ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING


Har funderat ett tag nu på om jag ska testa på att göra ögonfransförlängning, hade varit sjukt härligt och jäkligt praktiskt dom dagarna som man försover sig. Hade varit väldigt bra till sommaren också. Men sen är det ju det att när man väl har börjat då blir man beroende av att göra det och det är pågrund av det som jag tvekar. Någon som har testat det?


Tidsfördriv i skolan!

foto3135 (MMS)

Tidsfördriv i skolan!


HAPPY


Hejsan!
Det hände en jäkligt bra sak igår, som jag aldrig berättade om. Under dagen så fixade pappa och jag med min lilla bil och nu fungerar den igen och det är så härligt att kunna ta mig dit jag vill igen.  Fast nu överdrev jag faktiskt en hel del för det var pappa som fixade med den, jag satt fint på en stol bredvid och höll tummarna.
Nu har jag kommit hem från Danmark för ett tag sedan så jag kom precis ut ur duschen.
Hörs snart igen!

WHITE

Hejsan!
Igårkväll så var det planerat med utgång, men både jag och tjejerna var helt slut efter första veckan i skolan så istället begav vi oss till biografen för att se premiären av meet the parents: little fockers, helt okej film faktiskt. Ikväll ska jag träffa Elin, så ska vi se hur kvällen blir. Imorgon beger jag mig mot Danmark för att hälsa på en släkting som jag inte har träffat på väldigt länge, sen har jag en till plan efter det men får se hur det blir!
Ska duscha nu, hörs snart!


Bilden är inte tagen idag (Vi har inte så mycket snö längre)

WHAT?!

Nu verkar det som internetet fungerar igen, skönt! Var och hämtade ut en klänning som jag hade beställt idag, blev lite smått överraskad när där istället låg världens fulaste kofta, haha!


Mobilbloggar- Tydligen så vill mitt intern...

Mobilbloggar- Tydligen så vill mitt internet inte samarbeta med mig, nu när jag för en gång skulle uppdatera. Allt känns i alla fall mycket bättre idag och humöret är på topp. Om ungefär en timme ska jag iväg och träna men tills dess så befinner jag mig i soffan framför tvn tillsammans med kaffe och i kläd i mys kläder. Känns jäkligt bra att ta det lungt efter första dagen i skolan. Ha det bra!


SAKNADEN AV ALLT SOM VAR

Hej!
Sov alldeles för länge idag och kommer inte kunna somna ikväll för att gå upp till skolan imorgon. Nu har jag gjort mig i ordning och ska dra iväg om en timme ungefär. Ska iväg på öppethus tillsammans med tjejerna. Egentligen har jag ingen lust för humöret är nere på botten och jag känner mig sviken, nog om det.
Ha en fin kväll!


Sommar hade inte suttit fel! Jag och Denise på bilden!

BERÄTTELSEN OM MYSDRESSEN


Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och inskaffat en mysdress, har tänkt göra det jätte länge men jag har inte tagit tag i det. Så idag var det jag som drog med mig Elin till Malmö för att fixa det!
Nu: Bädda rent i sängen
Sen: Sova
Hur skönt är det inte med nybäddade ben och nyrakad säng, över bra! Hehe..
Godnatt! ♥

ONE MORE TIME

Hejsan!
Lovet har flytit på så otroligt snabbt och på onsdag så är det dags att sätta sig vid skolbänken igen. Hur det ska gå att ta sig upp på Onsdag är ett stort problem, för jag har vänt TOTALT på dygnet och ett par gånger har jag fortfarande inte lagt mig när pappa drar iväg på jobbet.
Dagen idag har bestått av lite shopping, gym och solning tillsammans med trevligt sällskap såklart. Vilket känns jäkligt bra, har tänkt börja träna på gym i ett år men har inte tagit tag i det och sen började jag på innebandy igen och då kändes det inte aktuellt efter som att jag då skulle ha både fotboll, innebandy och gym. Men nu när jag bara har fotbollen och vi har det rätt lungt nu under December och Januari, så tycker jag att det är dags. Sola var också på tiden, har inte gjort det på jätte länge så jag var blek som ett spöke.
Kram!


'

Nytt år, nya drömmar och nya händelser.
Jag har en känsla av att detta året kommer bli riktigt grymt. Förra året var grymt bra, så nu kan det bara bli bättre. Gjorde en massa roliga saker, lärde känna nya människor, började umgås mycket med mina vänner från lågstadiet. Kan det bli bättre?
Det bästa från året är konfirmationsresan, konfiramitonsdagen, gamleby två gånger, sövde, helsingborg och självklart alla fester.
Funderar på att lägga upp en massa roliga bilder som aldrig har visat tidigare men vi får se hur jag gör, hehe.
Polenresan!

FÖRSTA JANUARI TVÅTUSENELVA


Vad är bättre än att en dag som denna avnjuta avslappningsboxen som vi fick från fotbollen. Perfekt!
Hade ni en bra kväll igår? Det hade jag! Tillsammans med fina vänner är det alltid bra.

 


RSS 2.0