Devote? Blogg.se?

Hejsan!

Ett tag framöver så kommer jag blogga från www.jennikpalm.devote.se det gör det enklare att blogga från iphonen ( så jag slipper enorma räkningar ) och så verkar det bra helt enkelt. Så följ mig gärna där så ser vi om ett tag om jag bloggar härifrån eller från devote.

Puss!

Efter att ha jobbat imorse så hänger jag p...

img_8837 (MMS)

Efter att ha jobbat imorse så hänger jag på stan nu med Josefine och Linn. Ikväll blir det fest! Kram på er!


'

Gud vad tråkig min blogg har blivit, skriver typ aldrig och lägger aldrig upp bilder, bara när jag mobilbloggar. Men för det första så sitter jag aldrig vid datorn typ, vill bara njuta av sommaren och framför allt lovet för nu är det strax allvar på riktigt. Sedan la även mitt internet av en åskig kväll så om jag inte mobilbloggar så gör jag det från pappas dator och där har jag inga bilder. Pappa har köpt en ny internetdosa till mig men den vill inte riktigt sammarbeta med honom, men nästa gång min morbror kommer hit så ska han hjälpa oss.
Nu ska jag njuta av ännu en dag, hoppas ni har det bra!


Påväg till Ven med kära vänner, härligt!

img_2909 (MMS)

Påväg till Ven med kära vänner, härligt!


Kom hem från Elin för en stund sedan. Skul...

img_7880 (MMS)

Kom hem från Elin för en stund sedan. Skulle klippa gräset med tydligen så var där lite bensin så nu plockade jag fram och fixade för att sola lite och bara för det så försvinner solen? Såklart! Äsch lika bra det för annars hade jag nog fastnat här och ska ju iväg ikväll så det hade  ju inte varit bra. Puss


RSS 2.0