väduren, oxen

VÄDUREN!

Veckohoroskop - vecka 51

Det här är en vecka när du tenderar att rikta blicken mot fjärran horisonter, vilket kan skapa en längtan att komma ut och resa, samtidigt som det är en utmärkt tid för allehanda utåtriktade aktiviteter som har en stark social beståndsdel. Detta är en tid för dig att sträva efter dina visioner och ideal tillsammans med likasinnade. Men driftslivet är också starkt, och de möjligheter för kärlek och romantik som uppstår kan verka oemotståndliga. Detta är verkligen en tid att ha roligt, särskilt i sällskap med någon du älskar och vill roa dig med. Har du barn är detta en utmärkt tid att se till att de har roligt - det är ju trots allt det som gör livet värt att leva. Årets bästa vecka!

Månadshoroskop - december 2009

Den 20:e december vänder Vädurens planet - Mars - retrograd, vilket är något som händer ungefär en gång vartannat år. I princip innebär detta att allt det du har arbetat på sedan oktober, (när Mars trädde in i Lejonet) - speciellt i förbindelse med kreativa projekt, barn och kärlek - kommer att behöva omvärderas. Denna process varar till den 10:e mars, när Mars vänder direkt igen.


Till en början kommer du att uppleva det som om dina projekt avstannar helt. Detta tjänar ett nyttigt ändamål, eftersom du behöver använda perioden från december till mars för att gå över dina planer en gång till. Hur gärna du än vill, bör du avhålla dig från att ta nya initiativ under den här perioden... du bör använda tiden till att finjustera saker och ting och ifrågasätta allt som inte känns rätt. Beslut bör helst inte fattas förrän i april. Projekt kommer att förhalas, men de kommer att färdigställas under sista halvan av maj.


I kärlek är detta dock en så gott som perfekt månad, särskilt om du väntar dig att få långväga besök. Någon du träffar runt fullmånen den 16:e kan verkligen få dig att stanna upp och glömma allt annat för ett slag. Detta är en underbar tid för resor, vänskap och även för barn. Impulsiva beslut kan fattas i kärlekens namn, och det du sätter i verket vid denna tid kan ha konsekvenser som inte fullt ut kan överblickas förrän i mitten av maj nästa år.


OXEN!

Veckohoroskop - vecka 51

Detta är en tid när du kan få för dig att ta större risker än du brukar och utforska ovanligare områden i livet - även sådana områden som normalt omgärdas av tabun, men som skulle må bra av att synliggöras. Veckan kan ge dig enorma insikter i ditt kärleks- och sexliv, kanske på grund av en intensiv affär med en karismatisk individ. Men detta är också en bra tid för att få ut det mesta av ditt familjeliv, där särskilt syskon och barn har saker de vill fira. Det lär inte saknas tillfällen att festa, och de sedvanliga tillställningar som hör julen till kan tendera att väcka en massa känslor till liv där saker annars förblivit outsagda under året. Det finns också gott om utrymme för romantiska drömmar som kan bringa dig ur fattningen.

Månadshoroskop - december 2009

Det kommer som en viss lättnad för dig när Oxens planet - Venus - rör sig ut ur Skorpionen där den har frammanat en känsla av otrygghet i ditt livs viktigaste relationer, och in i Skytten redan på månadens första dag. Först och främst för detta med sig en känsla av optimism, men det är också en tid när du kan upprätta en sundare närhet där det tidigare funnits en osund intensitet. Du förmår göra upp regler för samvaron som kan godtas på bred front, vilket innebär att du inte längre plågas av vaga skuld- och oroskänslor.


Allt eftersom månaden fortskrider känns det bara bättre och bättre, kanske allra helst ifråga om livets mer intima sidor. Det är också möjligt att det droppar in extraslantar, som kan komma hela familjen till del. Det är en utmärkt tid för investeringar å ena sidan, och att helt enkelt njuta av livet å den andra. Relationer mellan könen är en källa till humor, harmoni och tillfredsställelse.


Det ser dock ut som om tiden fram till jul blir roligare än själva julhelgen. Mellandagarna ser också ut att bjuda på händelser som innebär att du känner dig pressad när verkligheten tränger sig på och påminner dig om att vissa saker inte kan fortsätta som förut. Kanske ser du helt enkelt inte fram emot att återvända till jobbet. Men där det finns utmaningar prövas också din viljestyrka för att se om den pallar för trycket. Se till att dina nyårslöften lika beständiga som stål.


Fler kommer imorgon, för nu ska jag sova! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0