hemma ända tills den 30 juli och det tycker jag om. Den 30de ska jag då till uddevalla och spela fotboll i några dagar.

Imorgon börjar träningarna igen efter nästan en månads ledigt, lite tråkigt faktiskt för det har varit så skönt att inte behöva tänka på att man måste hinna dit. hm!

Nu leker jag lite med webben =)



Hm, shrek är min bror, syns det? :D




Kan man få en puss? =)

flyttar igen =)

Nu har jag precis kommit hem från mormor, mysigt! Ikväll flyttar jag ut i husvagnen igen och det gillar jag, hihi.
Gårkvällen var toppen med släkten här och jag blev 3200 kronor rikare + en massa annat fint och presentkort.

Idag åker även mina två bästa vänner iväg på cup i danmark, det är det dåliga med att inte spela i samma lag. Får hoppas nu att jag överlever en vecka utan dom. Har inte lust att skriva så mycket mer, är lite små deppig.
Ska börja packa nu, puss!


sommar

Var tog det finfina vädert vägen? Har legat ute i solen hela denna veckan och idag så försvann den bakom alla tråkiga moln, så idag får jag nog inte mer färg. Sitter också här med världens tråkigaste huvudvärk. När jag egentligen borde ha börjat städa för flera timmar sedan. Vi ska nämligen ha gäster imorgon efter som att jag fyller år nästa lördag och då passar det bra att städa hela huset och få lite extra pengar.
Vaknade dessutom för sen idag, pågrund av att elin och sofia sov här i onsdags då vi inte somnade förren halv 5 och gick sedan upp redan klockan 11, dumt gjort, hehe. Och igår kväll var jag och badade hos fia och simon i deras pool där det var 30 grader. Sen var jag rent slut när jag kom hem halv 1.

Annars så är sommaren super, jag kan lätt påstå att det är den bästa sommaren som jag än sålänge har varit med om.
Varit en vecka på Öland tillsammans med elin, träffat en massa vänner, liseberg, fester och en massa annat. Bor ju dessutom i beddinge i vår super mysiga husvagn, så då är det lättare att träffa vänner och man kan vara ute senare om kvällarna. 
Nästa lördag fyller jag som sagt år och min super gulliga elin har planerat min födelsedag. Allt jag vet är att vi ska in till malmö där vi ska möta upp puya och andy, hm vet inte riktigt om jag tycker om överaskningar längre, hehe.

Nä, hur trött jag än är och hur mycket huvudvärk jag än har så måste jag sätta igång med städningen nu.
Ha det fint =)



Asså jag tror nästan att jag saknar mitt långa mörka hår :((

RSS 2.0