DRAR

Hejsan! Om ungefär en timme har vi ett bord beställt, så nu måste jag fixa det sista innan jag drar iväg.
Ha en fin valborg! ♥

 


VALBORG

Tjao! Jag är hur lycklig som hellst just nu efter som att jag lyckades bli frisk till Valborg. Jag har en styrka till att alltid lyckas bli sjuk lagom till Valborg, förutom förra året då. Då spenderade jag min Valborg i Göteborg.
Kvällens planer är ännu inte helt bestämda. Först var det planerat med en fest, men det blev inte av. Men vi har lite andra ideer som antagligen blir av så vi får helt enkelt se.
   Hur ser er valborg ut? =)


SJUK

Solen är framme och det är varmt ute. Vad gör jag då? Jo jag sitter inne. Fast det är väl inte speciellt konstigt när jag är sjuk.. Jo så är det! Hade nästan 40graders feber igår, huvudvärk, ont i magen och en del annat också.
Därför har jag ju inte ätit på hela dagen idag och hela dagen igår så nu skriker magen efter mat.
Men mår mycket bättre idag, så jag kan antagligen vara med och fira valborg imorgon!!
Nu ska jag lägga mig framför tvn igen, man får ju passa på när man kan. Kram

POLEN BILDER


I väntan av att få gå på båten










En åksjuk jenni






Fler bilder kommer under de närmaste dagarna! Nu ska jag sova, godnatt!


AUSCHWITZ!

Auschwitz är egentligen ett sådant ställe som alla borde se. Man förstår inte hur hemskt det var. När man går in i rummen och ser de enorma mängderna av människohår, barnskor och skor till vuxna. Det är sjukt så mycket det var och ändå så var där inte allt.
När jag själv gick där så kunde jag fortfarande inte förstå att jag verkligen var där. Nu såg där så glatt ut efter som att det var mycket människor och sommar grönt över allt. Man kan aldrig föreställa sig hur hemskt det var även om det var rätt jobbigt att gå igenom gaskammaren där man visste att en så stor mängd hade dödats.
Men det var väldigt bra att se stället med sina egna ögon, det såg verkligen inte ut som man föreställde sig, birkenau däremot var väldigt mycket större än man trodde annars såg det ut som man föreställer sig.

En upplevelse var det i alla fall, kram!

MIN POLEN RESA

Polen resan var verkligen så rolig. Vi var ett härligt gäng och solen sken då vi hade över 20 grader, då kan det inte bli mycket bättre.
Vi har upplevt väldigt mycket spännande saker och jag har sett saker som jag själv inte hade åkt iväg för att kolla på om det inte vore för konfirmationen.

Vi har bland annat besökt auschwitz, birkenau, en kyrka under jorden och försås en hel del köpcentrum. Jag har dessutom helt ändrat uppfattning om Polen efter som att städerna är väldigt moderna. Jag trodde att det skulle vara jätte fattigt men det var endast så på landet.

En helt underbar resa med fina vänner, hade gärna stannat nån dag till!
Bilder kommer senare, det tar ett tag att lägga över alla!
Chao!

SVERIGE IGEN

Hejsan! Jag hann verkligen inte blogga på morgonen innan jag drog iväg till Polen. Nu är det Tisdag och jag kom hem igår kväll och somnade nästan direkt. Nu sitter jag i skolan så när jag kommer hem från konfirmationen ikväll så berättar jag om Polen.
Kram!

PACKNING OCH LÄSK

Hejsan! Efter skolan stack jag och sofia till stan. Handlade en hel del saker nu inför Polen. Fikde gjorde vi också! Sedan drog vi vidare till moppekursen satt där i några timmar. Hemma för nån timme sedan. Nu håller jag på att packa. Ute i sista minuten som vanligt. Ska hämta en läsk och fortsätta packa. Hörs ikväll eller imorgon innan vi drar! kram!

I VÄNTAN PÅ TRÄNING


Hejsan! Väntar på att det ska bli dags att dra till träningen. Egentligen så borde jag ju packa men det är så mycket roligare att sitta här.
Har föresten glömt berätta att jag ska iväg så det kan jag ta nu. Vi ska på konfirmationsresa i Polen nu på Fredag sedan är vi där till Måndag. Det ska bli riktigt roligt och vi har sätt fram emot det så länge och nu är vi äntligen där! Läste precis att det är 25 grader där nere så shortsen hänger med! Det blir värsta solsemester där! Det dåliga är att jag missar min bästaväns konfirmation som jag dessutom saknar väldigt mycket! ♥
Nu ska jag ta något att äta.
Hörs kanske senare!



NYA

 


HELLO


Dagens!

 


TISDAG

Hejsan! Efter skolan stack jag och Sofia hem till charlotte! Sedan drog vi vidare på konfan och efter det stack vi till träningen. Nu sitter jag och tittar på Inter mot Barca och det är spännande kan jag berätta.
Hörs snart igen, kram!


ONÖDIG FAKTA




Hejsan! Kom precis från stan. Jag och charlotte var där en stund. Ska fixa med lite grejer nu! Sedan ska jag till Trelleborg ikväll och möte upp några vänner för att titta på fotboll.
Hörs sen! =)

G A L E T

Hejhopp! Jag hade en galet trevlig kväll igår. Skrattmusklerna värkte till slut. Vi bestämde oss i alla fall för att dra in till Trelleborg och äta. Gick runt och snackade med massa folk och hade allmänt kul! Sedan tog vi bussen hem vilket blev en galen bussresa som jag inte ens tänker påpeka. Sedan var vi hemma hos Charlotte fram tills 2-3 tiden. Mer detaljer än så blir det inte, hehe.
Hörs mer under kvällen!

IVÄG

Har jätte bråttom nu. Bussen går om 15 minuter. Ha en fin lördag kväll!

ASKAN FRÅN ISLAND STÄLLER TILL PROBLEM


Sofia skulle äntligen kommit hem imorse. Efter att ha varit iväg i 3 och 1/2 vecka. Men nej, tack vare askan från Island så kan hon inte komma hem fören den 6 maj, vilket är om 3 veckor till.
Saknar ju henne! ♥


FUNDERAR

Hejsan, hemma nu! Men nu sitter jag och funderar på vad jag och mina vänner ska göra ikväll. Det var ju planerat att vi skulle grilla på stranden men vi känner inte riktigt för det när det är så här tråkigt väder.
Ska fundera vidare och ta det lite lungt nu i nån timme.
Hörs under dagen, puss!

STAN

Fyfan vad jag har stressat hela dagen. I sista sekunden så blev jag äntligen klar och ett stort plus var att jag även har redovisat spanskan. Så nu är jag nöjd och kan njuta av helgen.
Nu kommer jag direkt från stan. Jag och charlotte har sprungit runt där några timmar men ingen av oss hittade något speciellt. Nu ska jag packa ihop lite saker sedan sticker jag till katta.
Ha en fin fredag!

KOMMER INTE PÅ NÅGON BRA RUBRIK

Tjao! Stressigt som fan i skolan idag. Vi har inlämningsuppgift i so imorgon. Efter skolan stack jag ner till stan tillsammans med sofia. Åt och tittade runt lite snabbt bara. Sen drog vi vidare på moppeteori i 3 timmar. Det var faktiskt inte så hemskt som det låter. Sedan drog vi vidare till vångavallen för att se de sista 40 minuterna av tffs match. Som dem spelade mot göteborg och dem vann.
Nu kom jag hem för en stund sedan och ska hoppa in i duschen direkt och sedan lägger jag mig. Mycket att göra i skolan imorgon så jag ska försöka vara lite pigg.
Godnatt! ♥

JACKA!


Måste springa in på gina tricot antingen imorgon eller på fredag när jag ska in till stan för att prova denna snygga jacka!

I'M BACK

Hejsan!
Rätt kass uppdatering nu de senaste dagarna. Men jag har helt enkelt inte haft tid. I måndags så var jag i malmö i stort sätt hela dagen och igår så var jag i stan och sedan konfirmation och efter det så tränade jag. Sedan har jag dessutom rätt mycket i skolan som måste göras just nu.
Nu är jag hemma en stund och hade tänkt sätta mig och plugga ute lite i det fina vädert. Men nej tack! Dem har sprutat skit på åkern utanför och här stinker!
Ska i alla fall dra iväg och träna fotboll sen! Första grästräningen, härligt!



MAN ÅNGRAR SIG ALLTID EFTER

Hejsan! Haft en lat dag idag. Riktigt skönt att mest ligga hemma framför tvn och göra ingenting.
Imorgon efter skolan så sticker jag till stan med några vänner och sedan drar jag vidare till malmö och möter upp fia där.
Nu ska jag sova, godnatt!


VÅRBILD!!






JEANSJACKA


Hittade denna fina jeansjackan precis. Men såklart, slut i min storlek!
Jag får leta vidare!

MALMÖ!

Tjao!
Kom precis från malmö, handlat lite. Bland annat ett par nya fotbollsskor. Längtar till serien drar igång!
Har inte planerat något ikväll faktiskt! Får se om något dyker upp ikväll annars stannar jag hemma och bara tittar på film hela kvällen. Får se senare!

Nu ska jag fixa lite saker, hörs!




DRAR IVÄG

Nu sticker jag iväg för kvällen. Ha en fin lördagskväll allihopa!
Hörs inatt! =)


En kall bild, som är nån vecka gammal...
Iallafall så är det charlotte, jag och hanna!

HÄRLIGA FREDAG!!

Hejhopp, härlig fredag!
Solen är framme och skolan är slut. För övrigt så har skoldagen varit väldigt bra. På rasten gick jag in med några vänner till stan, så solade vissa och sedan gick vi och fikade. Sedan har resten bara flytit på bra helt enkelt.
Ikväll ska jag träffa elin så ska vi titta på en fotbollsmatch sedan ser vi vad som händer!
Hörs senare! =)

NO SCHOOl TODAY

 
Stannade hemma från skolan idag också, mår fortfarande inte så bra.

Hörs senare idag, nu har jag lite att göra!


AMEN!

  
Har gått runt i myskläder nu sen jag kom hem, så nu får jag slänga på mig lite kläder och sticka iväg på gudtjänst. Sofia och Caroline ska också dit, tur det!
Puss!

DAGENS LÅT!


Kan inte sluta lyssna på denna låten!
Nu ska jag plugga.
Chao

SJUK

Tjo! Jag stack hem lite innan 11. Mådde inte så bra, så nu ska jag göra makaroner med ost vilket kanske gör mig frisk och så ska jag dränka mig i hostmeducin och nässpray och hoppas att jag är frisk imorgon.
Hörs senare!


HAPPY!

Hejsan! Haft en super bra dag som har beståt av skola sedan stack jag tillsammans med charlotte och sofia till stan och fikade. Sedan stack vi vidare till konfirmationen och direkt efter den så stack vi till innebandyavslutningen. Nu har jag duschat och fixat lite så nu ska jag dra mig mot sängen och sova.
Ha det fint!


KONFIRMATIONSKLÄNNING


Tjao! Hemkommen från malmö. Åkte dit med lite illamående och sånt, vilket kanske inte var speciellt smart. Men det gick som tur var bort så nu mår jag riktigt bra faktiskt!

Men ingen konfirmationsklänning är hittad än, haha!

Men nu har jag en hel del saker att fixa! Hörs senare!


SLEEP


Nu ska jag lägga mig framför tvn och somna! Känner att jag inte mår sådär jätte bra, vill verkligen inte bli sjuk nu! Fast så är det i och för sig alltid, det passar aldrig att vara sjuk!

Imorgon drar jag till malmö, så jag tror inte att jag startar datorn innan jag sticker iväg för det brukar bli rätt stressigt.

Hörs imorgon kväll, godnatt!


UTTRÅKAD!


Så här glad är jag just nu!
För övrigt stack denise nyss och jag är redan uttråkad. Jag klarar inte att vara ensam, haha!
Sätter igång en film eller något för att pigga upp mig lite.
Hörs sen!


PÅSKAFTON!

Släkten har varit här ikväll & jag drog iväg nån timme från dom inatt för att befinna mig på gudtjänst ( konfirmationen ). Nu är denise här och hon ska sova här vi sätter väl igång en film och snackar om allt och inget resten av natten.
Hörs imorgon!


LITE AV ALLT

När jag kom hem inatt så var jag alldeles för trött för att starta datorn och skriva några ord. Har haft två riktigt härliga dagar nu! Träffat lite folk och framför allt träffat elin. Lovade att jag skulle visa mina plagg i förrigår men jag får helt enkelt göra det idag istället för det blev inte riktigt tid till det. Men nu måste jag komma igång med att städa mitt rum. Släkten kommer hit ikväll efter som att det är påsk.
Hörs senare!


'

Hejsan! Jag var i sövde en runda i morse och när jag kom hem så ställde jag klockan på halv ett och somnade. Sedan vaknade jag nu vid fyra. Jag som skulle hinna plugga jätte mycket idag.
Nu ska jag ner och ta något att äta. Sedan lägger jag nog in bilder på veckans köp.
chao!

ONSDAG

Hejsan! Varit i malmö hela dagen, hittade några fina plagg. Ikväll har jag tränat men nu är jag väldigt trött och ska sova. Hörs imorgon!


RSS 2.0