horoskop v.51 del 2

Tvillingarna

Veckohoroskop - vecka 51

Medan andra har roligt verkar det som om du har en del allvarliga ämnen att begrunda. Detta är en tid när dina tankar kretsar kring trygghet och frågor om ekonomiskt beroende - speciellt någon situation som du inte är tillfreds med. Du har säkert goda föresatser vad gäller att bli av med skulder å ena sidan och osunt emotionellt beroende å den andra, och du är beredd på att det kommer att vara påfrestande att nå det målet. Nya trender i karriären och i partnerskap kan ge större frihet, men det kan också vara en tid då du inte känner så mycket fast mark under fötterna. Men, om du tillåter dig själv det, så kan detta också vara en romantisk tid med många flörtar.

Månadshoroskop - december 2009

Fullmånen i ditt tecken alldeles i början av december varslar om några roliga och optimistiska dagar med många sociala kontakter, då det bara är att ta för sig av livet. Din utåtriktade natur kommer verkligen till sin rätt, och råkar du vara singel kan du räkna med att det flörtas en hel del. Vill du ta det längre lär ditt största problem vara att du har för många möjligheter att välja mellan. Även för den Tvilling som redan har en partner kommer den första veckan i december att bjuda på spänning och harmoni i lika delar - något som även eventuella barn uppskattar.


En mer allvarsam ton tränger sig på när Tvillingarnas planet - Merkurius - rör sig in i Stenbocken den 5:e december och aktiverar den svåra kvadraturen mellan Saturnus och Pluto under månadens andra vecka. Du kastas in i en mer hemlighetsfull värld, och det kan vara mycket svårt för dig att få ordning på dina tankar. Det är mer troligt att de behärskar dig än att du behärskar dem. Sådant som tidigare har sopats under mattan bubblar upp till ytan, men det krävs mod att verkligen få sagt det som måste sägas. Oro och ängslan kan lätt följa på de beslut som barn fattar eller vara förknippat med ekonomiska problem, men lösningarna på problem kommer också snabbt när du handlar beslutsamt.


Det som uppstår i december kommer att uppta dina tankar in på det nya året. Du kommer säkert att upptäcka att ju mer du försöker glömma vissa hemligheter, desto mer hemsöks du av tankarna på dem så att du i själva verket går och ältar dem. Detta är ett tecken på att det är en närmast perfekt tid för dig att söka dig inåt för att bli mer på det klara med dina livsval och dina yttersta bevekelsegrunder. Om det någonsin fanns en tid att fatta svåra beslut så är det nu.


Kräftan

Veckohoroskop - vecka 51

Nymånen i Skytten i mitten av veckan för med sig en starkare position på jobbet och mer positiva kollegiala relationer, något som kanske varslar om nya initiativ för att få till stånd en expansion, särskilt internationellt. Ändå är det också en tid då förändringsprocesser lätt skapar oro, eftersom ingenting är så förutsägbart som du hade hoppats. Förvänta dig en del överraskningar, inte bara på jobbet utan också i förbindelse med vardagslivet och utvecklingen i familjen. Generellt sett råder gynnsamma trender, i synnerhet på det ekonomiska planet, och ett överskott leder till en optimism som skulle kunna motivera dig att sponsra och hjälpa andra.

Månadshoroskop - december 2009

Under en stor del av december ligger fokus på expansiva projekt på jobbet, särskilt om det finns någon koppling till kulturella ting, eller internationella omständigheter. De initiativ du tar i yrkeslivet nu kan leda till att din förmåga att dra in pengar förbättras, speciellt under perioden efter den 10:e december när inflytelserika vänner och organisationer gör det bra mycket lättare för dig att ta dig fram. Det är en utmärkt tid att arbeta tillsammans med en kreativ ledare som kan ha ett intressant ekonomiskt erbjudande i bakfickan.


Julen är en synnerligen intensiv period för dig. Redan på julafton går Solen samman med den intensiva planeten Pluto i Stenbocken, och i samband med det skulle det vara anmärkningsvärt om familjens alla skelett inte trillade ut ur garderoben. Som alltid känner du dig starkt motiverad att göra mycket för att förbereda inför julen, men i år kan det verka som om inget blir riktigt bra, hur du än försöker. Ju förr du ger upp alla försök att kontrollera skeendet, desto bättre. När du ser på saker och ting mer objektivt, kommer du att se att din partner och andra släktingar och familjemedlemmar är hur kapabla som helst att få saker och ting att fungera. Undvik framför allt att låta det gå prestige i saker och ting.


Något slags transformation äger rum över julhelgen, och när det väl är gjort kommer du att upptäcka att du arbetar nära en trogen kompanjon eller familjemedlem som står dig bi i våttoch torrt, vilka utmaningar du än möter på andra sidan nyåret.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0