Det är verkligen inte ok just nu!

Det är verkligen inte ok just nu!


Skönt att träffa alla igen men självklart ...

Skönt att träffa alla igen men självklart så hade jag gärna åkt iväg till antingen Öland eller Göteborg igen! Under dessa dagarna hemma så har jag tagit igen all missad tid och fixat en del planer över resten av sommaren. Nu har jag precis kommit hem och satte mig i solstolen, fast ska strax bege mig till stranden. Sedan drar jag till Skurup ikväll. Härligt! Hoppas ni har det jätte bra! <3


Äter med några väldigt saknade tjejer! Har...

img_7751 (MMS)

Äter med några väldigt saknade tjejer! Har haft en jätte bra födelsedag! Puss


Godmorgon! Idag är det faktiskt min födels...

Godmorgon! Idag är det faktiskt min födelsedag. Så nu sitter jag på bussen mot Malmö tillsammans med Elin! Hörs kanske sen, puss!


HEMMA

Godmorgon!
Gud vad skönt det var att vakna i min egna säng och gå ner och äta vad jag vill till frukost alltså blev det nudlar, haha. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan hänger jag med min syster till stan, hon behöver alltid mig för jag puschar på henne. Sedan ska vi ha en syster dag med film och gurka och dippa. Vilket var hennes förslag, så jag antar att hon har saknat mig.
Har haft två underbara och oförglömliga veckor med såå många minnen för livet. Men det är skönt och vara hemma, nu ska jag försöka hinna med att träffa dom som jag inte har hunnit träffa på hela sommaren och ta vara av dom sista veckorna av sommarlovet.
Vi hörs!


Nu är jag hemma i Skåne igen! Har ätit god...

Nu är jag hemma i Skåne igen! Har ätit god mat tillsammans med min familj efter att ha ätit äcklig mat i en vecka eller Mac donalds mat. Min familj har nog aldrig blivit så här glada när jag har kommit hem så dom har nog verkligen saknat mig. Nu kom jag precis upp på mitt rum och tände en massa ljus och satte igång en tv säsong som jag nyss har köpt, har inte sett serien på kanske fyra år, så det blir spännande att se om jag fortfarande tycker om den. Så nu ska jag bara vara och kanske packa upp lite smått. Lite skönt får jag faktiskt erkänna att det är att vara själv efter att ha haft sällskap konstant i två veckor, även om jag älskar det också så är det skönt att vara lite ensam också. Sen ska jag lägga mig i min saknade säng och sova ut. Så vi hörs imorgon puss!


Kelly på bild! Är ute ur turneringen nu, m...

img_6110 (MMS)

Kelly på bild! Är ute ur turneringen nu, mer om det senare. Så ikväll blir det "disco" vill egentligen inte kalla det för det och imorgon åker vi hem. Väldigt tråkigt, hatar att komma hem, men kan faktiskt erkänna att det ska bli lite skönt. Berättar mer när jag är hemma, puss!


Hänger lite på Liseberg!

img_0444 (MMS)

Hänger lite på Liseberg!


Framme i Göteborg! Nu sitter jag på spårva...

img_5150 (MMS)

Framme i Göteborg! Nu sitter jag på spårvagnen mot Liseberg där jag möter mitt lag!


Efter en toppen vecka på Öland så har jag ...

img_3301 (MMS)

Efter en toppen vecka på Öland så har jag precis satt mig på tåget men inte hem icke utan nu beger jag mig mot Göteborg där jag möter upp mitt lag och då är det Gothia som gäller! Kram


Ligger och steker med Elin och emil! Sista...

Ligger och steker med Elin och emil! Sista kvällen idag. Hörs imorgon!


Framme! Nu väntar en rolig vecka!

img_4209 (MMS)

Framme! Nu väntar en rolig vecka!


Hejsan! Nu sitter vi på första tåget påväg...

img_1130 (MMS)

Hejsan! Nu sitter vi på första tåget påväg mot Öland. Vi ska byta tåg i Alvesta och sedan blir vi hämtade i Kalmar! Puss


Efter en stressig dag med först jobb och s...

Efter en stressig dag med först jobb och sedan dusch och packning så sitter nu jag och Elin i bilen påväg till centralen för att sedan bege oss mot Öland. Vi var där tillsammans för två sommrar sedan och nu är det dags igen. Roligt! Vi hörs sen!


Lite förändring såhär en lördagnatt. Tur a...

img_4877 (MMS)

Lite förändring såhär en lördagnatt. Tur att jag har Fia! Jag ville göra det innan jag åker imorgon och Fia skulle komma hem ikväll så vi bestämde för att ta det idag. Nu är det packning på schemat medans Elin ligger och håller mig sällskap!


Lärarmiddag del 2

Okej, nu kommer fler bilder och onödigt många dessutom. Men det är skit svårt att välja ut bland 600 bilder.
Och för er som inte vet så är det jag i ljusrosa klänning. 
Nu har jag en massa att fixa, hejhopp rolig Lördag njja.
Saknar alla så mycket! ♥
'

INTE ALLTFÖR SERIÖS

Man kan inte alltid vara seriös, hehe!
Idag har jag massa som ska fixas och göras, så om jag inte skriver mer så hörs vi imorgon. Tänkte försöka hinna lägga in lärarmiddagsbilderna del 2 men får se hur det går med det. 
Måste bara lägga till hur mycket jag älskar Helsingborg, har ju varit där ett par gånger innan men det är samma känsla varje gång man kommer dit, det är en riktig sommarstad!
Puss!

Hejsan! Nu sitter jag på tåget mot Malmö i...

img_2519 (MMS)

Hejsan! Nu sitter jag på tåget mot Malmö igen. Öresundstågen var inställda så det tar längre tid nu för pågatågen stannar verkligen hela tiden. Jag hade egentligen inte tänkt handla kläder där men det har jag inte hållt så bra. Puss!


Sitter och njuter efter några inköp. Inte ...

img_8969 (MMS)

Sitter och njuter efter några inköp. Inte helt fel!


Satte mig på bussen och sedan vidare på tå...

img_4942 (MMS)

Satte mig på bussen och sedan vidare på tåget och vips så vandrar jag runt på gatorna i Helsingborg!


Hejsan! Drog hem tidigt imorse, duschade o...

Hejsan! Drog hem tidigt imorse, duschade och sånt och nu sitter jag i bilen påväg till hörby. Jag och min syster och mormor och farmor har alltid en heldag under sommaren så åker vi till olika ställen varje sommar. Väldigt mysigt är det alltid och sedan äter vi dessutom väldigt god mat på en mysig plats varje gång också. Men mormor är planeraren så vi får se vad hon har tänkt ut idag. Ha en fin dag!


Bara njuter av sommaren! Nu sitter jag och...

img_2061 (MMS)

Bara njuter av sommaren! Nu sitter jag och Elin på bussen från Malmö, vi har hängt med några vänner där idag. Nu tänkte vi dra till Trelleborg och sola, får se om vi hinner gymma också. Puss!


Snart dags!! Det märks nu :)

img_3909 (MMS)

Snart dags!! Det märks nu :)


Hej! Nu ligger jag och Elin i hennes säng ...

img_0795 (MMS)

Hej! Nu ligger jag och Elin i hennes säng och ska sova. Men elin har redan somnat och jag är väldigt pigg så jag tänkte skriva några rader. Har varit ute och hängt med några vänner ikväll, härligt. Imorgon väntar Malmö, gym och senare på kvällen ska det spelas kubb. Puss och godnatt!


Dags för lite träning!!

img_3944 (MMS)

Dags för lite träning!!


Lärarmiddag del 1

Så, det här är bilderna från lärarmiddagen. Men jag har uppåt 600 bilder på kameran från den kvällen så det kommer in en del två också för det är himla svårt att välja ut bilder. Nu när jag kollar igenom alla bilderna så blir jag helt ledsen, saknar alla så mycket!

sorry

Hejsan! Åter igen så är det dålig uppdatering men denna gången tänker jag inte skylla på något. Väldigt underbart med sommarlov, jag tar vara på varje stund! För några veckor sedan så lovade jag bilder från det sista i skolan och efter som att bara dem första kom in här så tänkte jag lägga upp det idag, jag håller vad jag lovar. Okej det har jag inte gjort dom andra gångerna men nu ska jag göra det! Hörs snart!

RSS 2.0