it's my story

All min inspiration är borta. Klarade inte ens av att vara inne och kolla på kläder på internet. Då är det kris! Jag som behöver lite nya fräscha kläder nu inför hösten. Men det får nog snällt vänta lite, har ingen lust alls till något nu.

Och inte hjälper det att sommaren är påväg bort och det blir kallare och mörkare. De senaste dagarna har det även regnat sjukt mycket, så nu är det översvämningar över allt här ute på landet!

Nej känner att jag inte bidrar med någon glädje alls, för jag hade lätt kunnat fortsätta klaga ett bra tag till, men jag ska behärska mig och slänga iväg ett sms till en vän i förhoppningar om att hon är vaken och vill pigga upp mig lite.




Vad hade man gjort utan sina bästa och närmaste vänner?

Kommentarer
Postat av: Kimiees-Här kan du läsa om mitt skitroliga liv som tonåring i Eskilstuna.



Det är såhär att jag har blivit en av finalisterna i matildas blogg, och det skulle betyda jääättemycket för mig om jag vann! :D tävlingen avgörs IDAG så jag skulle bli sååå glad om du ville rösta på mig! jag tackar dig såklart i form av ett tackinlägg med en feeeeet länk! ;D här kan du rösta på mig http://sjondinen.blogg.se/2010/august/finalisterna-i-veckans-blogg.html jag är nummer 3, kimiees! man får rösta 2 gånger :) tack på förhand sötnos!

2010-08-19 @ 10:02:02
URL: http://kimiees.blogg.se/
Postat av: n

sv: haha okej :)



tyck gärna till om min första intervju

/Shoppaholly

2010-08-19 @ 12:25:35
URL: http://nicolesjostrom.blogg.se/
Postat av: Jennyh ♡ Malta, mode & chihuahua

haha :P allt bra idag?

2010-08-19 @ 14:05:52
URL: http://jennyh.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0