Det främre ser bra ut men det bakre ser li...

foto3458 (MMS)

Det främre ser bra ut men det bakre ser lite mindre kul ut. Det tog inte så lång tid innan jag kom på vad jag var sugen på - cola går alltid ner, haha!


Chris Medina

Jag och Elin lyssnade på denna för någon vecka sedan och jag har verkligen inte kunnat släppa den. Så fort jag sätter mig vid datorn så sätter jag igång den.
Lyssna på alla hans klipp så förstår ni historian och det är det som gör låten så sorglig, när man vet hur historian lyder. Otroligt gullig kille! ♥

Hejsan! Mår inte så bra idag så jag stanna...

foto3456 (MMS)

Hejsan! Mår inte så bra idag så jag stannade hemma från skolan idag. Nu sitter jag ute i trädgården och ska börja plugga med min svenska. Jag försöker även komma på vad jag är sugen på men det är inte det lättaste. Vi hörs sen!


Nu är jag fixad och klar och är påväg till...

foto3455 (MMS)

Nu är jag fixad och klar och är påväg till gustav för förfest. Ha en underbar kväll!


FREDAG I BLODET

Hejsan!
Skickade precis in mitt sista so arbete för terminen vilket känns jäkligt skönt. Annars har det varit en bra dag förövrigt också, imorse på idrotten så begav vi oss till Gislöv för att paddla kanot, har aldrig gjort det i hela mitt liv men det var faktiskt riktigt roligt, men läskigt efter som att vi inte var rätt klädda för det för då ville man inte bli blöt. Vilket jag inte lyckades så bra med efter som att jag hamnade i vattnet två gånger. Men vad gör det, då tog jag två flugor i en smäll, både första doppet för året och första gången som jag paddlade.
Nu är humöret på topp så jag känner på mig att detta kommer bli en riktigt bra fredagskväll!
Hörs sen!

Hey you!

Hej!
Jag tror att matteprovet gick hyfsat i alla fall och orienteringen gick också bra och det mvg't satt inte fel! Nu ska jag ta mitt glada humör och dra iväg till skurup för träning. Är så otrligt glad, för smått som man har gått och stört sig på har fixat sig och då kan det väl inte vara bättre?! Puss! ♥

HAPPY FACE

Hejsan!
Gud vad allting känns bra för tillfället och jag har en massa roligt att se fram emot! Så kul!! 
Nu ska jag plugga med matte en stund, för jag har ett väldigt viktigt matteprov imorgonbitti. Sedan åker vi iväg på orientering. Får se om jag lyckas utan att springa helt knasigt för man måste springa själv för att kunna få mvg, vilket jag ska ha.
Så hörs vi inte imorgon så är jag vilse i skogen, godnatt! ♥

plugga


Behöver jag säga mer?

Måndag'

Hejsan!
Hade tänkt skärpa mig med bloggandet igen, men när det åskade nu i veckan så förstörde det mitt internet, så för tillfället sitter jag vid pappas dator och tydligen så fungerar det inte att ladda upp bilder här? Kan bara kopiera från internet och det är ju lite tråkigt för jag hade ett par bilder att lägga upp. Får hoppas att det löser sig snart!

så nära men ändå så långt bort


Min kära telefon har börjat rasa ihop helt nu och man kan inte prata i telefon vilket är halva syftet med att ha en telefon. Så får väl börja kolla efter en ny. Den dagen som jag orkar ta tag i det..

Stranden

Sådär, nu beger jag mig mot stranden för att grilla med några vänner. En härlig kväll som denna får man passa på med det. Vi hörs imorgon, ha en fin lördagskväll!


Problem efter problem

Ledsen för otroligt dålig uppdatering men jag har inte haft tid/orkat! Så då har det blivit såhär. Nu sitter jag här med så mycket ångest och funderingar för slutet av terminen börjar närma sig och jag har mina problem.

1. För det första så vet jag inte vad jag ska klä ut mig till på spex, vill verkligen komma på en riktigt bra ide, men det är svårt när man inte har någon fantasi.
2. Jag har bara hittat en fin klänning, alltså har jag inte klänning till skolavslutningen. Kollar överallt och på alla internetsidorna.
3. Jag har inte fått något sommarjobb än. MÅSTE HITTA ETT!!
4. Gjorde jag rätt gymnasieval? Kommer jag fortsätta hålla kontakten med alla här trots att jag pluggar i Malmö?
5. Jag har tusen arbeten kvar och endast en vecka till på mig att göra alla..

Ja ni ser själva hur det ligger till. Nej nu ska jag ta tag i denna Lördagen och försöka fundera vidare. Har ni någon bra idé på vad man kan klä ut sig till själv eller med ett gäng vänner så säg gärna till, blir glad för alla förslag.

Hejsan! Sitter på bussen Påväg från malmö ...

foto3418 (MMS)

Hejsan! Sitter på bussen Påväg från malmö nu. Drar mig mot elin för picknik sen. Okej nu ska vi inte överdriva för vi ska kanske ha vars en dricka och något gott att tugga på men ändå. Man får ju ta vara på vädert! Hörs ikväll!


Bruno Mars'


Tröttnar aldrig, så grymt bra! Eller vad säger ni?

Det är såna dagar och kvällar som igår som...

Det är såna dagar och kvällar som igår som får en att orka dagar som den här!


Dagens outfit'

Hallå! Kom hem för en liten stund sedan. Nu ska jag snart äta middag med familjen. Sedan drar jag iväg igen. Hoppas ni har en fin fredag och ha en super bra helg! Bjuder på dagens outfit också!


JA' TACK


Ja tack! Skulle behöva några nya jackor. Detta är en av dom, grymt fin!

OUTFIT


Bra bildkvalite, eller vad säger ni? Haha!
Inte för att jag har haft något speciellt kul på mig idag, men tänkte ändå visa det. Nu ska jag sätta mig med ett bildarbete som MÅSTE vara klart tills imorgon. Sedan drar jag iväg och tränar lite fotboll.
Hörs sen!

Hejsan! Har varit på john bauer idag på be...

foto3348 (MMS)

Hejsan! Har varit på john bauer idag på besök. Nu sitter jag på mobilia och väntar på att min moster ska hämta mig. Hon har klagat på mig att jag aldrig åker till dom när jag är i malmö så idag tog jag tag i det, mysigt! Hörs sen!


en annan del av trelleborg


Behöver jag ens säga något?


NYTT I GARDEROBEN'

Fick med mig två söta linnen idag. Perfekt inför sommaren! Nu lägger jag mig med ett leende på läpparna. Godnatt!! ♥
DÅLIG HUMOR


Ledsen att bildkvaliten är så dålig men är ändå tvungen att visa upp det. Såg det i metro idag och kunde inte hålla mig från skratt. Om ni inte ser så står det " Du sa ju att vi skulle få munkar". Haha!

Sitter på subway. Hade bad sista lektionen...

foto3342 (MMS)

Sitter på subway. Hade bad sista lektionen idag och då blir man rätt hungrig. Men det satt fint med ett mvg i alla fall. Hörs sen!


Hallå! Känner mig duktig som har bakat hal...

foto3338 (MMS)

Hallå! Känner mig duktig som har bakat hallonmuffins. Så nu sitter jag ute i trädgården och käkar. Tråkigt väder idag dock så en filt om benen har jag. När kommer värmen på riktigt?


Dag 24,25

Hejsan!
Tar två flugor i en smäll och lägger in både dag 24 och 25 så slipper jag tänka mer på det.

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
ONE TREE HILL. Detta var ett självklart svar. Varför är egentligen en väldigt dum fråga, för det är ju för att man tycker att det är bra? haha

Dag 25 – Min favorithögtid.
Ett väldigt lätt fråga här också för det är ju självklart sommar! Underbart att kunna hänga ute, vara på stranden och ja ni vet allt det där. Läängtar!


RSS 2.0